|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Szkoda punktów. Mecz z liderem, na jego śmieciach, wyrównany.
Wkurzające zaczynają się robić te próby wejścia z piłką do bramki przeciwnika. Zamiast strzelać, to zabawa w polu karnym. Cierzniak dobre zawody, aczkolwiek bramka stracona to jego wina. Szkoda, że tak zachował się na 20 sekund przed końcem pierwszej połowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
IMO u Moskala widać rękę i filozofię Maaskanta. Wystarczy sobie przypomnieć te rzuty rożne... Wszystkie na krótko i klepka do bramki. Maaskant powtarzał jak mantrę: 'Grass only','grass only'. I w sumie się nie dziwię - chyba najlepszy trener u nas od którego można brać wzorce. Prywatnie bardzo lubię filozofię i tok myślenia jaki prezentował holender. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Jakby Jankowski trafil z Korona to pewnie bys go chwalił pod niebiosa Czlowieku, a tak po nim jezdzisz! Jak nadarza się okazaja trzeba uderzać, a nie bawić się w 1000 podań, bo to nie ma sensu! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
[QUOTE=PiVoSH92;1416118]Rob - tak własnie powinien wyglądać dziś środek pola. Piast był agresywny, ale wbrew pozorom nie był bardzo niebezpieczny środkiem pola, a kontrami i skrzydłami (albo oba naraz). Dobrze by było, gdybyśmy ten środek zagęścili, ale jeśli grała tam para Uryga-Mączyński nie było na to szans - to nie są piłkarze do takiej gry.
Forma Brożka to jeszcze inna bajka. Wiem, że on zawsze marnował setki, ale to, co zrobił przy podaniu Guerriera w 46' woła o pomstę do nieba. Najpierw za szybko wbiegł w pole bramkowe, przez co Donald nie miał jak zagrać mu dobrej piłki a jak już ją dostał tuż pod nogi to ją ominął i zaczął narzekać, że dostał na plecy. Co to ....a za pozoranctwo?![/QUOTE] Może tym razem ma alergię na Donalda ![]() ![]() ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No ja słyszałem, bo niestety meczu nie mogłem oglądać że ten Piast to taki bardziej szczęśliwy lider. Że w meczu z Nami oddychali rękawami dość szybko.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
To bardziej było planowanie energii - kiedy nam zaczęło brakować pary zrobili taki kocioł, że przez 10 minut nasi tylko patrzyli jak tamci biegają. Latal świetnie ich przygotował, wie dokładnie, na co ich stać i zarządza ich siłami optymalnie - stąd takie a nie inne wyniki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wracając jeszcze do tematu napastnika, bo według mnie to jest główny problem. Jest dopiero pierwsza połowa, gdy piszę tego posta, ale zobaczcie sobie na skrót meczu Górnik - Legia, co znaczy mieć napastnika w składzie. Napastnika, nie emerytowanego Brożka, z całym szacunkiem do jego osoby. Legia gra piach, a mimo to Nikolić ma już dwa gole (tak, wiem, jeden to karny).
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale my juz nie jestesmy Wisła która siedzi na hajsie i kupuje zawodnikow.
Im szybciej niektorzy ogarna kuwete tym mniej dupa będzie bolała na przyszłość. Zwolnią Kazka? Ok, kto za niego? Co jeśli nie bedziemy nie tylko zdobywac bramek ale rowniez nasz gra to będzie typowa kupa? Wtedy nastepny trener? Taka bajka konczy sie na trenerze Smudzie który ma za zadanie nie pierwszą ósemke ale uratowanie przed spadkiem. Czy z innym trenerem wczoraj Brożek trafiłby w piłke? No chyba krwa nie ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No jak, przeciez to Paweł Brożek!
w pierwszych 5 spotkaniach tez zwalniał Kazka? Zeby tylko Smuda nie wrócił bo to ....a wszystko straci sens. Za Dana Petrescu grali o wiele brzydziej dla oka ... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Musimy się wzmocnić w zimie. Napastnik to podstawa, def. pomocnik, skrzydłowy, lewy obrońca, ofensywny pomocnik z prawdziwego zdarzenia. Tak wiem pomarzyć zawsze można. Trzeba wierzyć w lepsze jutro mimo wszystko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mecz przegrany z winy Pawła Brożka i tyle w temacie. Zamiast wyjść na 1-0 straciliśmy bramkę, która ustawiła mecz. Żadna z drużyn się nie wyróżniła niczym szczególnym. Koniec tematu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czemu z powodu Brożka
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja sadze, ze to wina wrozbity Macieja. Wywrozyl z herbacianych fusow Nesporowi, ze strzeli bramke z Wisla. Masz ci los- strzelil!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Crazykaro, weź nie p.ierdol.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|