|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Małeckiemu zdecydowanie NIE!
Gdybyśmy go zakontraktowali to byłby ogromny błąd.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Widzę że niektórzy są juz tak zdesperowani brakiem transferów że juz beznogiego by wzięli. Na litość boską Małecki wszystkich obraża, na wszystko strzela focha został zwykłym przecietnym ( w stylu Jankowski bądź Cywka) skórokopem a wy się w nim doszukujecie jako wzmocnienie. To już lepiej poszukać w niższych liga jakis młodych perspektywicznych grajków którzy przynajmniej zaangażowaniem będą coś sobą prezentować. NIE dla Małeckiego w Wiśle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Jak chce być w Wiśle to niech idzie to Wisły Zakopane. Jego ego pozwoli mu latać wysoko, wyżej niz Stochowi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja również widziałem pare popisów Zoe Deszanel, wiec rozumiem ze jesteś niezdecydowana kobieta wybierająca pomiedzy WIsła a Legia. No cóż, bedzie okres, bedzie i Cracovia.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
W tym całym artykule z gównianego Weszło podobało mi się najbardziej pół ostatniego zdania.
"Dawajcie szansę ludziom, którzy na nią czekają" Mamy TRZECH skrzydłowych, którzy nie dostali nigdy prawdziwej szansy; Kuczak, Marszalik, Handzlik. Ktoś powie, że w rezerwach nie brylują, cóż, jeżeli w E-Klasie wystawiłoby się od razu pięciu juniorów, to efekt prawdopodobnie byłby ch*jowy, ale jeżeli spróbować powoli wkomponowywać ich w drużynę złożoną z ogranych zawodników, to któryś może odpalić. Jak na razie nie mieliśmy szansy się przekonać. |
|
|
|
Member
Od: 09.2015
Offline |
|
|
Przerażający jest poziom wiedzy "dzieci Cupiała" na temat historii w jakich niektórzy piłkarze opuszczali Nasz klub.
Jak ktoś równa w jednym szeregu Małeckiego i kokoszkę to nie mam pytań. Podejrzewam że za 100-200mln to byście nawet zgodzili się na zmianę nazwy Naszego klubu. No chyba że to już znak czasu że plują Ci w twarz - to się oblizujesz, w imię tolerancji itd |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez cfa : 15.12.2015 o godz. 11:56.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
I właśnie dlatego Stary Zgredzie, powrót Małeckiego jest dla mnie nie do zaakceptowania. Dlaczego? Dlatego, że reprezentuje ten sam poziom, co Ty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ale Fratnic się cieszy a kibice już zastanawiają się na którą stronę błoń powinni teraz chodzić.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Podpisuje się obiema rękami. NIE dla powrotu Małeckiego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Myślę, że spokojnie znajdzie się gość o umiejętnościach zbliżonych do Małeckiego z pierwszej ligi, za 1/4 jego kontraktu i z pięcioma latami mniej na liczniku (całkowicie abstrahując od jego "trudnego charakteru" i wybryków z przeszłości).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Też jestem przeciwny taki powrotom, a już zwłaszcza w tym przypadku. Patryk nie prezentuje już dawno poziomu, który by mógł w jakikolwiek logiczny sposób argumentować zatrudnienie go z niezłym bądź co bądź kontraktem. A dodając do tego jego specyficzną osobowość i różnorakie wybryki, więcej z tego będzie w ogólnym rozrachunku szkody niż pożytku.
Żadne trzymanie szatni za mordę mnie tutaj nie przekona, bo jeśli o to chodzi, to już wolałbym ściągnąć Sobola - chociażby do sztabu szkoleniowego. Nam potrzeba piłkarzy świeżych, a nie zblazowanych gwiazdeczek. Mały zresztą gwiazdorzyć uwielbia, więc tym bardziej nie wydaje mi się, aby w momencie, gdy nie istnieje praktycznie żaden wartościowy trzon zespołu, taki as był nam potrzebny.
Ostatnio edytowane przez enzo : 10.01.2016 o godz. 02:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam... skoro nie mamy kasy ani na transfery ani na duże kontrakty to lepiej poszukać w niższych ligach, 18-20 letnich zawodników, na pewno są i gwarantuję że jeśli tylko przyjdą to będą gryźć ziemie od 1 do 90 min i w cale nie za nie wiadomo jaką kase .... Ale my wolimy szukać za granicą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A Wy tu wymyślalącie ,jakiś Brazylijczyków ,Portugalczyków czy Bałkańców. Załatwić jakiś autobus i w Polskę. Można jeszcze okleić napisami "WISŁA BUS" i jedziemy w trasę. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli piszesz Małecki z dużej litery to napisz również z dużej litery Kokoszka. Dla mnie większą piz#ą, i pajacem będzie Małecki. Ale co tam, wystarczy sobie Reymana wytatułować, wyjść na gniazdo, i jest się idolem. Gratuluję wyboru idola ![]() Dobrze napisane - damy szansę Kuczakowi i spółce, a Małecki niech dokończy karierę i jak wróży mu Weszło - niech uczy WF w szkole w Suwałkach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dokładnie dać szansę naszej młodzieży Małecki juz pokazał co potrafi :/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pomijając już nawet sprawy pozaboiskowe : Małecki sportowo nie jest nam potrzebny, nie wniesie nic do drużyny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
A Goncerz z GKS-u
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Jeśli szukamy kogoś na skrzydło, a na to wyglada bo Małecki to skrzydłowy to powinniśmy pozyskać kogoś z nich;
Romen Gergel (20 spotkań w TME-8 bramek i 4 asysty), Flavio Paixao (20 spotkań w TME-5 bramek i 5 asyst), Krzysztof Janus (20 spotkań w TME-3 bramki i 6 asyst), Arkadiusz Reca (14 spotkań w I lidze-6 bramek, 2 asysty). Każdy wydaje się być wzmocnieniem, jednak dla mnie największym byłby Gergel i Reca.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 15.12.2015 o godz. 21:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OŚ Łukasz Bogusławski http://www.transfermarkt.pl/lukasz-b...spieler/157871
OL Marcin Warcholak http://www.transfermarkt.pl/marcin-w...spieler/266274 PŚ Irakli Meskhia http://www.transfermarkt.pl/irakli-m...spieler/201629 PP Dawid Kaminski http://www.transfermarkt.pl/dawid-ka...spieler/235821 N Leandro http://www.transfermarkt.pl/leandro/...spieler/264870 Na uzupełnienie składu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wisla Płock podobno nie chce się pozbyć A.Reci a Gergel za drogi ale obu z chęcią bym widział w Wiśle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Reca na lewej Gergel na prawej i by byla pomoc , ale mało realna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Myślę, że napastnik nie będzie dla nas w tym okienku priorytetem, bo coś czuję że Krzysiu Drzazga odpali i w rundzie wiosennej będzie miał na koncie 6 bramek
![]() ![]()
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|