|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Większość drużyn wystawia nominalnie słabszy skład na puchar niż na ligę (mówię o Polsce, w Anglii to se mają po prawie 30tu zawodników w kadrach, wspominał o tym Probierz),
my wystawiliśmy słabszy skład i.. pokazali co aktualnie potrafią.. Jeszcze dwa miesiące temu martwiliśmy się w ogóle o naszą jako tako egzystencję na średnim poziomie ligowym, a teraz jest całkiem okey początek ligi, taki Mąka wchodzi i rusza gra. Popović, Cywka sami widzieliście.. Kujawa ma jeszcze czas, niech dostaje czasem szansę( np. pauza Głowackiego lub Gumisia za kartki).. Jović póki co wzór.. Buchalik to Buchalik, typowy ligowy średniak, Cierzniak wybronił remis na Legii (sytuacja sam na sam Nikolica).. Zero pretensji mam do Moskala, póki co liga go broni i czasem mam wrażenie jakby ktoś chciał żeby mu nie wyszło by móc oświecić p.Kazika.. Niedziela Wisła - Lechia, najlepsi typerzy tego forum obstawiają 2:1, mam nadzieję że uznali tak wbrew zasadzie "obstawiam na drużynę której kibicuję" czyli serca ważniejsze od mózgu heh.. Jak zagramy jak z Legią bądź Lechem, jestem spokojny o wynik. ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|