The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2016, 23:38
To była już troszkę inna Wisła od tej Pawłowskiego. Bez typowych skrzydłowych, trzeba uczciwie przyznać, że Broniszewski chciał coś zmienić. Gra gorsza niż za Moskala, ale generalnie sytuacji masa.
1. Wolski z kilku metrów nie trafia czysto w piłkę.
2. Uryga z kilku metrów nie trafia czysto w piłkę.
3. Ondrasek z kilku metrów główkuje nad poprzeczką.
4. Boguski z kilku metrów strzela obok słupka.
5. Małecki strzela obok słupka.
6. Sadlok z wolnego obił Szmatułę i słupek.
7. Wolski z wolnego dobrze uderzył.
8. Karny.
No i gol Piasta po jednej z niewielu akcji.
Nie licząc wolnych, 6 stuprocentowych okazji z naszej strony. 6! A bramkę strzelamy po indywidualnej akcji bocznego obrońcy.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 04.03.2016, 23:41
Gra chaotyczna i b. słaba. Mało współpracy, brak pomysłu na rozegranie. Naszym playmakerem był dziś Głowacki (który to już raz?). Piast dziś był fatalny, o czym świadczy to, że każda nasza laga w pole karne sprawiała im wielkie problemy - był do ogrania. Zresztą mieliśmy w tej paraolimpiadzie przewagę i zwycięstwo było bardzo blisko. Sami wszyscy widzieliście.

Selekcja jedenastki dużo lepsza niż u Pawłowskiego. Nie rozumiem, czemu zamiast Pietrzaka nie grał Bartosz, czemu zamiast Urygi nie grał Popovic. Uryga poza naprawieniem błędu Sadloka (kolejny występ na wielki minus) miał złe każde zagranie. Niech on odpocznie, odbuduje się i wróci lepszy. Dlatego też to on, a nie Brlek powinien był zejść pierwszy. Dobrą zmianę (pomimo słabej formy) dał Małecki. To od jego przytrzymania i rozegrania zaczęła się akcja bramkowa.

Piszecie o nonszalancji Brożka - ja tego tak nie odebrałem. Przeciwnie, w moim odczuciu bardzo mu zależało i bardzo żałował, gdy się nie udało. Szkoda mi go, ale w takiej formie i z takim szczęściem do karnych (i sytuacji w kluczowych momentach dla drużyny) w ogóle nie powinien był podchodzić do jedenastki. Nie wiem, kto w drużynie wyznaczony jest jeszcze do jedenastek, ale stabilni psychicznie wydają się Jovic i Ondrasek (odnośnie do Głowy coś kojarzy mi się, że też kilka razy spudłował).
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 04.03.2016, 23:45
KondZIk napisał(a):Wyświetl post
Witam,
- Uryga na ławe, za niego Popo bo chociaż lepiej wyprowadza, a Uryga jak coś już przejmie to straci durnym podaniem do przodu
- Brożek i karny - psychika naszych piłkarzy jest tak słaba obecnie. Po strzelonej bramce nawet był pressing, doskakiwanie przez chwile do przeciwnika
- Mały po swojemu chaotycznie ale walczy, stara się, napędza do walki postawą
- Boguski - wiele razy go broniłem ale to co dziś robił przy strzałach...brak słów, ławka
- Wolski na środek wg mnie, te 60 min aktywności niech będzie wykorzystane do maksa na środku a potem niech tam człapie albo zmiana
Popieram. Uryga, Boguski bezwzględnie poza 1 składem. Obecnie powinniśmy grać tak:

- na skrzydłach bezwzględnie Małecki, Bałashov i Guerier, NIKT INNY
- w środku Popović i Wolski + Mączyński (jak wróci), na zmiany narazie Brlek. Uryga na trybuny.
- Pietrzak jest bardzo słaby (Frederiksen 2.0). Spróbowałbym za niego Cywkę.

----------------------- Miskiewicz -----------------------
Jovic --------- Glowacki ----- Guzmics ---- Sadlok/Cywka
Malecki - Popovic/Mączyński - Wolski - Balashov/Guerier
---------------Brożek/Drzazga - Ondrasek

Innego składu nie widzę. Uryge trzeba wysłać w końcu gdzieś do 2 ligi.

Co do meczu - to kieruję do Pana Broniszewskiego
- dlaczego przez 60 minut graliśmy bez skrzydeł?
- dlaczego przez ostatnie 30 miniut graliśmy z tylko jednym skrzydłem?
- dlaczego w środku pomocy do 77 minuty grał jakiś amator co chwile notujący kiksy i straty?
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 05.03.2016 o godz. 00:18.
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 04.03.2016, 23:46
jak to jest ....a możliwe, że 10 000 osób na stadionie widzi, że Uryga się ....a do Ekstraklasy nie nadaje, jak wszedł Popović, to od razu się zaczęła inna gra - a kolejny ....a trener holuje tego chłopa i to w najważniejszej ....a pozycji na boisku?

Czy on placi za to, że gra? ja rozumiem, że to jest wychowanek, ale ....a mać.

O Boguskim nie wspomnę.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.03.2016, 23:48
Potrzeba nam dobrego trenera, który to poustawia i zaproponuje jakieś schematy rozegrania oraz dobrego psychologa, bo po tak chu*owej serii największy problem jest w głowie. Wsjo.

A dziś wystarczyło, żeby Wolski i Ondrasek trafili w 1 połowie i byłoby po meczu. Niestety w tym sezonie nie trafiamy i dlatego jest jak jest.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 04.03.2016, 23:49
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
- Pietrzak jest bardzo słaby (Frederiksen 2.0). Spróbowałbym za niego Cywkę.
Czemu nie Bartosz? Na Cywkę też nie można patrzeć.

dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze kibice biora sie za wybor trenera. Slyszalem, ze sektor C odrzucil kandydature Smudy i na trenera proponuje ... Patryka Maleckiego. W tym klubie jest taki burdel i wszystko poprzewracana na glowie, ze musi sie to skonczyc pierwsza liga.
Kibice mają prawo sugerować, kogo chcą widzieć na ławce trenerskiej, bo to klub jest dla kibiców, a nie kibice dla klubu. Oczywiście właścicielem jest Telefonika/Cupiał i to on ostatecznie zdecyduje, ale myślę, że tak na poziomie finansowym (bilety), jak i emocjonalnym, byłoby racjonalne, gdyby w jakimś stopniu liczył się z głosem trybun.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.03.2016, 23:54
77 minut graliśmy w 10. W środku pola grał jakiś bliżej niezidentyfikowany osobnik, nienadajacy się do niczego. Szkoda mi na niego klawiatury w moim Asusie, więc kończę temat. Jaki jest koń każdy widzi. Na miejscu Brleka od razu złożyłbym do jakiejś komisji wniosek o rozwiązanie kontaktu, jakbym miał grać z takim waflem w środku pola.

Broniszewski fajnie zareagował zmianami, ale szczerze mówiąc, wybór Boguskiego kosztem Ukrainca ..hmm... kontrowersyjny, o Urydze już napisałem ja, napisali wcześniej i pewnie napiszą też później. Nie rozumiem też kompletnie roli Brożka w tym ustawieniu. Umówmy się na 10 to sie on nadaje w takim stopniu jak dziennikarze Przeglądu Sportowego zasługują na Pulitzera. Jego współpraca z Ondraskiem wygląda bardzo źle. Na tę chwilę ja nie widzę sensu gry Brożkiem i Ondraskiem naraz w 11. Przeszkadzają sobie. Pietrzak jest tragikomiczny. Oby Guzmics wrócił już na Koronę.

