The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Waldonis
Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2016, 22:25
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Piszący o jakichś sprzedawczykach czy cyrkowcach powinny ostro walnąć się w łeb albo i w coś jeszcze.
Chorwacja to świetna drużyna, dzisiaj zjedli nas taktycznie. I wychodzi prawie wszystko nam prawie nic.
Poza tym nasi padli fizycznie.

Tak naprawdę - na tych mistrzostwach zagraliśmy jeden świetny mecz (Francja) trzy przeciętne (Serbia, Macedonia, Białoruś) jeden słaby (Norwegia) i dziś.
Nie zasłużyliśmy na półfinał - trzeba zresetować głowy i walczyć o igrzyska. Tylko czy z Bieglerem?
Zbyt długo żyję na tym świecie, żeby wierzyć w takie cuda wianki. Mogę wymieniąć takie cudowne mecze w nieskończoność, począwszy od naszej kopanej po inne dyscypliny - tylko jaki to ma sens ? świat i tak pędzi ku zagładzie, pytanie kiedy spotkamy się ze ścianą ? żeby kolegę pocieszyć przypomnij sobie mecz Wisła - Legia 0:6, tam też Legia zjadła taktycznie Wisłę ? jestem z Warszawy ale wiem kiedy smród zatruwa otoczenie nie od dziś. To samo Legia - Widzew 2:3 pamiętne 5 minut, i walizki z money przy ławce - kto nie był wtedy na meczu nic nie wie ! pamiętasz kto sędziował mecz ? mogę sypać takimi nowinkami jak z kapelusza, dlatego taka postawa naszych w tym meczu to zwykłe " kurestwo " nic więcej!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów