|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Mam wrażenie że Wisła powinna zerwać umowę medialną z Interią.. Dlaczego? Już wymieniam: - to niemiecki portal internetowy pisany w polskim języku - Interia aż za bardzo ingeruje w wiślackie sprawy przed redaktorów M.Białońskiego i P.Jawora (G.Wyborcza) wielokrotnie siejąc ferment i podnosząc larum (np. jak teraz zły Wdowczyk zdjął Wolskiego w 60min. meczu z Górnikiem) - artykuły typu Coca Cola sponsorem Wisły, Marco Paixao na testach w Wiśle robiące jak wyżej wspomniałem sztuczny ferment w wiślackiej społeczności o niebagatelnej skali A oto lista największych medialnych partnerów wg klubów: Lech P. (Przeglad Sportowy) Legia W. (TVN) Cracovia (G.Krakowska lub Dziennik Polski) Górnik Z. i Ruch Ch. (SportSlaski) Lechia G.(TVP Gdańsk) Śląsk W. (G.Wrocławska) Czy wyżej wymienione media też tak zły obraz swoich klubów budują jak Interia Wiśle? Wypada przemyśleć temat.. Żeby nie było, dodam od siebie coś, CZASEM coś ciekawego u nich można przeczytać Wywiad z trenerem Wdowczykiem o Krk, drużynie, reprezentacyjnych aspiracjach, niby już zamkniętych.. http://futbolfejs.pl/ekstraklasa/wdo...kali-w-szatni/
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 18.04.2016 o godz. 23:52.
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|