|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To Moskala wina ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie mam zdania... W maju można było powiedzieć, że mamy po prostu 'pecha', ale teraz jeśli taka sama sytuacja powtarza się ciągle i ciągle to dalej jest to 'pech'?
Za Moskalem poza oczywistymi względami ekonomicznymi przemawia jak ta drużyna gra. Poza tylko jednym elementem - wykończenie akcji. Nie wiem czy to przez to, ze Brożka stać już tylko na dobry co drugi meczu, czy przez brak konkurencji w składzie, brak zaległych pensji... Można by tutaj wymienić jeszcze dużo powodów z których każdy zdaje sobie sprawę i musi pojawić się też Moskal na tej liście. Nie jestem za zwolnieniem Moskala, tylko trzeba wyraźnie przyznać, że jest problem. Paradoks tego problemu polega, że potrafimy zrobić klepke w polu karnym przeciwnika - coś nie osiągalnego dla 3/4 ligi, ale nie potrafimy strzelić gola i dobić przeciwnika. W drużynie widać postęp mimo problemów. Może przez Nasze braki finansowe i to, że Moskal ciągle tutaj jest pozwoli Nam wychować sobie trenera na lepsze finansowo czasy w postaci Moskala? Odnoszę wrażenie, że mimo ciągłych głosów, że Moskal nie reaguje na to co się dzieje na boisku to w każdym kolejnym meczu eliminuje On kolejne błędy/problemy w Naszej grze. Liczę, ze teraz wymyśli jak przekuć na gole Naszą dominacje na boisku.
Ostatnio edytowane przez art : 04.10.2015 o godz. 22:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To się nazywa brak jakości piłkarskiej. I chociażby Paweł zawsze marnował więcej setek, niż ich strzelał. Różnica jest tylko taka, że kiedyś przerastaliśmy ekstraklasę, a teraz nawet, jeśli jesteśmy lepsi, różnice są często minimalne i o końcowym wyniku decydują szczególiki.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 04.10.2015 o godz. 09:26.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|