The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2016, 20:07
Aha czyli Cupial na pohybel kibolom zatrudnil Wdowczyka
Moze jednak na pohybel piknikom bez zasad, ktorych i tutaj jak widac jest duzo po wpisach, nie zatrudnil Jugola. Na zlosc wam pojeby
Odpowiedz cytując
ddii
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 13.03.2016, 20:39
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Aha czyli Cupial na pohybel kibolom zatrudnil Wdowczyka
Moze jednak na pohybel piknikom bez zasad, ktorych i tutaj jak widac jest duzo po wpisach, nie zatrudnil Jugola. Na zlosc wam pojeby
Kolego Wieśniak 842 ja jestem zwykłym piknikiem . W moich oczach Wdowczyk nie stanowi jakiegoś problemu, tak jak Wolski ! Ale jak dla mnie , to nasz filantrop jawnie zakpił z tych kibiców z zasadami, tych bezpośrednich spadkobierców etosu żołnierzy wyklętych.... Pewnie się to nie spodoba dużej liczbie formułowiczów, ale ja się nie łapie na usprawiedliwianie zwykłej ulicznej bandyterki, dyskusyjnymi wartościami reprezentowanymi przez w/w żołnierzy.

Tylko przypominam,że na stadionie jest miejsce dla wszystkich kibiców.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 13.03.2016, 20:46
ddii napisał(a):Wyświetl post
Kolego Wieśniak 842 ja jestem zwykłym piknikiem . W moich oczach Wdowczyk nie stanowi jakiegoś problemu, tak jak Wolski ! Ale jak dla mnie , to nasz filantrop jawnie zakpił z tych kibiców z zasadami, tych bezpośrednich spadkobierców etosu żołnierzy wyklętych.... Pewnie się to nie spodoba dużej liczbie formułowiczów, ale ja się nie łapie na usprawiedliwianie zwykłej ulicznej bandyterki, dyskusyjnymi wartościami reprezentowanymi przez w/w żołnierzy.

Tylko przypominam,że na stadionie jest miejsce dla wszystkich kibiców.
Badz sobie kim chcesz. Wazne, ze gowno masz do powiedzenia na trybunach i w zyciu pewnie tez.
Odpowiedz cytując
ddii
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 13.03.2016, 20:55
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Badz sobie kim chcesz. Wazne, ze gowno masz do powiedzenia na trybunach i w zyciu pewnie tez.
Muszę sobie wyrobić renomę na stadionie Chociaż ostatnio rzadko mogę na nim gościć A teraz idzie petarda- jestem szczęśliwy w życiu, dla niektórych ludzi, tych dla których warto, coś znaczę. I mam szczęście kibicować najlepszemu klubowi w Polsce !!! A kolega niech się spina dalej
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów