|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wlaśnie, pamięta ktoś jak zniszczyliśmy psychicznie Dolhe? To było coś! Gość w pierwszej polowie puscil 3 gole, a na druga juz nie wyszedl! Dawno zastanawiałem się dlaczego tego nie robimy częściej, młyn musi żyć i reagować na sytuacje na boisku, a my tylko klepiemy to co zapoda gniazdowy
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Dolha+ kasa = zdrada pamietam Jasiu Paulista szalał w tym meczu,i wynik tez byl fajny generalnie jest co wspominac. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Witam, pierwszy raz chciałbym pójść na sektor C, aby "żyć" meczem. Mam takie pytanie, czy znajdę gdzieś śpiewnik, tak aby zapoznać się z przyśpiewkami, które będą podczas meczu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
Ale na dzień dobry również uważam że powinieneś odpuścic C, Idz lepiej na D, zobaczysz z czym to sie je |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Krysteq
Odpuść sobie C, lepiej idź na narożnik, tam jest dużo ogarniętych ludzi, a nie trzeba non stop dopingować. Na C idź wtedy jak będziesz się dobrze orientował w specyfice dopingu. Pozdrawiam |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Chodzi o to, że już kilka razy byłem na meczu Wisły, jednak nigdy na sektorze C, więc kiedy jak nie teraz?
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Stare dobre czasy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
sory pisałem z głowy, jakoś wydawało mi się że 3 a potem Kotor, ale racja 4 ;D
Jeden z lepszych meczy przy R22, i ta duma gdy Dolha uciekl do szatni ;D Dolha szmato, co Ty na to a co do dzisiejszego meczu, Basel pokazało nam jak niewiele trzeba aby pokonać Amice ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() |
|
|

|
||||||