|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
u nas problemem nie jest trener, tylko brak wykorzystywanych sytuacji, nie gramy padaki, mamy swoje okazje to nie wina Moskala, że Boguski czy Jankowski celują w poprzeczkę, czy Mączyński tak jak wczoraj oddaje dobry strzał, ale z ziemi wyrasta Korun i wybija piłkę Cupiał tak bardzo jest zaślepiony wynikami, że człowieka już nie rozumiem. Kiedyś Skorża poleciał bo nie było stylu (2xMistrzostwo i 1 miejsce w tabeli) a były wyniki, dziś leci Moskal bo wyników nie ma a jest styl, skoro jest styl to czego brakuje? zmiany trenera? no bez jaj, tu trzeba piłkarzy którzy będą po prostu lepsi od obecnie których mamy By nasz styl nadążał za wynikami trzeba kilku piłkarzy, kluczową pozycją to 10 - Stilic jaki był taki był, ale potrafił podać, kopnąć, druga pozycja to niestety napastnik, z Brożkiem wygramy parę meczy, ale drugie tyle przegramy a trzy razy tyle zremisujemy, gość na 37 kolejek ma może 4-5 dobrych meczów w których cyknie z 2-3 bramki i gdzieś się o nim mówi że dalej to "Pan piłkarz", trzecia pozycja to nominalny prawoskrzydłowy bez którego Jović nie ma z kim pograć, zlapać miejsca na pozycji, wywalczyć lepszej pozycji Czas dużych zmian w Wiśle, ale trochę was zadziwię, ale na środku postawiłbym na Cywkę i Mączyńskiego, gości agresywnych którzy zdominują środek pola. Nie wiem co Cywka porobił że Moskal go unika, nie wiem też czy aż na tyle cienki jest, ale z meczów które widziałem, nie jest to 10 ani skrzydłowy, solidny środkowy pomocnik - to minus Moskala który widzi w nim tylko potencjał ofensywny ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Skorża poleciał ponieważ przegrał dość ostro eliminację o LM (i ogólnie puchary) oraz wszystkie ważne mecze w rundzie jesiennej (Lech, Legia, Derby).
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|