|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Taktyka dobra, ale przede wszystkim - zawodnicy grający na swoich pozycjach. Crivellaro nie jest skrzydłowy, tylko pomocnikiem grającym za napastnikiem i tam pokazuje swój potencjał. Tak jak pokazał w meczu z Lechem.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Trzeba sie uderzyć w pierś i przyznać ze Kazek czynami Nas skasował! I cieszmy się z tego ze racji nie mieliśmy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
. Lewa obrona z pewnością nie jest pozycją Burego, a zagrał na niej przynajmniej poprawnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Moskal przeszedł suchą nogą z trudnego początku sezonu. Tak jak wspomniałem - zrezygnował z głupich pomysłów w rodzaju robienia skrzydłowych z Jovicia i Crivelaro dzięki czemu zawodnicy Ci pokazują na co ich naprawdę stać. Daleki byłbym jednak od otwierania szampana. Z drużynami pokroju Lecha czy Legii zawsze grało nam się lepiej z uwagi na grany przez nie "techniczny" futbol (jak na warunki ekstraklasowe), gdzie skupiają się bardziej żeby same coś stworzyć, a nie - przeszkadzać i czekać na kontrę. Mam nadzieję, że będzie to wszystko równie dobrze wyglądało z drewnianą resztą ligi w meczach, które trzeba wygrywać a nie remisować. Dotąd był z tym olbrzymi problem. Najbliższy taki mecz czeka nas z Ruchem. Jestem dobrej myśli. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|