|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wracając do tematu: JOP [Twoja Mać], KUŹBA, BUKALSKI, PAREIKO, CLEBER, PIETIAAAAAAA!!!! ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Petrescu, niektórzy piłkarze na sam jego widok zapewne poczuliby się zmęczeni
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Zgadzam się. Zapraszanie gościa, przez którego jest dług, to jest istna kpina.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czyli w meczu gwiazd kto wygra mecz ( Smuda vs Moskal ) to zostaje trenerem aktualnej Wisły ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki niemu dziś kibicujesz Wiśle, a nie Cracovii więc spokorniej boście są małe bącki w porównaniu z Cupiałem. https://www.youtube.com/watch?v=giaG8dZbzc4
Ostatnio edytowane przez element : 08.10.2015 o godz. 12:18.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Odpowiem klasycznym: chyba Ty. zim zum nie jest to temat na kłótnie i negatywne komentarze. Trzeba się cieszyć z dobrej inicjatywy klubu i liczyć na liczną grupę kibiców w sobotę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A nie?
Chyba około 80 baniek wisi Wisła TF, wszystkie decyzje Cupiał podejmował. Rację ma Kolega piszący wyżej, trzeba się cieszyć z inicjatywy i wspierać, skoro już doszło do takiej sytuacji, nie ma co się.spierać o obecność tego, czy tamtego, choć osobiście dla mnie obecność Smudy jest taką rysą na szkle i braw ode mnie nie dostanie, prędzej mi fiołek na głowie wyrośnie. Oleję go i tyle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
a dzieci z DD dostaną te szaliki na mecz czy kolejna wtopa i miesiąc po czasie?
![]() na marginesie wyszły 2 rzeczy: zlikwidowanie KK nie powoduje przypływu kibiców, za to wydłuża czas sprzedaży |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co za ....a kibice.
Trzeba kliknąć 3 razy żeby Wisła miała muzeum nie ma kto... Trzeba się dołożyć do renowacji pomnika, akademii też narzekania Każdy pieprzy że nie ma akcji ze strony klubu żeby chociaż kilka złotych dorzucić to jak klub zrobi to na 2 dni przed meczem jest 9 tysięcy.... Co za ludzie..... A wielcy AMBASADORZY nawet nie potrafią zrobić gestu jak Kuba i wykupić te szaliki dla dzieci...
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 08.10.2015 o godz. 22:05.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego Hugues w antygwiazdach? Ja lubiłem jego niepowtarzalny styl
Poza tym Panowie, jakby grali wszyscy, których sobie życzycie, to ten mecz musiałby trwać 4x45 minut ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Panowie,
A jak z szalami? Zamówiłem z przesyłką i cisza... |
|
|