The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2015, 20:22
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Może po prostu kazdy ma prawo do swojego zdania? zresztą nikt tu nie żąda zwolnienia z miejsca Moskala tylko podważa pewne elementy jego pracy. Krytykuje go za uzyskane wyniki, bo z nimi nawet się nie utrzymamy w ekstraklasie. Drużyny kadrowo, budżetowo, finansowo słabsze od Wisły są wyżej w tabeli - to fakt. I wyśmiewaniem Jankowskiego, Urygi czy Boguskiego nic nie zdziałasz.

A skąd Ty wiesz czy Moskal jest szczęśliwy czy nie? W Katowicach miał lepszy zespół? Z jego warsztatem trenerskim, nikt o zdrowych zmysłach nie zatrudni go w ekstraklasie. To nie ten rozmiar kaloszy. Brutalna, ale prawda.

Jeśli sądzisz, że swoimi apelami kogokolwiek przekonasz do kupowania biletów, to albo jesteś głupi albo naiwny. Kto ma chodzić ten pójdzie na mecz bez względy na wyniki.
Chłopie sprawdź sobie kalendarz. Mamy 2015 rok, a nie 2003 kiedy ruchalismy wszystkich jak leci. Jesteśmy ligowym, w porywach, średniakiem. Legia, Amica, Jagiellonia, Piast, żydy, Śląsk, Lechia, Pogoń mają lepszą i szerszą kadrę na papierze i to jest fakt właśnie. My jesteśmy kadrowo na poziomie Górnika Łęczna i Podbeskidzia i właśnie takie wyniki osiąga Moskal. Nie lepsze, nie gorsze. Podbeskidzie od wielkiego dzwonu wygra czasem z kimś lepszym tak jak my jebnęliśmy Amicę, dodatkowo mając ich rozbitych po nieudanych el. LM w najlepszym możliwym momencie. Nie mówię juz o absurdalnym stwierdzeniu, że jesteśmy lepsi finansowo Gościu z całej ligii tylko Wisła nie płaci na czas, a Ty pieprzysz, że jesteśmy lepsi finansowo od kogoś. Finansowo, to lepsza jest od nas nawet LKS Nieciecza.

Jeżeli mamy czegoś oczekiwać od Moskala, to dajmy mu piłkarzy a nie paralityków i nieudaczników w stylu wyżej wymienionych. Są przeraźliwie słabi i szacunek dla Moskala, że z tych słabych, podstarzałych "piłkarzy" jest w stanie coś wycisnąć.

A czemu apeluje tutaj? Bo tutaj jest baaaardzo wiele gości, którym się rozgrzewa klawiatura podczas meczów u siebie, mają bardzo wiele krytycznych uwag, a siedzą przed monitorami i grosza na Wisłę nie dają, a im się ujebało, że mogą czegoś wymagać. Wymagać czegoś to mogę ja, który karnet mam runda w rundę od 13 lat.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.08.2015, 06:45
fialo napisał(a):Wyświetl post
Gościu z całej ligii tylko Wisła nie płaci na czas, a Ty pieprzysz, że jesteśmy lepsi finansowo od kogoś.

Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz. W tej lidze to nikt nie płaci na czas.
the future's uncertain
and the end is always near
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 20.08.2015, 07:56
Wymagać czegoś to mogę ja, który karnet mam runda w rundę od 13 lat.
Oczywiście tylko Ty możesz czegokolwiek wymagać Ja bym na Twoim miejscu zażądał z tego powodu udziału z zyskach i dożywotniego krzesełka na stadionie.

A co mnie obchodzi ile lat chodzisz na Wisłę? I co Cie obchodzi ile chodzą inni. To decyduje o statusie społecznym? I tak jesteśmy pod anonimowymi nickami na forum więc wybacz, to są argumenty na poziomie przepychających się dzieci w przedszkolu o to który z ich rodziców więcej zarabia.

Jeśli wciąż sądzisz, że poprzez pisanie na forum kogokolwiek zmobilizujesz do pójścia na mecz to gratuluję wiary w utopie.

Wisła owszem, ma długi, ma problemy z płynnością, jednak wciąż to marka TOP 3 w Polsce i wszelkie badania temu dowodzą. Wg raportu deloitte budżet w 2014 roku mieliśmy 3 w lidze.

WG raportu EY zajęliśmy 4 miejsce:
W klasyfikacji finansowej rankingu biznesowego Wisła Kraków zajęła szóste miejsce. W porównaniu do poprzedniej edycji krakowianie poprawili swoją pozycję o trzy oczka. Biała Gwiazda w 2014 roku osiągnęła 32,8 mln PLN przychodów. Jest to wynik o 7% lepszy niż rok wcześniej i daje klubowi czwarte miejsce w tej kategorii przy średniej ligowej na poziomie 28,4 mln PLN.
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 20.08.2015, 10:30
Chłopie sprawdź sobie kalendarz. Mamy 2015 rok, a nie 2003 kiedy ruchalismy wszystkich jak leci. Jesteśmy ligowym, w porywach, średniakiem. Legia, Amica, Jagiellonia, Piast, żydy, Śląsk, Lechia, Pogoń mają lepszą i szerszą kadrę na papierze i to jest fakt właśnie. My jesteśmy kadrowo na poziomie Górnika Łęczna i Podbeskidzia i właśnie takie wyniki osiąga Moskal. Nie lepsze, nie gorsze. Podbeskidzie od wielkiego dzwonu wygra czasem z kimś lepszym tak jak my jebnęliśmy Amicę, dodatkowo mając ich rozbitych po nieudanych el. LM w najlepszym możliwym momencie. Nie mówię juz o absurdalnym stwierdzeniu, że jesteśmy lepsi finansowo Gościu z całej ligii tylko Wisła nie płaci na czas, a Ty pieprzysz, że jesteśmy lepsi finansowo od kogoś. Finansowo, to lepsza jest od nas nawet LKS Nieciecza.

Jeżeli mamy czegoś oczekiwać od Moskala, to dajmy mu piłkarzy a nie paralityków i nieudaczników w stylu wyżej wymienionych. Są przeraźliwie słabi i szacunek dla Moskala, że z tych słabych, podstarzałych "piłkarzy" jest w stanie coś wycisnąć.

A czemu apeluje tutaj? Bo tutaj jest baaaardzo wiele gości, którym się rozgrzewa klawiatura podczas meczów u siebie, mają bardzo wiele krytycznych uwag, a siedzą przed monitorami i grosza na Wisłę nie dają, a im się ujebało, że mogą czegoś wymagać. Wymagać czegoś to mogę ja, który karnet mam runda w rundę od 13 lat.
I tutaj wypada zakonczyc rozmowe ponieważ o finansach wiesz tyle co ja o astrologii...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów