The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2016, 08:49
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że to m.in. do mnie więc się powtórzę. Ja nie jestem za tym aby teraz robić jakiś bojkot. Niech typ ma spokój aż do momentu stabilizacji sytuacji (utrzymanie/cudowny awans do ósemki czyli de facto też utrzymanie i granie raczej o nic w kolejnych 7 meczach).
Robienie teraz syfu mogłoby się przęłożyć na nasz spadek a nawet gdyby nie zaszkodziło a byśmy spadli to zawsze by byla myśl "a może gdybyśmy tego nie zrobili to by nasza Wisła nie spadła?".
Także po sezonie czy w trakcie sezonu jak już będziemy pewni utrzymania to się powinno typa wyjebać. Szukaliśmy trenera z zagranicy. Nie widzę przeszkód - oprócz kolejnego zrywania kontraktu, tym razem z Dariuszem W. - aby takiego trenera szukać nadal. Skoro ktoś miał ambicję i pomysł na trenera z tej domyślnie wyższej półki, droższego to dlaczego znowu mamy utknąć w tym polskim bagnie trenerskim?

Z tym akapitem zgadzam się w 100 %, kwintesencja chyba tego jak powinniśmy sie teraz zachować i co czuję np ja. Wdowczyk jest i nic z tym nie zrobimy. Jakikolwiek bojkot czy ciśnięcie po Wdowczyku jest dużo większym złem niż akceptacja stanu zastanego.Ale akceptacja nie znaczy zaufanie, jakikolwiek poklask czy nawet pozytywne nastawienie do ów osobnika.
Traktuję go jako strażaka, który ma nas utrzymać i później spieprzać gdzie pieprz rośnie, wedle zasady "Wdowczyk zrobił swoje, Wdowczyk może (musi) odejść" .
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2016, 08:57
Krav napisał(a):Wyświetl post
Z tym akapitem zgadzam się w 100 %, kwintesencja chyba tego jak powinniśmy sie teraz zachować i co czuję np ja. Wdowczyk jest i nic z tym nie zrobimy. Jakikolwiek bojkot czy ciśnięcie po Wdowczyku jest dużo większym złem niż akceptacja stanu zastanego.Ale akceptacja nie znaczy zaufanie, jakikolwiek poklask czy nawet pozytywne nastawienie do ów osobnika.
Traktuję go jako strażaka, który ma nas utrzymać i później spieprzać gdzie pieprz rośnie, wedle zasady "Wdowczyk zrobił swoje, Wdowczyk może (musi) odejść" .
Oczywiście jak był Bednarz i była szansa grać w Pucharach, gdzie moglibyśmy zarobić pieniądze(bilety z meczów, prawa do transmisji) To bojkot nie przeszkadzał. Część tych lepszego sortu kibiców do tej pory boli Bednarz (wczorajszy doping) za to gość siedzący na ławce trenerskiej po największej aferze korupcyjnej, który przekręcił Wisłę jest już niemal wybawicielem i niedługo stanie się mentorem osiedlowej gównarzerii bo tak pewnie krzykną w piątek "kumaci".

ale co tam Que sera sera! Wisełka 3 pkt ma! Za to za grosz zasad i honoru!

Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 15.03.2016 o godz. 09:02.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów