The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2015, 22:23
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dobra, dobra wklej mi przykład ultimatum dla Probierza na pierwsze trzy mecze takie jakie słyszał Moskal to Ci przyznam rację. Teksty w wyborczej na tydzień przed rzeczywistym zwolnieniem nie robią na mnie wrażenia.

1. Moskala zwalniali (stawiali ultimatum) po 3 meczach, czyli po wygranym meczu 2-0 z Lechem? A może po 4 kolejce i remisie z Legią w Warszawie?

2. Jaki tydzień przed zwolnieniem Probierza? Facet z własnej woli podał się do dymisji!

3. Artykuł z GW był z 17 września czyli dzień po meczu 4 kolejki.
Michał Probierz zwolniony z Wisły Kraków?
Wisła jest największym rozczarowaniem sezonu i wokół trenera Michała Probierza robi się gorąco.
Jak to się nie nazywa presja dziennikarzy to ja już nie wiem co nią jest.

To jak, przyznasz racje czy dalej brniesz w zaparte?
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.08.2015, 22:42
Karherop napisał(a):Wyświetl post
1. Moskala zwalniali (stawiali ultimatum) po 3 meczach, czyli po wygranym meczu 2-0 z Lechem? A może po 4 kolejce i remisie z Legią w Warszawie?

2. Jaki tydzień przed zwolnieniem Probierza? Facet z własnej woli podał się do dymisji!

3. Artykuł z GW był z 17 września czyli dzień po meczu 4 kolejki.
Michał Probierz zwolniony z Wisły Kraków?
Wisła jest największym rozczarowaniem sezonu i wokół trenera Michała Probierza robi się gorąco.
Jak to się nie nazywa presja dziennikarzy to ja już nie wiem co nią jest.

To jak, przyznasz racje czy dalej brniesz w zaparte?
Poczytaj sobie...

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=9437&page=25

A o wycieczce po dymisję zapowiadanej w GK nie muszę wspominać i o punktach w Szczecinie na wagę posady.

Jak Probierz przegrywał u siebie z przeciętniakami to czemu się dziwisz. Podstawy do płaczu w prasie były uzasadnione. A teraz co uzasadniało wieszczenie dymisji, remisy z potentatami ligi czy w derbach na wyjeździe? Jeżeli nie widzisz różnicy to Twój problem...
Hej Nasz TS !!
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.08.2015, 23:09
Dobra, dobra wklej mi przykład ultimatum dla Probierza na pierwsze trzy mecze takie jakie słyszał Moskal to Ci przyznam rację.
A o wycieczce po dymisję zapowiadanej w GK nie muszę wspominać i o punktach w Szczecinie na wagę posady.
Napisałeś, że Moskala zwalniano po 3 kolejce. Mecz z Pogonią był w 6 w dodatku po pucharowej porażce z Ruchem. Czyli w końcu kiedy stawiano Moskalowi ultimatum?

Jak Probierz przegrywał u siebie z przeciętniakami to czemu się dziwisz. Podstawy do płaczu w prasie były uzasadnione. A teraz co uzasadniało wieszczenie dymisji, remisy z potentatami ligi czy w derbach na wyjeździe? Jeżeli nie widzisz różnicy to Twój problem...
Czy ja napisałem gdziekolwiek, że się dziwię że go zwalniano (Probierza)? A czy ja zamierzam tu uzasadniać stawianie ultimatum Moskalowi?

Odlatujesz Panie Kolego.

Pokaż mi dyskusję o zwolnieniu Probierza kiedy na początku kolejnego sezonu zanotował start 2 zwycięstwa, remis i 2 porażki z gwiazdą Maorem "który robi różnicę" Meliksonem w składzie. Piłkarze go zwalniali, a forumowi eksperci i dziennikarzyny jakoś nie widziały jego winy w kompromitujących wynikach. Zupełnie odwrotnie niż dzisiaj.
i

Twoja odpowiedź:
Jak Probierz przegrywał u siebie z przeciętniakami to czemu się dziwisz. Podstawy do płaczu w prasie były uzasadnione.
Czyli własną tezę bardzo ładnie sam obaliłeś

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów