The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2016, 12:35
Jaki trener wstawia na boisko zagrypionego piłkarza?
Przez pierwszą część meczu, widząc, co Ondrasek ody^&%^$^&#%aala stwierdziłem, że to najgorszy napastnik, jaki mógł się nam trafić; Gorszy od Jankowskiego czy Sikorskiego...
Dobrze, że mi ktoś wytłumaczył, ze chodzi o grypę...

Ale czy naprawdę, czy jednak Wdowczyk zorientował się, że ma do czynienia ze studentem z Tromso?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 19.03.2016, 13:23
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Przez pierwszą część meczu, widząc, co Ondrasek ody^&%^$^&#%aala stwierdziłem, że to najgorszy napastnik, jaki mógł się nam trafić; Gorszy od Jankowskiego czy Sikorskiego...

Ale czy naprawdę, czy jednak Wdowczyk zorientował się, że ma do czynienia ze studentem z Tromso?
Co takiego odpierdalał ? Dwa lub trzy razy zgrał na klepę do Brożka wyszedł na pozycję, a Paweł podał nie wiadomo do kogo. Zresztą brak dokładności Brożka widać nawet przy chyba 3 bramce gdzie próbuje lekko dzióbnąć piłkę i robi to tak słabo, ze później musi skakać do główki żeby tą piłkę odzyskać.

Wracając do pytania czemu go wystawił, może taka była wspólna decyzja w końcu zależało nam by mecz wygrać. Inna sprawa Ondraszek po sytuacji kiedy przedryblował 2 zawodników i strzelił nad bramką mocno kulał, przez chwilę stał w narożniku boiska. Wydawało się ,że naciągnął mięsień albo coś podobnego. Wtedy też machnął, że chce zmianę.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 19.03.2016, 20:29
FraMat napisał(a):Wyświetl post

Ondrasek gorszy od Jankowskiego czy Sikorskiego?

no proszę Cie...

on ich zjada i wypluwa ..

on ma zadatki na super napadziora ,brakuje mu troche jeszce zgrania z Pawłem,ale jak sie zgra to bedzie dobrze.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów