|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ma ktoś sytuację z meczu chyba ok.70 minuty, jak zawodnik WKS ograł przed polem karnym trzech naszych jednym zwodem ? na zywo wyglądało to kosmicznie
ps. tej drużynie brakuje rozgrywającego.. jestem pewien, że jakby Stilic grał przed Mączyńskim na 10 to bylibyśmy w pierwszej 8 i grali o puchary |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
PS. Jak to jest, że 95% wszystkich kibiców widzi, że Uryga i Boguski nie zasługują poziomem umiejętności na grę w Wiśle, a kolejny trener daje im pewny plac? Piłka nożna to prosta gra, naprawdę. Jeśli ktoś jest słaby, to jest słaby. Jak ktoś jest dobry, to po prostu jest dobry. I to każdy widzi. Nie trzeba mieć specjalnego nosa, trzeba po prostu oglądać mecze. O co w tym chodzi?!
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 15.02.2016 o godz. 22:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
- Cywke bo nie potrafi podać na 3 metry? - kriwelaro, który już za tydzień ma szanse powtórzyć wspaniałego karnego i zaskakuje nas swoją ambicją? - Patryka, który jak dostanie piłke to patrzy się tylko w murawę i miesza dopóki jej nie straci? Mnie zachwycił swoją grą w sparingach, niestety negatywnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Trudno żeby cię ktoś na sparingach zachwycił - jeśli nie oglądałeś nawet żadnego. Chyba cierpisz na "Syndrom Małego"..bo zawsze masz do niego jakies aluzje. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Czy cierpie na syndrom Małego? 1) Widziałem co chłopak zagrał w sparingach dno, dno i kupa mułu, trener widzi go na codzień. Skoro go nie wpuścił to najlepiej świadczy o jego dyspozycji. Jakby się zastanowić to on nie rozegrał chyba dobrego meczu gdzieś od 4 lat? Wiem, wiem kontuzja, tłumaczcie sobie jak chcecie. 2) Zachowania do wiślackich wtedy trenerów Kasperczaka, Moskala. Wysyłanie pikników stadion obok. Jego wypowiedzi świadczące jak to każdy trener się u niego uwziął. Raczej to nie pomoga aby traktować go jako normalnego piłkarza/człowieka. Mimo wszystko życzę Małemu meczów jak przynajmniej 5 lat temu, w końcu w chwili obecnej jest zawodnikiem Wisły. Jednak na chwilę obecną jest o wiele, wiele gorszy od Rafała. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|