|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze w następnych 8 meczach nie zanotujemy 7 porażek
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
Załuska - Sadlok, Guzmics, Głowa, Jovic - Mójta, Popovic, Brlek, Zachara - Ondraszek, Boguski.
Skoro Rafał zrobił się "crackiem", co strzał, to gol - dlaczego by nie ustawić go na szpicy? Po jednej (PRAWEJ) stronie z Zacharą, który ładnie mu piły dogrywał? Wie, gdzie ma być, techniczny, 6 zmysł, spryt, inteligencja etc. W duo jeszcze Zdenek, napastnik od tej fizycznej, siłowej strony, w dodatku jest na kogo wrzucać dośrodkowania z rożnych. Zachara może sobie wybitnie nie radzić jako środkowy napastnik, stąd taki OPP w roli schodzącego napastnika. Z lewej strony gorzej, ale jakby się tak dopatrzyć wymienności pozycji na linii Sadlok/Mójta i asekuracji Adama przy ofensywnych wypadach Sadloka, jego dośrodkowania ( DW nie pierwszy go ustanawia wykonawcą rzutów wolnych pośrednich) można byłoby pokombinować. Na papierze to ma ręce i nogi, ale papier jak wiadomo przyjmie wszystko.
Ostatnio edytowane przez pekaczech : 07.11.2016 o godz. 17:49.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Spokojnie Panie i Panowie!
Do celu (ósemka) jeszcze kawałek drogi, nadal potrzeba nam spokoju i pokory |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wystarczy że wstawiłeś Mójtę ... i szkoda to czytać
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Szkoda tracić czas na przeczytanie i odpisywanie na Twoje pierrdolamento.
Kogo wstawisz w takim układzie na lewe skrzydło? Może Cywkę do objechania? Tak jak w Twoim przypadku lewej półkuli mózgowej, tak i w przypadku lewej flanki Wisły w Szczecinie niestety była, jest i będzie dysfunkcja. |
|
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Jeśli Ondrasek będzię zdrowy to na skrzydle wyczuwam niespodziankę w osobie Pawła Brożka
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kogokolwiek nie wstawisz na lewe skrzydło będzie lepszy od Mójty. Najlepiej po jednym meczu przestawić Boguskiego do ataku bo strzelił 3 bramki
![]() PS. Nie musisz się nikomu chwalić swoimi dysfunkcjami. Widać je jeśli uważasz że Cywka jest do objechania a Mójta będzie asekurował Sadloka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nielogiczne to wszystko bardzo..
Wisła zarzekała się, że pilnuje tego 3msc okresu, aby właśnie nikt nie mógł rozwiązać kontraktu z winy klubu. A teraz nagle wszystkim zapłacili oprócz Wdowczyka, dając mu do ręki taki pretekst? Skoro było na spłatę innych zaległości znalazłoby się na spłatę Wdowczyka. Wygląda to na celowe działanie, aby przymusić go do odejścia, bo wadził i nie dogadywał się z zarządem. Po czym ulepiono grające na uczuciach oświadczonko, aby skierować gniew na niego. Co jest już mega idiotyczne skoro wcześniej podano info, że spłacono zaległości, a sam Wdowczyk mówił, że zostały, ale bardzo niewielkie. Totalnie się nic kupy nie trzyma w tej sytuacji. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mecz w PP z Sosnowcem polecam na pobudzenie Twojej lewej półkuli.
Nie, lepszy Brożek. Z 6m prosto w bramkarza. Najlepiej to wychodzić samym Załuską, Sadlokiem, Joviciem, Głowackim i Małeckim, czyż nie? ![]() Boguski i tak zniknie do końca sezonu, ew. złapie "swój rytm". Nawet w piłkę nie grałeś skoro nie wiesz na czym polega asekuracja na linii boczny obrońca - boczny pomocnik/skrzydłowy. PS. Nie musisz się nadal potwierdzać swoich dysfunkcji, wierzę Ci. Widać je, jeśli uważasz, że Mójta ma lepsze dośrodkowania/wrzutki od Sadloka. Jedyny skrzydłowy w składzie to Małecki, wiara się zastanawia co by tu zrobić, by to jakoś poukładać, przedstawia swoje propozycje, a ten szydera, bo wypadło 2 zawodników i trzeba tam dać KOGOŚ Z ŁAWKI. Każdy? Masz telefon do Darka? Spełnię swoje marzenie! Albo nie, Ty zagraj! Ale na prawym skrzydle. Na lewym z racji dysfunkcji może Ci być ciężko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja .......ę, Wdowczyk właśnie rozwiązał kontrakt z winy klubu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
w tym momencie trener DW stracił u mnie wszystko co wypracował od kiedy zasiadł za sterami klubu.
Zgiń zgnij frajerze. (jeśli to prawda co jest na głownej) ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ale że co? Za darmo ma pracować? Czemu nie masz pretencji do kłamców z zarządu, którzy zapewniali, że zaległości już nie ma?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Dokładnie. Nie wierzę, że od tak by odszedł, gdyby mu hajs na czas przelewali. No chyba, że ma zapewnioną jakąś zajebiście ciepłą posadę. Znając jednak realia - klub miał wobec niego długi, a nikt za darmo pracować nie będzie. Mimo, że byłem anty przy jego zatrudnianiu, to dziękuję trenerowi za to co zrobił, bo graliśmy fajną piłkę. Rozstanie ewidentnie z winy klubu, a tymi "oświadczeniami" Wisły na głównej można już bibliotekę zapełniać, dział 'science-fiction'.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Mnie wkuriwa to że jak mógł odejśc, i niektorzy oczekiwali nawet by odszedł to powiedział : Chuja! Nie rozwiaze kontraktu, bo nie dostane zaległej kasy. I teraz, gdy prawie juz wyprowadził klub na prostą, gdzie widac ze moze pracować dłużej niż pół roku robi takie cos? no ....a, nie wierze. ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sorry ale to Wdowczyk zapewniał, że zaległości zostały spłacone a pozostały jakieś drobne należności, więc może Wdowczyka nazwij kłamcą w pierwszym rzędzie....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Taak kilka tygodni temu twierdzi, że pozostały drobne należności to kłamał a teraz Wdowczyk mówi prawdę. Panowie można nie lubić SKWK, TS czy aktualnego zarządu Wisły, ale niestety to się kupy nie trzyma. Poza tym w wywiadzie Wdowczyk mówi o tym, że nie może się dogadać z Zarządem i to jest główna przyczyna jego rezygnacji. Nie Wdowczyk to będzie ktoś inny, to będzie Sobolewski ;-) ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co za typ w takim momencie? w takim momencie kur...a mać!
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wszystko zaczęło się układać i jeb! Ta sprawa musi mieć jakieś drugie dno
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A wydawalo mi sie , ze w tym klubie moze byc przez 5 minut normalnie
O ja naiwny! ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Wdowczyk, ty ....o
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
biorac pod uwage tekst w GK, ciezko wierzyc ze chodziło o hajs...
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ale żeś nas w chvja zrobił Panie Wdowczyk, nieładnie z Pana strony.
Tak się nie robi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Szkoda że Wdowczyk nie poczekał do końca tego roku. Wtedy na spokojnie można by w przerwie zimowej szukać trenera. A tak? Łapanka?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Dobrze, że w przerwie na reprezentacje. Umówmy się, mógł odejść w dużo gorszym momencie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
nie ma czegoś takiego jak praca za darmo na umowę !!! Wolontariat i owszem - ale to może w trampkarzach albo żakach. Finanse profesjonalnego klubu - to podstawa. Ja mogę zrozumieć ,że Wdowiec za drogi - ale na to są cywilizowane sposoby np. porozumienie stron, a tak to kręcenie bicza na własną doopę.
![]()
„Nie znam tego człowieka, jakiś nowicjusz chyba. Co on pajacuje, dobry Boże. Jak grałem w Lidze Mistrzów, to on pod szafę z nocnikiem wjeżdżał” - odpowiedź Franciszka Smudy na słowa prezesa Legii Warszawa, Bogusława Leśnodorskiego, który w wywiadzie dla "Gazecie Wyborczej" skrytykował walory trenerskie Franza i fakt zatrudnienia go jako szkoleniowca w Wiśle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ale strasznie dziwne to z jego strony
Jakby doprowadzil klub do zdobycia Pucharu Polski oraz grupy mistrzowskiej Co nie byloby wyczynem rodem z sci-fi, to mialby duzo lepsza pozycje przetargową do rozmow z nowym klubem Chyba, ze jest z kims dogadany na już ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|