The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2016, 17:35
Na jesieni w koncowce przegrywalismy bo nie było kim grac, teraz mamy kim grac wiec zwyciestwo to kwestia czasu. Oby dzisiaj
Odpowiedz cytując
jacula
Member

Od: 08.2010

Stary 08.03.2016, 19:54
he z taką grą to będzie grać w tym roku w 1 szej ldze
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.03.2016, 20:09
Beznadziejnie slaby Broniszewski trzyma od 1 do 90 minuty drugi mecz z rzedu beznadziejnego Boguskiego. Gośc nie walczy nie strzela i nie myśli na boisku. Przeprowadza jedną zmianę patrząc jak piłkarze opadają z sił . Guzmics mam nadzieje ze po tym sezonie zostanie sprzedany a mecze zycia zagra na euro bo w ekstraklasie się na to nie zapowiada . Beznadzieja .....
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 08.03.2016, 23:26
Mam trochę inne spostrzeżenia, niż większość z Was.

Brak Urygi - wielki plus.
Brlek - ja tu widzę potencjał, nie boi się gry. Zobaczymy, czy coś z tego będzie.
Miśkiewicz - duży plus.
Ondrasek - Ibrą to on nie jest, ale to nasz najlepszy piłkarz.
Boguski - dramat.
Małecki - przyzwoity występ. Każdy kolejny mecz Patryka jest coraz lepszy.
Brożek - nie powinien był wychodzić na boisko. Nie w tej formie.
Miśkiewicz - Świetny mecz.

Trener w ogóle dziś zawodnikom nie pomógł. Selekcja pierwszej jedenastki na pewno lepsza niż za Pawłowskiego, czy nawet Moskala, ale brak zmian personalnych i taktycznych, kiedy widać było już po kilku minutach drugiej połowy, że szykuje się problem, to jakiś skandal.

Trener od przygotowania fizycznego powinien zamiast udzielać wywiadów na weszło podać się do dymisji, albo złożyć porządne wyjaśnienia, dlaczego zawodnicy nie mają siły biegać i jak planuje to zmienić. Nie zgadzam się z tym, że piłkarzom nie zależy. Pierwsza połowa pokazała, że zależy - oni wleźli na głowę Koronie, bo im się chciało.

Jeżeli z tej drużyny ma coś jeszcze być, to potrzebny nam jest solidny trener z własnym sztabem i wietrzenie składu. Oh wait...
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów