|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Górnik i Korona sa sponsorowane przez miasto, wiec stać ich.
Piast ma pieniądze, ale owszrem to co zrobił Latal wzbudza szacunek, niemniej jednak popatrz ze oni tam grają prawdziwymi piłkarzami a nie podrabiańcami Zawisza dokonał bardzo waznych transferow na newralgicznych pozycjach dlatego tak grali (+ premia za utrzymanie) Rozmawiałem z Frycem ostatnio, wiem ze to zaden wyznacznik, jakiś tam pseudo grajek, ale powiem Ci kolego ze z tą marką to już nie jest tak dobrze jak chociażbym w 2009 o 2003 nawet nie wspominając ;/ ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Podobnie jest z kopaczami. Dwa razy kopną prosto piłkę i już każdy chce mieć swojego Demjana w Wiśle. Ojrzyński i Brosz...konkretni trenerzy, Brawo.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 25.08.2015 o godz. 00:56.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeśli ktoś sugeruje, że do Wisły nawet nie przyszłaby trenować sprzątaczka to sam nie wie co mówi. I nie pije tu do Ciebie.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ing_z_anierim/ Oho zaczynamy trenować kontrataki, chyba ktoś ze sztabu zaczął czytać ten temat |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Zmiana dla zmiany - bardzo mądry postulat. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie wkładaj mi w usta zmiany dla zmiany. To nie ja, ale cytowany wcześniej 'kolega' Merkury próbuję zrobić z Wisły piłkarski śmietnik, gdzie grają sami paralitycy. Dalej będę stał przy swoim, że kadrowo nie jesteśmy słabsi od Jagielloni, Ruchu, Korony czy Piasta. Kwestia zrobienia z tej zbieraniny drużyny, czyli zrobienie tego co powinien potrafić dobry trener. Plus odważne postawienie na młodzież. Bo cóż to za ryzyko postawić na Marszalika kosztem Boguskiego w 1 meczu? Potem jest płacz i zazdrość, że nie mamy kogo sprzedać za godziwe pieniądze.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 25.08.2015 o godz. 13:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
A, jeśli tak, to zgadzam się z Tobą w 100%. Też uważam, że mamy mocną kadrę, ale niestety, nasz jedyny napastnik po prostu nie może (lub już mu się nie chce) wznieść się na wyżyny, żeby osiągnać poziom, którego oczekujemy. I tutaj Moskal chyba już nic nie może zrobić, poza wnioskowaniem o innego zawodnika na tę pozycję. Co jak widać się stało.
Tzn. tekst o Marszaliku jest trochę życzeniowy i zakładasz, że od razu się uda, ale też jestem zdania, że powinien dostać szansę. Jeśli chłopak rokuje, to nie ma na co czekać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Przez Jagiellonię przewinęła się masa piłkarzy, zanim część z nich odpaliła jak Tuszyński, Drągowski, Gajos, Przemysław Frankowski czy teraz Świderski. Ilu nie wypaliło? Przypuszczam, że 10 razy tyle, ale nie jestem kibicem Jagielloni by podać szczegółowe dane. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |