The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Truskolas
Junior Member

Od: 11.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2016, 12:57. Alan Uryga
Przeglądając komentarze i fora, znajduje bardzo skrajne opinie na temat Alana Urygi. Jedni po każdym meczu mówią, że całkiem całkiem, kolejni, że gorszy od Boguskiego. Przyznam się szczerze, że dziwie się każdemu, kto go broni.

Praktycznie co mecz liczę mu odbiory (w których podobno jest dobry) i zawsze wychodzi coś około jednego. Ostatnio Ondrasek (napastnik!) miał więcej.

Mam wrażenie, że on specjalnie unika gry, a potem mówi (lub mówią za niego), że wykonuje czarną pracę, której nie widać. Gucio prawda, jak czarną robotę wykonywał Wilk lub Sobol, to każdy to widział.

Można na upartego założyć, że ma mało strat. Faktycznie ma mało, ale jedyny czas, kiedy jest pod grą, to gdy wchodzi pomiędzy Guzmicsa i Głowackiego i grają sobie we trójkę podania na trzy metry. To wchodzenie między nich jest skrajnie bez sensu przecież, bo Głowacki może od razu zagrać do Guzmicsa, nie musi tego robić poprzez Urygę, który staje w linii pomiędzy środkowymi obrońcami.

Ponadto, co każdy wie, gość nie ma dryblingu, strzału, rozegrania, przerzutu, nie jest zwrotny ani szybki. Ja obalam dodatkowo tezę, że jest waleczny i dobry w odbiorze. Nie jest. Według mnie nie ma żadnych atutów. Tego nie wiem, ale sądzę, że jest duża szansa, że notuje najmniej przechwytów ze wszystkich defensywnych pomocników w Ekstraklasie.

Zapraszam do dyskusji, chętnie zapoznam się z ARGUMENTAMI osób, które są zwolennikami gry Urygi.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.02.2016, 13:01
Mozna zrobic z tego temat zbiorczy? Dolozyc Cywke, Popovicia, Krzywejajo i Boguskiego i zmienic nazwe na "loza szydercow, czyli kwintet żenua"?
Anty PO-PiS!!!
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 15.02.2016, 13:32
Dajcie spokój z takimi tematami.
Oni grają tak jak im narysują . Ktos ich zawsze wystawia, wiec nam sie moze wydawać, że to kaleczenie a to pewnie takie taktyczne założenie

ALAN! ALAN! ....a! Gdzie idziesz?! Trzymaj linie...do Głowy!!! ....a do Głowy!!! Dobrze!
- Głowa! Dzida! Krosówa!
-Zdenek! Idziesz! ....a, idziesz! Bogusiowi! Dobrze!
- Boguś bomba! ....a nie przyjmuj! Urwij! Ja .......e....ile razy mamy to cwiczyć? Ty Bogus grzej w światło a nie przyjmuj piły! Odskakuje i bedzie odskakiwać, nic nie poradzisz!

Jeszcze raz panowie!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 15.02.2016 o godz. 13:35.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 15.02.2016, 13:39
Dariook napisał(a):Wyświetl post
(..)
nie moglem

https://www.youtube.com/watch?v=H8N-EexJK8U
KOMINEK
ANAJNARAB