|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Piast też ma złą serię
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ktoś się przełamie.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Pisałem też przed rundą. Każdy mecz powinien być jak mecz o wszystko. Piłkarze z Pawłowskim jednak wiedzieli swoje. Jak przegramy mecz o wszystko tzn że po Piaście możemy ogłosić spadek do I ligi czy co? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Spadku już teraz nikt nie będzie ogłaszał. Ale w przypadku (odpukać!) wtopy dziś i w zaległym meczu w Kielcach sytuacja będzie dramatyczna. Kolejny mecz to wyjazd do Niecieczy, która cweLom mogła strzelić i 5 bramek.
Jakoś wszyscy przed nami regularnie punktują i zaraz się okaże, że nawet po podziale będziemy mocno w plecy. Dlatego zwycięstw dziś i ze scyzorami potrzebujemy jak ryba wody. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Też uważam, że to ostatni dzwonek do tego aby dopisywać sobie jakieś punkty. Według mnie piłkarze o pierwszej ósemce powinni już zapomnieć i skupić się na tym aby po podziale nie okazało się, że my i Górnik już leżymy i spadamy do 1 ligi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie ma takiej opcji, by nawet po podziale pkt. miec zapewniony spadek. Roznica po podziale musialaby wynosic 21 pkt., czyli przed runda finalowa 42 pkt. Tyle to puchary i grupa mistrzowska, a nie walka o utrzymanie
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
ale przed podziałem trzeba jak najwiecej ugrać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
tak tylko potem tego jednego punktu zawsze moze braknąć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Chodzi mi bardziej o to, że każdy mecz bez zdobytych punktów przybliża nas do spadku - oby w końcowym rozrachunku nie brakło nam np. 1 punktu do utrzymania się. Każdy punkt jest na wagę złota, każdy mecz to mecz o wszystko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Podoba mi się ten skład poza Boguskim, który powinien siedzieć na ławie, a w jego miejsce Balashov
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potwierdzają się moje słowa że Broniszewski nie jest w stanie wymyślić nic nowego. Skład jak za Pawłowskiego.
W drugiej połowie zobaczymy czy nasz trener ma jakieś jaja i przestawi skład czy będzie czekał ze zmianami do 70 minuty jak poprzednicy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jeszcze kibice biora sie za wybor trenera. Slyszalem, ze sektor C odrzucil kandydature Smudy i na trenera proponuje ... Patryka Maleckiego. W tym klubie jest taki burdel i wszystko poprzewracana na glowie, ze musi sie to skonczyc pierwsza liga.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Spokojnie, Podbeskidzie urwało tylko punkt
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale przeciez nie gramy zle dzisiaj, sa akcje, sytuacje...
to jest po prostu niesamowite, ze z takim skladem mozna byc na 15 miejscu ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nieprawdopodobnie słabi są piłkarze sprowadzeni w tym oknie transferowym.
Zdzisiu znów popisowo roztrwonil pieniądze Cupiała. A Pietrzak to nowy typ zawodnika - obrońca, który kompletnie nie umie bronić. Przykre. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale komedia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() A mecz rzeczywiście lekko komediowy. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Dawali chłopaki z siebie wszystko, czasami wychodziło czasami nie...no i karny Brożka, nie wiem kto ich tak uczy strzelać karne. Lekko i prawie w środek..ja .......e. Trudno.
Rekord pobity niewygranych meczy na własnym boisku... Teraz potrzebna jest jedność w klubie!! Damy radę!! AVE WISŁA!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Miałeś racje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widać warszafka z dwojga złego wolała udupić dziś Piasta niż Wisłę. Całe szczęście że Brożek przejrzał podstęp i nie trafił karnego...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak prosba tylko
niech Sadlok przestanie rzuty rozne wykonywac ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jakie pieniądze to wszystko idzie na dług Wisły .Jest taki jeden na tym forum co twierdzi ze to dobry wujaszek , prawda jest OKRUTNA.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Wypierdalac z tym Pietrzakiem dalej niż ze Smuda.
Dobrze ze Brożek nie strzelił. Karny kompletnie z dupy. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czy ktoś prowadzi statystykę niestrzelonych karnych w tym sezonie?
Broziu następnego karnego strzelaj na siłę, może połamie bramkarzowi ręce i wpadnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
czy w tym klubie ktoś potrafi STRZELAĆ?
tak, wszystko nam super wychodzi... tylko jak przychodzi do wykończenia akcji, to albo podanie do bramkarza, albo piłka w trybuny. Czasem uratuje nas rykoszet. Nawet karny to za wiele dla nas (przynajmniej był niesłuszny) Piast cieńki jak cholera. Gdyby był trener, który potrafił by tych chłopaków poustawiać to nie byłoby dziś problemu. No i nauczył strzelać gole, bo chyba o to w tym sporcie chodzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W 1 lidze bedzie wiecej okazji do skandowania "Patryk Malecki" bo pewnie bedzie gral w pierwszym skladzie bo to jego poziom.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Masz jakąś obsesję?