|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Angelo miałby być za Pawełka, a nie w antygwiazdach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Obiecałem sobie, że nie będę się tłumaczył ale widzę, że nie jest łatwo.
Jestem na każdym meczu na stadionie na który to każdorazowo kupuję bilet w wolnej sprzedaży a nie karnet który finansowo wyszedłby dużo lepiej dla mnie. Po to żeby Wisła miała ode mnie więcej. Weselicho nie jest z mojej strony, idę jako gość więc tym bardziej nie chcę zrobić komuś obciachu. To będzie gdzieś ten nagrywany ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Myślałem, że trenerem będzie pan trener Franczak ale z braku laku dobry i Smuda.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie biletów na sobotni mecz:
Skończyła mi się ważność karty kibica, natomiast bilet w kasie nabito mi na nią. Czy nie będzie problemów z wejściem na stadion? ![]()
..."a na koniec przyszli turyści"...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jesli masz wydrukowany bilet to nie powinno byc. Karta kibica nie jest wymagana na ten mecz.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie techniczne, kupiłem bilet online ale jeszcze nie zapłaciłem i teraz chciałbym anulować to zamówienie( chcę zmienić sektor) jest jakaś możliwość to zrobić?
![]() ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie zaśmiecamy tematu posty poszły do tematu Byli piłkarze
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wykupujesz nagrodę "wpis w tablicy pamiątkowej" i w zakładce "Twoje Nagrody" wpisujesz imię i nazwisko osoby.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tylko wybierz kwotę większą niż 5 zł
Pamiętajcie, że można wpisać własną kwotę jaką chcę się przelać. 5 zł to troszkę kabaret jakby ktoś tyle wpłacał..![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na czym polega rola ambasadora w tym projekcie? Bo trochę ich już jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie rozumiem ludzi ktorzy zostawiaja kupno biletu na ostatnia chwile. Widze bilety dzisiaj ladnie od rana schodza ale nie mozna bylo zrobic tego wczesniej? Kolejki jutro pewnie beda ogromne. Nie moge sie juz doczekac tego meczu
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Pozytywna reklama,przede wszystkim
O akcji i zachecie do przyjscia na stadion mowi dwoch lubianych i cenionych aktorow, Wielki Szu i Schimscheiner, zwycieszca Rajdu Dakar Sonik, jeden z najlepszych pilkarzy europy i lubiany przez wszystkich fanow Wisly Blaszczykowski czy 4-krotny złoty medalista Igrzysk Olimpijskich Robert Korzeniowski, ktory tez jest ambasadorem tej akcji. Inaczej sa twarzami tej akcji i meczu. Brzmi fajnie prawda? no i o to ma chodzic )) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ciekawe,czy drużyna Gwiazd miała chociaz jeden wspólny trening (nawet w okrojonym składzie)
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Olbrzymia panorama stadionu im. Henryka Reymana zawierać będzie fotografie tych wszystkich kibiców, którzy zakupią bilet lub wymienią na bilet voucher ze strony FANS4CLUB.COM
Wiadomo jak to bedzie wygladac?. To beda fotografie z KK czy podczas meczu beda robic fotki i generalnie trzeba bedzie siedziec na swoim miejscu? ![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Będą fotki z KK - zresztą wchodząc na Wirtualny Stadion zdjęcia tych co kupili bilety już są zamieszczone
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie widze zadnych zdjec tylko frekwencję....Jak to zobaczyć?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok,juz zobaczyłem,dzieki.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Dzisiaj byłem pod kasami, kolejka o godzinie 12 na jakieś 20 min stania a ludzie ciągle przychodzili.
![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam kartę kibica. Czy mogę zamówić bilety na bilety.wisla.krakow.pl również dla moich znajomych, którzy nie maja karty kibica ? Czy wtedy odrazu wchodzimy na mecz czy będzie trzeba jeszcze coś wymieniać przy kasie ?
![]()
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nakręcać sie chlopaki ,w rodzinie ,po znajomych!
jedyny taki mecz,drugiego juz takiego nie bedzie az szkoda nie byc na te 2 godziny na R22,zwlaszcza ze to sobota i dzien wolny Tez juz sie doczekac nie mogę! ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
EDIT. nie chcę wprowadzać w błąd...
Ostatnio edytowane przez Kaan : 09.10.2015 o godz. 18:46.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jestes tego pewny?
Bo ja przy wyborze kilku biletów na stronie mam mozliwośc wpisania ich danych i kupienia dla nich biletu - według mnie można kupić przez internet dla tych co nie mają karty kibica. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
My dzisiaj pier.....y 740 000 jak nic!!! albo więcej!!! Kto by pomyślał!!! Ile biletów się sprzedało?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Niecałe półtorej godziny później 11 729. Nie będzie więcej niż 15 000. Doliczając tych, którzy nie mogą być na meczu z przyczyn niezależnych od siebie, wychodzi jakieś 17-18 000. Tylu kibiców ma Wisła Kraków.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|