The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2015, 17:43
Luki :
Miałem tego Focusa jako firmowego, jezdziłem rok. Auto przejechane miało ze 160 000 w sumie. Jedyne co mnie wkruwiało to w zimie częste wymiany H7, a tak to zadnej awarii nic a nic. Silnik palił super bo tak jak pisza wyzej 4/5 L na 100. Jezdzać nie patrzyłem na spalanie a takie miałem podczas mojej jazdy, a ja jako handlowiec czesto się spiesze. Mimo iz silnik nie wygladał na kota to do 160 spokojnie bardzo miło sie jezdziło .Auto pojemne bo miałem kombika.
Nt. blachy sie nie wypowiadam bo nie miałem na co narzekać i nie było zadnych defektów.

Szczrze mowiac jak zmieniłem prace chciałem sobie kupic takiego focusa jako auto dla siebie, no ale jednak skonczyłem na Leonie 2007 1.9. Teraz Leona bym nie wymienił ni cholera, ale gdybym go nie kupił napewno nabyłbym tego focusa no ale miałem w tanszych pieniadzach, bo kumpel nawet ostatnio sprowadzał i koło 18 chyba chciał za auto z przebiegiem 80 000 i super wyposażone. Oczywiscie mój Leon sprowadzaony z Belgii, a ten Focus kolegi z bodajze Francji. Nie kupuj w zadnym polskim komisie. Serio. Szkoda hajsu.
Leonem w rok zrobiłem 80 000 i jedyne co to dwumas ze sprzegłem wymieniłem dla spokoju i dalszej jazdy. A tak to zero problemow.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów