|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Daj spokój strzał był z 25 metrów
mógł kupę za bramka zrobić i jeszcze by zdążył wybić dobra poczekajmy do pierwszego babola wtedy będę zarl pop corn czytając to forum przypominając sobie konwersacje jak to po 3 kolejkach zrobili z niego niezatapialnego ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Bramkarza oceniasz po sprawności ogólnej, mam tu na myśli również warunki fizyczne, refleks itd. Pewności chwytu, zdecydowaniu w grze na przedpolu i najważniejsze. Sposobie bronienia czyli zdolności ustawiania się. W ostatnim meczu przynajmniej w dwóch sytuacjach bronił strzały idące za bramkę. Czyli ustawieniem stworzył sobie zapas. Widać że ma siłę co komu przeszkadza, że sobie pofrunie. Drugi najtrudniejszy strzał w składance z ostatniego meczu, którego nie odbił przed siebie wystawia mu cenzurkę. Na 80% poprzedni bramkarz by to wpuścił, a Miśkiewicz wybijał by nogą jak popadnie. Więc jasnym jest, że za wcześnie na ostateczne oceny, ale ja tam jestem zadowolony...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.08.2015 o godz. 18:19.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ale piłkę zobaczył jak dokładnie leci gdy była już w polu karnym. Perspektywa z TV jest inna od tej z pozycji typa, który ma za sobą bramkę na 2.5x7.3., a przed sobą graczy, którzy utrudniają nadążanie za futbolówką
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|