Mam nadzieję, że Broniszewski jednak zostanie, bo widać że mu zależy na Wiśle i jest pozytywnie stuknięty na jej punkcie, a szatnia go akceptuje. Walka o utrzymanie będzie ciężka, a on ten zespół zna i powinien dać radę.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.03.2016, 00:00
albo zostawić Bronka albo Moskal. Tyle. Teraz potrzeba spokoju żeby ktoś to poskładał do kupy. I ....a niech oni im psychologa do klubu sprowadzą bo to siedzi wszystko w głowach!
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 05.03.2016, 00:06
Jedynym sensownym wytłumaczeniem gry Urygi są jakieś więzy rodzinne z Cupiałem, innego wytłumaczenia dla niego po prostu nie ma.

To, co odjebał dziś Sadlok, kwalifikuje się pod zarzuty prokuratorskie, dodajcie sobie do tego ofiarę losu Boguskiego i macie obraz nędzy i rozpaczy. Nie wiem, co oni pokazują na treningach, że trener na nich stawia, ale dla przeciętnego obserwatora ostatnich meczów Wisły ich obecność na boisku to jakaś abstrakcja.
Odpowiedz cytując
Zibi77
Member

Od: 06.2011

Stary 05.03.2016, 00:07
czaro napisał(a):Wyświetl post
Gra chaotyczna i b. słaba. Mało współpracy, brak pomysłu na rozegranie. Naszym playmakerem był dziś Głowacki (który to już raz?). Piast dziś był fatalny, o czym świadczy to, że każda nasza laga w pole karne sprawiała im wielkie problemy - był do ogrania. Zresztą mieliśmy w tej paraolimpiadzie przewagę i zwycięstwo było bardzo blisko. Sami wszyscy widzieliście.

Selekcja jedenastki dużo lepsza niż u Pawłowskiego. Nie rozumiem, czemu zamiast Pietrzaka nie grał Bartosz, czemu zamiast Urygi nie grał Popovic. Uryga poza naprawieniem błędu Sadloka (kolejny występ na wielki minus) miał złe każde zagranie. Niech on odpocznie, odbuduje się i wróci lepszy. Dlatego też to on, a nie Brlek powinien był zejść pierwszy. Dobrą zmianę (pomimo słabej formy) dał Małecki. To od jego przytrzymania i rozegrania zaczęła się akcja bramkowa.

Piszecie o nonszalancji Brożka - ja tego tak nie odebrałem. Przeciwnie, w moim odczuciu bardzo mu zależało i bardzo żałował, gdy się nie udało. Szkoda mi go, ale w takiej formie i z takim szczęściem do karnych (i sytuacji w kluczowych momentach dla drużyny) w ogóle nie powinien był podchodzić do jedenastki. Nie wiem, kto w drużynie wyznaczony jest jeszcze do jedenastek, ale stabilni psychicznie wydają się Jovic i Ondrasek (odnośnie do Głowy coś kojarzy mi się, że też kilka razy spudłował).
Dobry Wieczór Przedmówcy jak i całej Wiślackiej Braci !!Dużo zgody dzisiaj a to budujeMyślę że Piast się dziś odnalazł jako niedawny lider.Zaczęli kumać swoją grę(czy wpłynęło na to perfekcyjnie przygotowane boisko?)Determinacja bo wierzę że tak jest a nie inaczej pozwoliła Naszym pójść za ciosem.Kto wie gdyby karny został wykorzystany..ech.Dla mnie widać progres i zalążki dobrej składnej gry.Co do Urygi faktem jest że nie zagrał wielkiego meczu ale jednak zniwelował setkę dla gości w dodatku utrzymując piłkę przy wznowieniu dla Nas.Ta Drużyna ma potencjał na wiele i na pewno nie jest to aktualne miejsce w tabeli.
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Stary 05.03.2016, 00:08
Nie rozumiem o co chodzi z zarzutami do Sadloka, jak dla mnie jeden z gości po którym było dziś widać, że mu zależy i starał się trzymać tą obronę jak może - i przede wszystkim, jako jeden z niewielu brał na siebie jakąś minimalną odpowiedzialność za konstruowanie akcji. Poza tym kto miałby za niego zagrać?
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Stary 05.03.2016, 00:13
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem o co chodzi z zarzutami do Sadloka, jak dla mnie jeden z gości po którym było dziś widać, że mu zależy i starał się trzymać tą obronę jak może - i przede wszystkim, jako jeden z niewielu brał na siebie jakąś minimalną odpowiedzialność za konstruowanie akcji. Poza tym kto miałby za niego zagrać?
oglądnij powtórkę i zobaczysz o co chodzi. 5 piłek z rzędu podał do przeciwnika. Wrzutki to jest katastrofa. Z rożnego to ostatnio bramkę pamiętam Diaza z Ruchem u siebie i Genkova...

