powiem Wam jedną rzecz. Byłem na murawie po meczu by zrobić sobie zdjęcia z piłkarzami. jaki efekt? 99% piłkarzy wyleciało z murawy w stronę szatni i vipa - tak oczywiście że jak danego piłkarza dogoniłeś to zgodził się na zdjęcie - ale był JEDEN piłkarz który został do samego końca pytając się 5 razy czy każda osoba która chciała mieć z nim zdjęcie ma już je. Kto to był? Sobol! I powiem wam ze takie małe rzeczy a pokazują stosunek i charakter piłkarza a w tym wypadku Piłkarza przez duże P i Legendę.
Akcja wyśmienita ale wg mnie nasza obecna Wisełka powinna grać mnie agresywnie i wynik powinien być jakiś 8;8, gdzie bramki powinni strzelać asy jak Żuraw, Franek czy Szymek i Kosa. Bądź wymienić składy po 50%. Tu i tu. Bo jak technicznie taki Franek czy Żuraw dalej dają radę tak motoryka i kondycja już słabo - oczywiście w pełni zrozumiała sprawa/
Myślę że każdy z klubu jest zadowolony bo 800 tysięcy podratują nas chociaż kapkę ( a myślę że mało który z nas myślał że uda się chociaż 2 cel zrealizować

)
#ToNaszaHistoria