|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ja bym nie przesadzal ze brak tego milosnika blichtru warszawskiego to jakis problem - Bury ogarnie - a tego ....( niestety na tym forum nie mozna doslownie napisac co sie sadzi i mysli o swoich zawodnikach ...al sugeruje cos do mycia podlogi ) nie zaluje i mam nadzieje ze za to co zrobil pogra pare latek na pastwiskach III ligowych ...co do wyniku to jednak wszystkie pieniadze stawiam na LetFotballWin-ow , maja rozmach , a nawet jesli im go zabraknie to ten idiota z gwizdkiem chyba gwarantuje na kolejna bramke dla podtrzymania tradycji od 3 lat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Legia grała dzisiaj tradycyjnie z solidną pomocą "sędziego" liniowego, niestety się nie udało... Może trzeba reaktywować "sędziów" zabramkowych?
1 ![]() 2 ![]() 3. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak my jesteśmy w kryzysie i zgrywamy nowy skład a Legia ma zniszczyć ( po raz kolejny ))) tą ligę to ja zaczynam się obawiać, że na końcu sezonu znów odwalimy szopkę i olejemy ostatnie kolejki. No chyba, że nastąpiła zmiana planów i jednak chcemy tych pucharów.
Wynik sprawiedliwy, głównie za sprawą parodystów z Legii. Sędzia im ze trzy okazje wykłada a tu dupa. Rzeźniczak powinien wylecieć bo owszem w drugiej sytuacji z ręką miał ją przy ciele ale tak się wychylił, że miał szczęście i mu nic w kręgosłupie nie .......nęło. Cierzniak potwierdził, że jednak potrafi bronić. Może nie wyciągał czegoś specjalnego ale jakoś kolejny raz dziwnie się czułem nie srając po gaciach przy byle jakim dośrodkowaniu w nasze pole karne. Fajny ten początek ligi - dwa teoretycznie najtrudniejsze mecze za nami i 4 punkty. Oby tylko ze słabszymi grali tak samo. PS O karnego do Boguskiego mam najmniejsze pretensje - kto do ....y nędzy go do niego wyznaczył? Inna sprawa, że skąd wiemy co by było gdybyśmy go jednak strzelili? Tak miało być )))
Ostatnio edytowane przez rafkur : 09.08.2015 o godz. 19:19.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|