The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2015, 11:47
Kilka uwag:

1. Zajebiście mi ulżyło - świetny mecz w naszym wykonaniu, widać było pazur, doskakiwanie do przeciwników, pomysł w rozgrywaniu akcji. Na prawdę gęba się cieszyła móc oglądać Wisełkę jak za starych dobrych czasów. Dotyczy to też trybun - o to chodzi Pany, o to chodzi - reagowanie na wydarzenia boiskowe to jest to ! Mam nadzieje, że będzie to kontynuowane i każdorazowo bramkarz mający za sobą trybunę C będzie zesrany ze strachu jak pewien wroniecki zdrajca. Świetnie było !

2. Cierzniak - super mecz. Bez zastanowienia mogę powiedzieć, że uratował nam 3 pkt. ALE poczekałbym jeszcze z wynoszeniem go na piedestał i wychwalaniem, bo dostaniemy czwórkę z Legią i wiekszość będzie wieszał na nim psy. Spokojnie. Aczkolwiek widząc jego wczorajsze interwencje jestem spokojny - z Buchalikiem w bramce stracilibyśmy bramkę np po strzale Kamińskiego z rożnego, tego jestem pewien.
3. To samo się tyczy Boguskiego - niech potwierdzi swoją zwyżkową formę w kolejnych meczach. Aczkolwiek wczoraj świetne spotkanie.

4. Głowa... - ewidentnie widać, że forma Arka coraz słabsza. Wczoraj znów 2 błędy, raz minął się z piłką, że gdyby nie zaasekurował go Gumiś to była by setka dla Amici.

5. Najważniejsze - MOSKAL KAZIMIERZ, NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ !!! Apeluje o odpieprzenie się od Kazka i ocenianie jego pracy po zakończeniu rundy jesiennej. Ja jestem pewien, że będzie dobrze.

Tak jak pisałem wcześniej - z Górnikiem wyglądało to słabo, z żydami dużo lepiej. Wczoraj z kolei dużo lepiej niż w derbach. Gościowi przemeblowano zupełenie linię pomocy - oczywistym było ,że potrzeba czasu, żeby zatrybiło.
Ostatnio edytowane przez Krav : 02.08.2015 o godz. 11:53.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów