The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2015, 15:08
Górnik i Korona sa sponsorowane przez miasto, wiec stać ich.
Piast ma pieniądze, ale owszrem to co zrobił Latal wzbudza szacunek, niemniej jednak popatrz ze oni tam grają prawdziwymi piłkarzami a nie podrabiańcami
Zawisza dokonał bardzo waznych transferow na newralgicznych pozycjach dlatego tak grali (+ premia za utrzymanie)
Rozmawiałem z Frycem ostatnio, wiem ze to zaden wyznacznik, jakiś tam pseudo grajek, ale powiem Ci kolego ze z tą marką to już nie jest tak dobrze jak chociażbym w 2009 o 2003 nawet nie wspominając ;/
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 25.08.2015, 00:45
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Górnik i Korona sa sponsorowane przez miasto, wiec stać ich.
Piast ma pieniądze, ale owszrem to co zrobił Latal wzbudza szacunek, niemniej jednak popatrz ze oni tam grają prawdziwymi piłkarzami a nie podrabiańcami
Zawisza dokonał bardzo waznych transferow na newralgicznych pozycjach dlatego tak grali (+ premia za utrzymanie)
Rozmawiałem z Frycem ostatnio, wiem ze to zaden wyznacznik, jakiś tam pseudo grajek, ale powiem Ci kolego ze z tą marką to już nie jest tak dobrze jak chociażbym w 2009 o 2003 nawet nie wspominając ;/
Całkiem nie tak dawno był taki jeden, co też niby robote robił...Kocian się nazywał. Pospolite jedno sezonowe/rundowe wybryki.
Podobnie jest z kopaczami. Dwa razy kopną prosto piłkę i już każdy chce mieć swojego Demjana w Wiśle.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Już nie przesadzajmy z tym poziomem, bo równie podobne słowa można powiedzieć o Górniku czy Koronie, a jednak ma ich kto konkretny trenować.
Ojrzyński i Brosz...konkretni trenerzy, Brawo.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 25.08.2015 o godz. 00:56.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.08.2015, 11:28
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ojrzyński i Brosz...konkretni trenerzy, Brawo.
Jeśli ktoś sugeruje, że do Wisły nawet nie przyszłaby trenować sprzątaczka to sam nie wie co mówi. I nie pije tu do Ciebie.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ing_z_anierim/

Oho zaczynamy trenować kontrataki, chyba ktoś ze sztabu zaczął czytać ten temat
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 25.08.2015, 12:14
Jeśli ktoś sugeruje, że do Wisły nawet nie przyszłaby trenować sprzątaczka to sam nie wie co mówi. I nie pije tu do Ciebie.
I byłbyś zadowolony, jakby przyszła do Wisły trenować "sprzątaczka"?

Zmiana dla zmiany - bardzo mądry postulat.
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 25.08.2015, 13:08
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
I byłbyś zadowolony, jakby przyszła do Wisły trenować "sprzątaczka"?

Zmiana dla zmiany - bardzo mądry postulat.
Nie.

Nie wkładaj mi w usta zmiany dla zmiany.

To nie ja, ale cytowany wcześniej 'kolega' Merkury próbuję zrobić z Wisły piłkarski śmietnik, gdzie grają sami paralitycy. Dalej będę stał przy swoim, że kadrowo nie jesteśmy słabsi od Jagielloni, Ruchu, Korony czy Piasta. Kwestia zrobienia z tej zbieraniny drużyny, czyli zrobienie tego co powinien potrafić dobry trener. Plus odważne postawienie na młodzież. Bo cóż to za ryzyko postawić na Marszalika kosztem Boguskiego w 1 meczu? Potem jest płacz i zazdrość, że nie mamy kogo sprzedać za godziwe pieniądze.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 25.08.2015 o godz. 13:18.
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 25.08.2015, 13:57
(..)
A, jeśli tak, to zgadzam się z Tobą w 100%. Też uważam, że mamy mocną kadrę, ale niestety, nasz jedyny napastnik po prostu nie może (lub już mu się nie chce) wznieść się na wyżyny, żeby osiągnać poziom, którego oczekujemy. I tutaj Moskal chyba już nic nie może zrobić, poza wnioskowaniem o innego zawodnika na tę pozycję. Co jak widać się stało.

Tzn. tekst o Marszaliku jest trochę życzeniowy i zakładasz, że od razu się uda, ale też jestem zdania, że powinien dostać szansę. Jeśli chłopak rokuje, to nie ma na co czekać.
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 25.08.2015, 14:10
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
Tzn. tekst o Marszaliku jest trochę życzeniowy i zakładasz, że od razu się uda, ale też jestem zdania, że powinien dostać szansę. Jeśli chłopak rokuje, to nie ma na co czekać.
Wypali lub nie wypali. Jak nie Marszalik to może Kuczak, Wąsikowski lub Wójcik. Tak jak mówię, ryzyko postawienia na młodego jest żadne. Fatalny mecz może zagrać zarówno Boguski, Crivellaro jak i Marszalik, a jednak korzyści jaki wyniesie z tego występu jeden a drugi zawodników już nieporównywalne.

Przez Jagiellonię przewinęła się masa piłkarzy, zanim część z nich odpaliła jak Tuszyński, Drągowski, Gajos, Przemysław Frankowski czy teraz Świderski. Ilu nie wypaliło? Przypuszczam, że 10 razy tyle, ale nie jestem kibicem Jagielloni by podać szczegółowe dane.
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 25.08.2015, 13:08
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Całkiem nie tak dawno był taki jeden, co też niby robote robił...Kocian się nazywał. Pospolite jedno sezonowe/rundowe wybryki.
A jak ludzie na tym forum piali z zachwytu nad trenerskim warsztatem Kociana

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów