The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
d
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2015, 22:38
Nie, średni to by był np. 7-5-8 - mimo dwukrotnie większej liczby porażek mielibyśmy i tak więcej punktów niż teraz.

Punktując dalej tak jak teraz - choć za bardzo nie wiem na jakiej podstawie można snuć wizje, że będzie przynajmniej tak samo (bo obawiam się, że będzie trudniej) - będzie stres do końca sezonu. Biorąc pod uwagę klasę zespołu i trenera bardziej obawiam się meczów z Piastem, Termaliką, Pogonią czy Podbeskidziem, niż tego, co widzieliśmy ostatnio. Głównie z powodu gry z Lechią i Górnikiem, czy wcześniejszych performansów z Pogonią czy Śląskiem.

Mecz z Lechią był kuriozalny, ale jeśli Moskal, mimo wszystko - odpukać, straci pracę, to nie przez niego i odpuszczenie PP. Ostatnim trenerem który poleciał za 1 mecz był Maaskant (choć de facto zlikwidował się ostatecznie dopiero gadaniem głupot w mediach); KM jeśli poleci to za granie w kółko tego samego, w kółko tracenie punktów w taki sam sposób, brak jakiegokolwiek postępu - niedawno zremisował z Legią, w debiucie też zremisował z Legią, jak dla mnie po dużo lepszym meczu z naszej strony.

Przy czym, żeby było jasne - nie jestem za zwolnieniem Moskala, bo nie sądzę, żeby to dało cokolwiek sensownego na chwilę obecną, przy takim stanie posiadania jaki mamy. Natomiast nie mogę czytać .......enia w klimacie olaboga, jak z takimi niedorozwojami jak Jankowski, Boguski (zaraz pewnie Brożek i Głowacki) można chcieć więcej niż wygrywania raz na 2 miesiące i remisu prowadząc po 10 minutach 2-0.
Ostatnio edytowane przez d : 18.08.2015 o godz. 22:46.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów