|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dawać tego Uche gość strzeli z 15 bram na bidę , Gaszu postaraj się !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jeśli kwota 1 mln zł jest prawdziwa, to Gaszyński powinien wybuchnąć śmiechem po przeczytaniu oferty.
![]() 1 mln €, to kwota adekwatna to wartości Sadloka. A skoro za Masłowskiego Legia niedawno dała tyle samo, to może nawet trochę zaniżona. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wśród zawodników bez kontraktu jest Georgi Chanturia nie wiem czy klub ma jeszcze jakieś środki na transfery ale jeżeli tak to moglibyśmy go wziąć. Ciekawy piłkarz byłby wzmocnieniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Kalu Uche ,
bez klubu , kiedys twierdził ze chcetnie wróci , na nasza lige byłby kozak http://www.transfermarkt.pl/kalu-uch...l/spieler/6585 |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
![]()
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive maybe so, maybe so but the theory of competition says just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right |
|
|
|
Guest
|
|
Za 1 mln zł. to Uryga, Buchalik albo Cywka po tym co dotąd pokazują. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wydaje mi się ze Kalu Uche grał u nas na prawym skrzydle a w transfer Markt jest napastnikiem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Do kiedy jest otwarte okno dla zawodników bez klubu? Bo generalnie do końca miesiąca klub będzie interesowało tylko jedno - spłata zobowiązań związanych z licencją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zawodnik bez klubu może podpisać kontrakt w każdym momencie Uche to by było coś
![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak to bylo..... Kalu"kocham was wszytskich " Uche?
no ale jak tak wspomniec go,to to byl najlepszy obcokrajowiec w Lidze Polskiej.I ta bramka w Rzymie ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tak czy owak rozwiazałby deficyt na obu pozycjach i pogłębił finansowy ....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ma ktoś numer do Prezesa Gaszyńskiego? Kalu Uche czeka na telefon od Wisły
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Owszem, warto jednak wspomnieć, że zawodnik bez klubu może podpisać kontrakt z nowym klubem, tylko jeśli rozwiązał z poprzednim pracodawcą kontrakt wcześniej, niż przed zamknięciem okna transferowego. Oczywiście Uche się kwalifikuje, ale to póki co nawet nie jest plotka medialna. To tylko i wyłącznie życzenia portalu wislaportal i paru forumowiczów.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 03.09.2015 o godz. 10:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Myślę że to życzenie nie paru, nie dziesiątek, ale co najmniej setek forumowiiczów, jeśli nie tysięcy?
![]() Mogę się też założyć że Kalu Uche zwiększyłby w jakimś stopniu frekwencję na trybunach. Nawet jakby z 500 osób więcej przyszło tylko ze względu na niego, to znacznie uśredniając: 25zł za bilet i powiedzmy dwa mecze u siebie w miesiącu to daje 1000x25=25tyś zł miesięcznie... A to już nie mała kwota która mogła by iść np na jego pensję?
Ostatnio edytowane przez swiety37 : 03.09.2015 o godz. 11:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ 6 tys euro miesięcznie dla gracza klasy Uche?
od tyle weźmie ale na tydzień. Od 25zł odejmij vat i inne koszta. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
leniwego i zmanierowanego kibica ciężko przyciągnąć na stadion jak na następny mecz z Legią przyjdzie 30* tyś to z chciałbym aby klub rozesłał ankiete po stadionie "dlaczego tylko raz w sezonie przychodzisz na stadion Wisły?" * o ile będzie 30 tyś, bo będzie grudzień, temperatura 5 st co już jest niezlą wymówką
Ostatnio edytowane przez Karherop : 03.09.2015 o godz. 14:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Jeśli chodzi o pytanie jak grał - może mogliby na nie odpowiedzieć autorzy bloga "mojelevante" (albo innego bloga dotyczącego Levante lub La Liga). |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kalu to przede wszystkim nie ta półka jeśli chodzi o zarobki. Nie stać nas na graczy jego pokroju z pensją pewnie minimum koło 100k/miesiąc. Nie ma tematu i tyle.
Co do Sadloka to teraz akurat potrzebujemy go jak tlenu,bo Burliga potyka się o własne nogi na LO. Jak pokaże się z dobrej strony i Legła zmądrzeje z pieniędzmi to w zimie spokojnie go sprzedać. Zostanie na zmiennika i bieżące długi.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 03.09.2015 o godz. 15:06.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() hmm no moze cos mi sie pojebało, ale kojarze jak mi typ opowiadał jak Nasi z walizka do Lubina pojechali.W głowie mam 2 bańki a to jednak było 800 tysi. No ale moze 1.2 dostał "tata" na ręke? Jakos ta kwota mi siedzi w głowie
Ostatnio edytowane przez szprotson : 03.09.2015 o godz. 17:34.
![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
O ile pamiętam z książki Mateusza Migi Kałużny kosztował Wisłę 1,8mln. Cupiał się wtedy chwalił, że stargował 200 tys
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie czytalem jeszcze ksiązki relacje znam od ...jednej z osob która wtedy tam przebywała. I słyszałem ze przyjechał kapka chyba majac po prostu walizke pełną hajsu i rozmowa było z cyklu : ile chcecie? tyle. Ok! Płacimy bierzemy. No ale ile w tym prawdy wie tylko ten kto trzymał walizkę.
![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Boże jedyny, aż się łezka w oku kręci. Mieliśmy takie ogromne możliwości finansowe, zajebistą drużynę. Śmiem powiedzieć, ze byliśmy pierwsza 15 top drużyn w europie. Dlaczego wtedy nie było Platiniego. Toczyliśmy wspaniałe boje z najlepszymi drużynami europejskimi i żal że takie kłody pod nogi nam rzucano. Żal tego boiska i Lazio...wygrali byśmy wtedy puchar UEFA, wszyscy się nas bali. Dzieki Boguś. Bezcenne!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 05.09.2015 o godz. 20:43.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
SMiem twierdzic ze Wisla z 2003-2005 to byla najmocniejsza druzyna klubowa w Historii Polskiej Pilki Mecz z Lazio gdyby nie przeniesiono terminu,tez bys my wygrali.i juz 1/4 Uefa . Ze mysmy wiecznie trafiafali na Barcelone albo Real ,jak mozna bylo miec takiego pecha ,a jak juz byl Panathinaikos to byli sedziowie neizunana prawidlowa bramka Sobola .....w Nikozjji braklo 10 minut,Coz za fatum i wieczny pech.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 05.09.2015 o godz. 23:21.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|