Oczywiście musze jeszcze odnieść się do naszego gniazdowego.Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby zapodawać piosenki typu "co wy robicie..."itp koło 70 minuty kiedy widać że coś sie dzieje i nasi próbują coś strzelić... nawet jak bramkę strzeliliśmy to były jakieś wzmianki "to dla was ostatnia szansa" Zamiast ....a zacząć coś żeby ich ponieść do zwycięstwa to ten ich deprymuje i stąd nasi chowają się bo boją się zjeby! Na takie rzeczy jest czas PO meczu!!!

Uprzedzając nie byłem na meczu gdyż mam nocke w robocie.
Powód: /
Ostatnio edytowane przez markowywislak : 05.03.2016 o godz. 00:17.
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Stary 05.03.2016, 00:15
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
oglądnij powtórkę i zobaczysz o co chodzi. 5 piłek z rzędu podał do przeciwnika. Wrzutki to jest katastrofa. Z rożnego to ostatnio bramkę pamiętam Diaza z Ruchem u siebie i Genkova...
z tymi wrzutkami to zgoda, ale każdy nasz as tak samo centrował - albo przerzucał wszystkich na drugi słupek, albo piłka zatrzymywała się na pierwszym przeciwniku.

fakt, że tracił - ale taką gramy taktyką, że jedyną opcją jest dzida od obrony
Odpowiedz cytując
Zibi77
Member

Stary 05.03.2016, 00:19
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
z tymi wrzutkami to zgoda, ale każdy nasz as tak samo centrował - albo przerzucał wszystkich na drugi słupek, albo piłka zatrzymywała się na pierwszym przeciwniku.

fakt, że tracił - ale taką gramy taktyką, że jedyną opcją jest dzida od obrony
Już nie gramy taka taktyką.Przynajmniej odkąd jest Wolski i Brlek .Sadlok zgoda walczył-angażował się ale jednak dziś uczciwie powiedziawszy nie zagrał swych najlepszych zawodów.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.03.2016, 00:23
Proponuję.troszkę ochłonąć. Obejrzeć mecz w TV i ocenić na spokojnie.

Po pierwsze to dzisiejszy mecz vs. 3 mecze Pawłowskiego, to niebo a ziemia. Mieliśmy chyba z 4 setki i 8 sytuacji. Niewykorzystanych, to fakt - ale po bramce Jovica najlepiej było widać, że siedzi to w głowach i nagle uwierzyli, że potrafią grać.

Po drugie, odczepcie się od Brożka. To jaką gość miał.na sobie presje, to jest niewyobrażalne. Strzelił zachowawczo, po ziemi, lekko, bo bał się wyjebać.piłke w trybuny. Zdarza się.

Weźcie pod uwagę fakt, że graliśmy (15. drużyna ligi) z Piastem Gliwice (v-ce liderem ligi). Przez 90% meczu przeważaliśmy. W pierwszej połowie powinny być 2 karne, które w tej sytuacji Brożek by strzelił.... Piast strzelił bramkę po akcji farmazonie. Chyba jednej z dwóch udanych akcji w meczu. Mamy pecha.

