|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dobra, bo licytujecie się na kwoty biletów jak politycy o uchodźców - pamiętacie jak było rok temu przed meczem z Legią? Bilety poszły w kilka dni.
Oczywistym było, że teraz nie rzucą się ludzie niewiadomo jak. Wynik zbiórki i tak jest imponujący. Sprzedaż ruszy pewnie na przełomie września i października - ja sam jeszcze nie kupiłem wejściówek |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No i jaki w tym problem?
Jest czym się pochwalić. Do końca września klub musi spłacić zobowiązania zapisane w wymogach licencyjnych,i inaczej na początku października znowu przeczytamy komunikat o ujemnych punktach dla klubu. Dlatego tak ważne jest nakręcanie ludzi na bilety już teraz. Właśnie zostały wyprzedane wszystkie 900 biletów na sektor VIP ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Co do biletów, sprawa jest trochę skomplikowana. Do meczu jest jeszcze trochę czasu, nie wszyscy pracują od poniedziałku do piątku i soboty zawsze mają wolne. Więc nie wymagaj od innych aby bilety już schodziły w powalającym tempie. W moim odczuciu większe zapotrzebowanie na wejściówki będzie w końcówce września i pierwszym tygodniu października. Mamy jeszcze mecz z Koroną u siebie, mam nadzieję, że klub też będzie trąbił na prawo i lewo podczas tego meczu o wejściówkach i o samym spotkaniu. Liczę również na jakieś banery, reklamy. Warto również częściej wspominać o tym, że na to spotkanie nie ma obowiązku posiadania KK. Mam nadzieję, że również osoby co tutaj już tradycyjnie najeżdżały na SKWK o tym, że akcja nie jest przez nich promowana, biją się teraz w pierś. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ja od nikogo nie wymagam, aby masowo wykupował bilety, ale chwalenie się tym, że nie kupiło się biletu jest słabe w chu*. Nie tak się nakręca karuzelę sprzedażową. Jak nie kupiłeś biletu to zachowaj to dla siebie (pije do wiadomo kogo) |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|