|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Michał Nalepa mistrzem Wegier
http://www.90minut.pl/news/264/news2...em-Wegier.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tadeusz Pawłowski: Mógłbym nadal być trenerem Wisły Kraków
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...m-wisly-krakow "Efekty mojej pracy są widoczne" ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Obawiam się, że Teddy żyje w alternatywnej rzeczywistości. Nie mniej jednak życzę mu powodzenia w dalszej karierze trenerskiej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
A zastanawiałem się kiedy Pawłowski powie, że obecne wyniki Wisły to jego zasługa
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To tak jak Smuda przygotował drużynę Kasperczakowi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Na .... w ogole takie pojebane wywiady?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wywiad to prowokacja jakaś,dajcie luz juz z tym Wesołym Tadkiem
![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wiem, że Radkiem już każdy rzyga, ale tak na dobry humor przy piątku
![]() |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
'Podsumowanie' sprawy Cierzniaka od strony papierkowej.
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...arska,9877098/ Nie rozpatrywanie stanowiska i odwołań Wisły, wybitne zeznania agenta i RC oraz zapowiedziane obszerne nasze odwołanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zostaliśmy po prostu chamsko wydymani. Co tu można dodawać. Biednego kopać łatwo.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Klasyczne zamknięcie uszu na to, co mówi Wisła. Pan Cierzniak niech się nie cieszy, bo karma wraca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Powtarzam - my to wygramy. Pewnie dopiero w Lozanie, ale wygramy. I wówczas (L) do spółki z PZPNem zapłaci nam odszkodowanie. Ale efekt osiągnęli - mają Radka. Piłki dobrze nosi.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tylko pytanie w jakiej ? Na piwko to, co musimy zapłacić Cierzniakowi do końca umowy no i kasa za utratę zawodnika. Wg mnie na pewno powinno być wyższe niż ta oferta z Warszawy która odrzuciliśmy - o ile byla, bo to nigdy nie wiadomo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
Czyli ciągnie kasę od nas i od L? Eeee? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
EDIT. Jednak zawodzi, post niżej jest odpowiedź. Tak w sumie się zastanawiam, on jest taki slaby, że się nie lapie do składu w Warszawie, czy Legia się boi Bereszynskiego 2.0? Byłyby jaja, gdyby zdobyli mistrzostwo z w składzie, a o sezonie okazałoby się, że kontakt od początku był nieważny Do tej calej Izby powinno wkroczyć CBA. To są jakieś żarty, że skarga Modelskiego jest rozpatrywana od 5 miesięcy, a Cierzniaka w ciągu miesiąca. Dodatkowo, rozwiązanie kontaktu Radka bylo argumentowane troska o zawodnika. Pomijając fakt, że to jakieś dramat, że jedna strona konfliktu jest faworyzowana "w obawie o jej dobro", co generalnie oznacza szkodę dla drugiej strony. Jak to się ma do do sprawy Modelskiego? O jednego zawodnika się troszczymy, a drugiego mamy w dupie? Niech ta sprawa ciągnie się parę lat, odwołujmy się nawet do tej Lozanny, ale to trzeba wyjaśnić. Nawet nie dla odszkodowania, nie dla Wisły, ale trzeba ten cały grajdołek rozwalić, choć to by wymagało chyba solidarności reszty klubów z Ekstraklasy.
Ostatnio edytowane przez piotek : 17.04.2016 o godz. 06:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie piszcie bzdur
Wisla by musiala mu placic jedynie roznice, gdyby mial kontrakt w Legii nizszy niz u nas co jest nierealne A co do sporawy, moim zdaniem nie ma przypadku w tym ze u nich nie gra i w tym sezonie nie zagra Boja sie, ze sie posypia walkowery i takiego chu... beda mieli a nie mistrzostwo ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Skoro boją się o walkowery to dlaczego go wpisują do protokołu meczowego i siada na ławie. Przecież jakby Malarz dostał kontuzji lub czerwoną to musiałby wejść i grać, czyli muszą być pewni swego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Realne, bo mogą (tak jak Weszło sugerowało) chcieć zagrać Wiśle na nosie i dać mu najniższy kontrakt. Resztę dopłaci Wisła, a po sezonie wyrównają mu w postaci premii. I wtedy będzie zarabiał finalnie więcej niż w Wiśle.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Stępień na meczu Wisły. Czyli nie tak do końca o Wiśle zapomniał.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|