|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Radek, Viper - czyzby?
To przed Smudą i przed Moskalem nie bylo kasy na zatrudnienie takiego Broosa, a po ich zwolnieniach nagle kasa sie znajduje? Zalozenie fakt, niepewne. Ale jakies fundusze pozwalajace na zatrudnienie tego trenera sa, skoro jest w bazie zainteresowan i sa prowadzone rozmowy. Tak, wiem odnosnie klasy Moskala, chwala mu za to. Dla mnie sprawa jest prosta - nie chodzilo o brak srodkow, tylko o BRAK KONCEPCJI. Na Wisle oprocz 10 tys. masochistow i Moskala wyjebane mial kazdy inny. I niestety Cupial. Nie bede porownywal Smudy czy Moskala, bo jest to bezsens. Obaj nie powinni trenowac Wisły. I nie mowie o seriach porazek konczacych ich "prace". Wiele czynnikow bylo ich bezposrednia wina, wiele to braki organizacyjno-finansowe. Nie jestem zwolennikiem jednego, drugiego, ani zarzadu, ani dzialan Bossa. Wszyscy macie po czesci racje. Sytuacja w kazdym pionie funkcjonowania klubu jest dramatyczna, katastrofalna. A jak to przy katastrofach bywa, zawodzi nie tylko czynnik ludzki, ale tez finansowy, materialowy, jakosciowy, organizacyjny. Wszystkie zostaly wymienione tysiace razy i wg mnie nie ma co klocic sie ktora racja jest bardziej twojsza czy mojsza. To i tak bedzie racja. Moskalowi zalezalo, tylko tak jak juz wspomnialem - zbyt zaawansowana techniczno-taktycznie pilka na czynnik ludzki, material, jakosc, organizacje.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 19.12.2015 o godz. 21:20.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
.....bo chyba ZAPOMNIAŁEŚ jak sędziowie, głupota w końcowkach i zwykły pech dawały nam popalić. Co do Masochistów...część meczy oglądało się przyjemnie. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|