|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie wierzę w to. Wdowczyk musi mieć na prawdę grube kontakty
![]() Awans z grupy LE z Twente/Fulham i Odense to nic w porównaniu z tym co się dzieje od kilku kolejek, z tyloma pozytywnymi wynikami dla nas. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Teraz wygrać z kretami! A to wcale łatwe być nie musi.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Niezłe jaja.
Piekielnie ciężki mecz nas czeka w sobotę. Trzeba to rozegrać na chłodno. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Najpierw niech będzie pierwsza ósemka a później martwmy się gdzie będą derby. Ja też wolałbym na Reymonta , ale upokorzyć żydków na ich terenie gdzie widzieli nas już na zapleczu e-klasy a tymczasem może być tak że im zaśpiewamy ZAWSZE PRZED WAMI...
Powtarzam najpierw AWANS do GÓRNEJ ósemki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najważniejsze, że już nie musimy się oglądać na innych, liczyć % prawdopodobieństwa co będzie jeśli ... Teraz zostało po prostu wygrać. Splot szczęśliwych przypadków w ostatnich trzech kolejkach jest taki, że dobrze że nie musimy dalej kusić losu i liczyć na te 5:0 Giblartaru z Hiszpanią
![]() Zaskakujące, że w miesiąc można sobie tak odmienić sezon... W sobotę tylko zwycięstwo ! ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Co tam Probierz wykrzykuje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem . Powinni spuścić łby i gęsiego do szatni...
Probierz chuligan level hard... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kamery byly tez we Wroclawia, a reakcja zupelnie inna. Grubo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Taki mecz a ja nie moge przyjechac bo musze isc na wesele. Ale mnie bedzie nosilo. Mam nadzieje ze pilkarze dadza powod zeby sie zalac w trupa. Oby zwyciestwo w sobote
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W kinie niedługo bedzie Hardcorowy Henry a tu widzielismy Hardcorowego Probierza
![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 04.04.2016 o godz. 20:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja go tam lubię. Co nie zmienia faktu, że trochę go poniosło. Trener nie powinien dać się tak ponieś emocjom i wdawać w taką "polemikę".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pojawiły się pierwsze kursy, bukmacherzy póki co nieznacznie, ale jednak największe szanse widzą na zwycięstwo Wisły:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co jak co ale Probierz pokazał jaja i nie uciekł przez kibicami... ma charakter i za to go cenie...
Niestety w Polsce tak już jest - zrób wynik ponad stan to ci wyprzedadzą drużynę, a następnie każą zrobić taki sam, a nawet lepszy wynik z jeszcze słabszą drużyną... a Wdowczyk cudotwórca... Swoją drogą zobaczymy na reakcje kibiców po meczu z Zagłebiem Lubin... Jak wygramy i awansujemy będzie noszony na rękach a jak przegra to znając zycie będziemy po nim i po drużynie jeździć... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja troszkę kontrowersyjnie - Tak, wszystko w nogach naszych piłkarzy!
Ale nie zapominajmy, że gwizdek sędziego również może wiele ![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Gwizdek może zadziałać w inny sposób, np. spalone, które widzi tylko asystent, jakaś czerwień, itp.
![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Jeśli nie będzie nas w 8 to będzie wina głównie Brożka. i nie mówię tu tylko o zmarnowanym karnym ale o wszystkich sytuacjach które zapiepszył
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Trzeba spiac poslady i wygrac ewentualne pretensje mozemy miec juz tylko do siebie . Wiselko do boju.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
"Wisła awansuje:
- jeśli wygra z Zagłębiem; - jeśli zremisuje, a Lechia przegra, a ponadto Podbeskidzie, Jagiellonia i Korona nie wygrają" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc myślałem ze ten temat bedzie do zamknięcia zaraz po tym jak został utworzony.
Tak samo uważałem że wybór Wdowczyka jest delikatnie ujmując przeciętnym wyborem. Jakże milo jest się mylić. Paraftrazując dowicp o Stachu spod Grunwaldu: dobrze że byli wysoko bo by ich wszystkic $%^& ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ułożył się Chorzów idealnie.. Teraz dla opamiętania się..
Przy remisie z drużyną która na ostatnich 6meczów, ma 5 wygranych i jeden remis.. Ledwo przegrali u siebie z Legią.. Z przodu błyszczy młody Piątek (!!!) plus byli chorzowianie Starzyński i Janoszka.. Dodać do tego byłego zawodnika KSC Janusa i mamy ciekawą mixturę, to gramy o utrzymanie przy 36 pkt wtedy.. Sytuacja wtedy bedzie taka: 10.Wisła 36pkt --------------------- 15.Łęczna gra z Lechem u siebie, mają teraz 31pkt, też wydaję się że remis tam będzie, wtedy będzie 32pkt 16.Zabrze gra z Kielcami na wyjezdzie, maja teraz 25pkt, tam zrobią raczej max. remis, wtedy 26pkt Po podziale: 10.Wisła 18pkt, 15.Łęczna 16pkt 16.Zabrze 13pkt A to wszystko przy założeniu że zremisujemy z rozpędzoną drużyną u siebie, wtedy 2pkt będą nas dzielić od spadkowego miejsca.. Zapowiada się sobota.. ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
P.S. ja to tylko tutaj zostawie ;-) ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Gdyby mi ktoś 3 mecze temu powiedział że przed ostatnią kolejką, nie dość że mamy szansę na czołową ósemkę, to nie musimy się na nikogo patrzeć, to bym go wyśmiał.
Ale stało się.Trzeba sobie jednak szczerze powiedzieć - teraz jest prawdziwy test i mam nadzieje że nie wy.......imy się na ostatniej prostej ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Każdy poprzedni mecz trzeba było wygrać i przeciwnicy tez się nie kładli .... Jak zagrają swoje i zaczną wykorzystywać większość sytuacji to będzie dobrze, Brożek mógł w Chorzowie 2 bramki pocisnąć
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja niewiem co sie stalo w druzynie,moze wstrzas ale jakis mocarny,ze nagle zespol ktory ostatni raz wygral w listopadzie,od momentu przyjscia Wdowczyka wygral wszytsko i strzelil 12 (?) bramek.I gra naprawde ładna piłkę ,kto wie czy nie najladniejszą w lidze.Zastanawiam sie o co to chodzilo i skad sie ten progres wział.Z taka grą jaky nie wzieli Pawłowskiego to pierwsza 8 byl by juz dawno.
Zapowiada sie ze mecz w sobote bedzie .....nerwowy xD ,z tym ze Zaglebie ma awans a to tez troche zmienia. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|