Grunt, żeby tą wiarę z chłopaków po bramce Jovica podtrzymać i żeby uwierzyli, że potrafią... a spokojnie zaczniemy się piąć w górę tabeli.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.03.2016, 00:30
Karne z Brożkiem to już temat legenda, on to już od dawna powinien mieć zakaz strzelania jedenastek.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Stary 05.03.2016, 00:31
Mam nadzieje że pokażą złość w spotkaniu z Koroną i zaczniemy ....a piąć sie w góre
Odpowiedz cytując
Zibi77
Member

Stary 05.03.2016, 00:32
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Proponuję.troszkę ochłonąć. Obejrzeć mecz w TV i ocenić na spokojnie.

Po pierwsze to dzisiejszy mecz vs. 3 mecze Pawłowskiego, to niebo a ziemia. Mieliśmy chyba z 4 setki i 8 sytuacji. Niewykorzystanych, to fakt - ale po bramce Jovica najlepiej było widać, że siedzi to w głowach i nagle uwierzyli, że potrafią grać.

Po drugie, odczepcie się od Brożka. To jaką gość miał.na sobie presje, to jest niewyobrażalne. Strzelił zachowawczo, po ziemi, lekko, bo bał się wyjebać.piłke w trybuny. Zdarza się.

Weźcie pod uwagę fakt, że graliśmy (15. drużyna ligi) z Piastem Gliwice (v-ce liderem ligi). Przez 90% meczu przeważaliśmy. W pierwszej połowie powinny być 2 karne, które w tej sytuacji Brożek by strzelił.... Piast strzelił bramkę po akcji farmazonie. Chyba jednej z dwóch udanych akcji w meczu. Mamy pecha.

Grunt, żeby tą wiarę z chłopaków po bramce Jovica podtrzymać i żeby uwierzyli, że potrafią... a spokojnie zaczniemy się piąć w górę tabeli.
Nic dodać nic ująć.Kurcze czytać prawdziwe odniesienia do tego co było i jest szacun W obliczu starcia z niewiernymi(w pracy) to wielkie Moja Córeczka była w brzuszku gdy Brozio strzelił legii na 1 do zeraI to mu będę pamiętał bo to było zwycięskie i bezcenne
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 05.03.2016, 00:35
Cytat:
no i w tym właśnie problem, jak się boi to się nie podchodzi i koniec tematu.
Odpowiedz cytując
Zibi77
Member

Stary 05.03.2016, 00:41
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
no i w tym właśnie problem, jak się boi to się nie podchodzi i koniec tematu.
Gdyby się bał to by nie podchodził.Karne to zawsze loteria nie słyszałeś o tym ?
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Stary 05.03.2016, 00:46
Był wyznaczony do karnego przed meczem... a ostatnim razem jak podszedł niewyznaczony zawodnik, to sami pamiętacie. Kto miał to strzelać, jak nie on? Boguski, jak go lubię, to by się zesrał zanim by do piłki podszedł, a potem na tej kupie poślizgnął i nie trafił w piłkę.... Małecki by pewnie przyjebał w pikników. Ondrasek próbowałby głową i by nie trafił. To może Sadlok albo Pietrzak? Albo wiem! Popovic!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.03.2016, 00:47
Mozecie dalej płakac jak stare baby na straganie,ale ja wiem jedno.W tej druzynie dziś zobaczylem potencjał i zaangaznowanie.

Przez wiekszosc meczu mozna bylo zadac pytanie kto tu jest liderem(Piast byl nim do 70 minuty) a kto jest w strefie spadkowej.Z trybun naprawde wygadalo o tak jakby Piast przyjechal ale grać w pilkę nie chciał.W pierwszej plowie powinno byc 3;0 i pozamiatane.Niestety klątwa wisi ,,i nie chce ustapić.Na slowo "nie wykorzystane sytuacje" robi mi sie juz niedobrze.

Mamy i choc jeden punkt,karnego juz nie oceniam,bo to loteria.

Teraz tylk spokoj i trener,dać Moskala pouklada to wsztsko ma 2 napastnikow i 2 srodkowych pomocnikow,a jak wroci Mąka bedzie 3.I teraz niech sie Moskal wykaże i pokaze niedowiarkom.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 05.03.2016 o godz. 00:49.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Stary 05.03.2016, 00:49
Może się.....a zrzućmy na szamana, który odczaruję tę Wisłę?
Odpowiedz cytując
Zibi77
Member

Stary 05.03.2016, 00:53
Płacze na straganie to Twoja i mam nadzieje tylko Twoja interpretacja.Sprytnie "uciekasz" z kontynuacji dyskusji nt.wyżej podniesiony i przykładasz się do racji które wspólnie z Twoimi oponentami potwierdzamy.No czas się określić.W kwestii przyszłości o której piszesz ja widzę przyszłość-Zgoda.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 05.03.2016, 00:58
Sądzę że nie spadniemy z ligi, ale też nie uda nam się awansować do górnej połówki.

Mamy niezłych grajków indywidualnie, ale nie tworzą zespołu.

Dziś raziło w oczy, że jakakolwiek choćby wybitka Piasta była robiona z zamysłem, w ciemno, na pamięć.

U nas chaos, improwizacja, nieporozumienie.

Zawodnikom potrzeba przewodnika który stworzy z nich zespół.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 05.03.2016, 01:01
Zibi77 napisał(a):Wyświetl post
Gdyby się bał to by nie podchodził.Karne to zawsze loteria nie słyszałeś o tym ?
a ty słyszałeś o czymś takim jak pewnie wykonana jedenastka?czy nie ma dla ciebie różnicy że ją wykonuje w pół żywy Brożek bez sytuacji w meczu, bez gola od 10 meczów?strzelając sygnalizowaną pipkę po ziemi wprost w ręce bramkarza.już faktycznie lepiej by było jakby Sadlok wy..bał albo Głowacki jak z piątki, chociaż ten pierwszy przynajmniej z wolnego w okienko przymierzył
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 05.03.2016 o godz. 01:09.
Odpowiedz cytując
Zibi77
Member

Stary 05.03.2016, 01:08
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
a ty słyszałeś o czymś takim jak pewnie wykonana jedenastka?
Takie pojęcie w piłce nożnej nie istnieje!Każdy rzut karny obarczony jest mniejszym lub większym ryzykiem.(jeśli zechcesz przybliżę Ci na pw przykłady mniejszego lub większego takowego ryzyka ).Znasz Piłkarza o porównywalnym stażu do Pawła Brożka który ma 100% wykorzystanie rzutów karnych A jeśli tak to eureka poproszę o przykład
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Stary 05.03.2016, 01:10
Elefant napisał(a):Wyświetl post

Kim był człowiek, który wstawał z ławki i dyktował Broniszewskiemu co ma robić, gdy ten stał tyłem do boiska ze spuszczoną głową ?
Możesz rozwinąć?
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 05.03.2016, 01:20
Ja nie mówię że karny to 100%, okej zgadzam się z tym co piszesz ale Brożek do karnych się nie nadaje co już kiedyś udowodnił.On upatruje sobie miejsce gdzie strzela, i nie ma siły by zmienić decyzję pomiędzy dobiegnięciem a wykonaniem (nawet jakby bramkarz tam wcześniej dobiegł) do tego jak widać kalkuluje by nie przestrzelić strzelając niskimi piłkami) serio to już lepiej żeby ktoś podszedł i wy..pier..olił w środek jak na aferę.

Na takiego Brożka który gola nie strzelił od 10 meczów, wystarczy że bramkarz stoi pół metra bliżej prawego słupka i już wiadome gdzie strzeli.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 05.03.2016 o godz. 01:25.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.03.2016, 01:30
Uważam ze Uryga płaci za grę albo ma teczkę na kogoś.

Ktoś kto zatrudnił Pawłowskiego powinien ....a wisieć za jaja!!
Skoro totalny noname potrafi zrobić minimum czyli nic wielkiego czyli czytaj: ustawić drużyne żeby choć trochę przypominała drużyne. ....a cupial obudź sie

Pa. smokowski 100% racji co do diagnozy w Wisle
Powód: Ksi
Ostatnio edytowane przez nesta : 05.03.2016 o godz. 01:32.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów