The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2016, 20:30
byłem na meczu, czytam komentarze i wydaje mi się, że całkiem co innego oglądałem.. kilka spostrzeżeń

Rozgrzewka :
Alan Uryga - bardzo pozytywnie mnie zaskoczył obserwowałem go, ładne bramki z głowy, czy wykończenie, nawet raz z dystansu chyba strzelił.. więc jak to możliwe, że w lidze nie strzela ani nie asystuje ? myslałem, ze jest wygranym tych sparingów, skoro nawet dostał opaskę kapitańską.. ale zaczał się mecz i zobaczyłem.. wóz ze składem węgla.. wg mnie facet ma jakąś blokadę psychiczną + porusza się jak żółw, przez co jego obraz jest taki a nie inny..

Odrasek - nie wiem czy chociaż raz trafił w bramkę na rozgrzewce, przy wymianie podań też często gubił piłkę, czy źle odgrywał.. podczas meczu oprócz walki równiez nic ciekawego nie pokazał, więc dziwią mnie pozytywne opinie

Mecz:
DG77 -
słaby mecz, a poziom inteligencji równy zeru.. niektórzy sie dziwią, czemu facet został zmieniony.. ma źółtą kartkę, fauluje .. na "pomarańcz" dostaje ostrzeżenie.. po czym 10 sekund później znowu fauluje.. + machanie non stop rękami, każdy następny faul to byłby aut z boiska, więc dobrze, że go zdjął..

Pietrzak- wg mnie unikał trochę gry, pod koniec meczu jedynie wziął trochę ciężar na siebie, może zjadła go trema + nowa pozycja, ale dałbym mu czas bo wygląda mimo wszystko na ciekawego piłkarza

Sadlok- temu Panu już podziękujemy, zero zaangażowania, myślami w innym klubie

Miśkiewicz - to co miał to wybronił, za bramkę nie można go winić, mecz generalnie na plus

Głowa - po prostu profesor, zdecydowanie najlepszy z naszych.. strasznie zjebał Sadloka po jednej akcji, aż mi go było szkoda a jak zobaczył DG faulującego to tylko pokiwał głową i się odwrvił, bo już nie miał siły krzyczeć na niego ..

Ukrainiec - robił dużo szumu, wg mnie będziemy mieli z niego pocieche, na tle naszych miernot jak najbardziej na + , starał się, ale takie sytuacje jak ta patelnia to trzeba strzelać ..

Pawłowski- kompletnie nie rozumiem zmian, niektórzy mówia, a po co wpuszczać Drzazge, skoro kopał z amatorami ? mimo wszystko w sparingach strzelał, a nasze asy tego nie potrafiły, dam sobie reke uciąć że strzeliłby z takiej sytuacji jaką miał ukrainiec, poza tym czym ryzykujemy, skoro i tak przegrywamy ? ..
Ostatnio edytowane przez sevenheaven : 15.02.2016 o godz. 20:32.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2016, 20:36
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
ale zaczał się mecz i zobaczyłem.. wóz ze składem węgla.. wg mnie facet ma jakąś blokadę psychiczną + porusza się jak żółw, przez co jego obraz jest taki a nie inny..
a dla mnie, porównując go na tle pozostałych wiślaków w piątek, był jednym z lepszych.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów