The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
majomajo
Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2015, 19:04
Davss
Ja po meczu w Bielsku nie zakładałem że dziś będzie grad goli dla nas tak jak Ty sugerowałeś to wyżej, liczyłem na 3 punkty. Skoro ten mecz był słaby to jak ocenić I połowę w Łęcznej ?
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2015, 19:18
majomajo napisał(a):Wyświetl post
Davss
Ja po meczu w Bielsku nie zakładałem że dziś będzie grad goli dla nas tak jak Ty sugerowałeś to wyżej, liczyłem na 3 punkty. Skoro ten mecz był słaby to jak ocenić I połowę w Łęcznej ?
Po meczu w Bielsku miałem nadzieje, że dzisiaj spokojnie wypunktujemy Korone, ze wkoncu wejdziemy na odpowiednie tory. Jak widać pomylilem się, nadzieja matką głupich.
1 połowa w Łęcznej była żenująca, ale coż... Jakbyśmy mieli lepszego zawodnika niż Jankowski napewno bysmy wtedy nie przegrali, a dzisiaj wygralibysmy. Jak można było nie strzelic z tego bramki w doliczonym czasie? Tylko walic po poprzeczce to tylko on wie.
No coż teraz trzeba liczyć na porażke z Piastem, bo remis z taka gra będzie mega sukcesem!!!
Brawo, Legia nam odskoczy, żydy mogą przeskoczyć brawo! Popisaliście się na całego dzisiaj!!! Znowu zjebany tydzien, nic tylko się ochlac!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów