|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
byłem na meczu, czytam komentarze i wydaje mi się, że całkiem co innego oglądałem.. kilka spostrzeżeń
Rozgrzewka : Alan Uryga - bardzo pozytywnie mnie zaskoczył obserwowałem go, ładne bramki z głowy, czy wykończenie, nawet raz z dystansu chyba strzelił.. więc jak to możliwe, że w lidze nie strzela ani nie asystuje ? myslałem, ze jest wygranym tych sparingów, skoro nawet dostał opaskę kapitańską.. ale zaczał się mecz i zobaczyłem.. wóz ze składem węgla.. wg mnie facet ma jakąś blokadę psychiczną + porusza się jak żółw, przez co jego obraz jest taki a nie inny.. Odrasek - nie wiem czy chociaż raz trafił w bramkę na rozgrzewce, przy wymianie podań też często gubił piłkę, czy źle odgrywał.. podczas meczu oprócz walki równiez nic ciekawego nie pokazał, więc dziwią mnie pozytywne opinie Mecz: DG77 - słaby mecz, a poziom inteligencji równy zeru.. niektórzy sie dziwią, czemu facet został zmieniony.. ma źółtą kartkę, fauluje .. na "pomarańcz" dostaje ostrzeżenie.. po czym 10 sekund później znowu fauluje.. + machanie non stop rękami, każdy następny faul to byłby aut z boiska, więc dobrze, że go zdjął.. Pietrzak- wg mnie unikał trochę gry, pod koniec meczu jedynie wziął trochę ciężar na siebie, może zjadła go trema + nowa pozycja, ale dałbym mu czas bo wygląda mimo wszystko na ciekawego piłkarza Sadlok- temu Panu już podziękujemy, zero zaangażowania, myślami w innym klubie Miśkiewicz - to co miał to wybronił, za bramkę nie można go winić, mecz generalnie na plus Głowa - po prostu profesor, zdecydowanie najlepszy z naszych.. strasznie zjebał Sadloka po jednej akcji, aż mi go było szkoda Ukrainiec - robił dużo szumu, wg mnie będziemy mieli z niego pocieche, na tle naszych miernot jak najbardziej na + , starał się, ale takie sytuacje jak ta patelnia to trzeba strzelać .. Pawłowski- kompletnie nie rozumiem zmian, niektórzy mówia, a po co wpuszczać Drzazge, skoro kopał z amatorami ? mimo wszystko w sparingach strzelał, a nasze asy tego nie potrafiły, dam sobie reke uciąć że strzeliłby z takiej sytuacji jaką miał ukrainiec, poza tym czym ryzykujemy, skoro i tak przegrywamy ? ..
Ostatnio edytowane przez sevenheaven : 15.02.2016 o godz. 20:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |