|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przeczytałem to forum. Obejrzałem powtórkę meczu i.... zalecam wszystkim.
-Miśkiewicz - poprawnie. Na pewno lepiej od Pawełka, którego niektórzy u nas widzieli. Przy bramce bez szans. -Boguski - gdyby nie kilka strat, to dobry mecz. Jeden z lepszych na boisku. -Uryga - na pewno nie był najgorszy na boisku. Raczej na plus. -Pietrzak - dobry mecz, troszkę jeszcze ma przyzwyczajeń z niższej ligi i podaje za słabo. W 1 lidze przeciwnik by do tego nawet nie ruszył, tutaj przejmują. Największa tragedia meczu to Donald. Jakby był na wakacjach myślami. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Obejrzyj jeszcze raz mecz pod kątem tego, co robi i gdzie jest Uryga, gdy piłkę ma Głowacki albo Guzmics.
Nie wiem, czy to Pawłowski mu tak każe, ale on się sam wyklucza z gry. oprócz tego, zgoda. Dodałbym, że bardzo dobrze grał też Burliga. Najgorszy na boisku był chyba Sadlok, i zasłużył na ocenę 0.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 13.02.2016 o godz. 16:28.
|
|
|
|
Guest
|
|
Uryga-niech 5 godzin dziennie ogląda mecze Wisły z udziałem Kałużnego (podobne warunki fizyczne) i może da Mu to coś do myślenia. Poza tym treningi wschodnich sztuk walki 3-5x w tygodniu (szybkość, koordynacja, zwrotność), a jak nie to wypad. Taki silny kołek powinien rozładowywać węgiel, a nie grać w piłkę w Wiśle w dodatku w 11.
Ostatnio edytowane przez arti : 13.02.2016 o godz. 16:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To oczywiste, ale pan Tadziu naoglądał się filmików na YT z udziałem Bałaszowa, gdzie Ukraińcy ustawiali go częściej po lewej (na prawą mieli pewnie kogoś lepszego) i myśli, że tak ma być. Traci Bałaszow, bo lewa kończyna służy mu tylko jako podpórka, traci Guerrier oraz Małecki, który lepiej wygląda po lewej stronie.
Jedynym argumentem za takim taktycznym dziwadłem, jest możliwość zejścia do środka i umożliwienie strzału Ukraińcowi. Trzeba jednak najpierw mieć umiejętność strzelania z odpowiednią siłą. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|