|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na jesieni w koncowce przegrywalismy bo nie było kim grac, teraz mamy kim grac wiec zwyciestwo to kwestia czasu. Oby dzisiaj
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
he z taką grą to będzie grać w tym roku w 1 szej ldze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Beznadziejnie slaby Broniszewski trzyma od 1 do 90 minuty drugi mecz z rzedu beznadziejnego Boguskiego. Gośc nie walczy nie strzela i nie myśli na boisku. Przeprowadza jedną zmianę patrząc jak piłkarze opadają z sił . Guzmics mam nadzieje ze po tym sezonie zostanie sprzedany a mecze zycia zagra na euro bo w ekstraklasie się na to nie zapowiada . Beznadzieja .....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mam trochę inne spostrzeżenia, niż większość z Was.
Brak Urygi - wielki plus. Brlek - ja tu widzę potencjał, nie boi się gry. Zobaczymy, czy coś z tego będzie. Miśkiewicz - duży plus. Ondrasek - Ibrą to on nie jest, ale to nasz najlepszy piłkarz. Boguski - dramat. Małecki - przyzwoity występ. Każdy kolejny mecz Patryka jest coraz lepszy. Brożek - nie powinien był wychodzić na boisko. Nie w tej formie. Miśkiewicz - Świetny mecz. Trener w ogóle dziś zawodnikom nie pomógł. Selekcja pierwszej jedenastki na pewno lepsza niż za Pawłowskiego, czy nawet Moskala, ale brak zmian personalnych i taktycznych, kiedy widać było już po kilku minutach drugiej połowy, że szykuje się problem, to jakiś skandal. Trener od przygotowania fizycznego powinien zamiast udzielać wywiadów na weszło podać się do dymisji, albo złożyć porządne wyjaśnienia, dlaczego zawodnicy nie mają siły biegać i jak planuje to zmienić. Nie zgadzam się z tym, że piłkarzom nie zależy. Pierwsza połowa pokazała, że zależy - oni wleźli na głowę Koronie, bo im się chciało. Jeżeli z tej drużyny ma coś jeszcze być, to potrzebny nam jest solidny trener z własnym sztabem i wietrzenie składu. Oh wait... ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|