|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Prowokacja czy głupota ?
Gdzie ja tak napisałem ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak masz coś do mnie to powiedz wprost ! Cytujesz słowa których nie powiedziałem ! Masz do jutra czas aby mnie przeprosić ! ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Może nie zauważyłeś, ale on NIE CYTOWAŁ TWOICH SŁÓW. Zacytował słowa z następnego postu podsumowując je, zresztą trafnie.
I takie małe pytanie. Za co ma Cie przeprosić? |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Widzę, że nie zrozumiałeś tego co napisałem. Powtarzam, że "ciekawy" to nie jest synonim słowa "fajny".
Zachęcam do zapoznania się z historią gorszej strony błoń chociażby dlatego, że połowa z nas nie wie nawet dlaczego nazywamy sąsiadkę "żydami". Trochę wiedzy nie zaszkodzi. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To że są prostytutkami nie znaczy że ktoś ma specjalnie zaznajamiać się z historią dawania dupy.
Wystarczy 5 min żeby się dowiedzieć kiedy dawali dupy a kiedy płacili za awanse - nie oznacza to że jest to ciekawe. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli bezpodstawne pisanie do kogoś "spierdalaj" jest normą na tym forum to... ja przepraszam i nie mam więcej jakichkolwiek uwag
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Nie powiem Ci nic wprost bo nie mam w zwyczaju chodzić na trybuny s....iałego klubiku przez którego kibiców musiałem odwiedzać cmentarz aby pożegnać swoich braci. To że masz problemy z załapaniem co do kogo jest napisane to nie moja wina. Człowieku szczycisz się że bratasz się z największym wrogiem, a oburzasz na słowo spierdalaj. Czy ty jesteś normalny? Pomyśl co Ty robisz. Nie produkuje się dalej bo całyczas mam nadzieję że to marna prowokacja...obym miał racje. ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem Ci, że nie tylko Wiślacka szlachta określa to coś "żydami", ale nawet sam plebs określa się mianem "jude gang" i wywiesza flage Izraela w młynie obok flagi "sracovia Polska''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie do wiary
Zastanawia mnie co kieruje ludźmi jak Dziad, że tak łatwo przymykają oczy na to czym ten twór z Kałuży jest, jakie wartości reprezentują jego fani, jakie zagrożenie stanowią i co robią na codzień..Oni śpiewają "Wisla to stara K.." a ty Dziadu żartujesz z tego, chwalisz sie opisem na forum ? Jak wyciągną noże to tacy jak ty zaczną ich usprawiedliwiac ze mieli trudną (ale ciekawą!) historie, że mogą czuć żal, a tak naprawde to tylko niewinne takie przekomarzanie Niebywałe doprawdy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Posrało Was,że ciśniecie Staremu Dziadowi?
Fajnie,że macie swój świat....... muje dzikie węże,co kto gdzie komu zajebał,ilu dobrych chłopaków madafaków w czarnych kurtkach przeszło przez osiedle, jaki to graf został zrobiony czy tam przestrzelony.....a niczym to się nie różni od dzieciaków jarających się pokemonami. Chłop poszedł sobie na stadion Kałuży bo ma kumpli pasiaków,ciśnie bekę z tego co tam widział i zbiera hejt. CHORE.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ty tak serio?
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Jeszcze można wyskoczyć z kumplami z milicji na bilarda ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
....a ja tez mam znajomych wieloletnich którzy zyja po drugiej stronie Blon...
Ale ....a to nie swiadczy o tym ze mam z nimi siedzieć na stadionie u nich ,na ich sektorach i meic niby beke.... To jest czysto pojebane zachowanie.... A czy jako kibic Wisły staral by się pojsc na mecz na sektor gosci czy już nie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Dokładnie Wiślak poszedł na stadion największego wroga, zostawił tam swój hajs, posiedział sobie z kolegami pasiakami a Ci się czepiają... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Poza tym , na tym stadionie byłem pierwszy raz od co najmniej 30 lat . Natomiast na Wisłę z kumplami chodzę kilka razy w roku . I dalej będę chodził. Tyle w tym temacie.Dzięki Babba , mądrej głowie dość dwie słowie... ![]() Byłem tu nieco ponad rok i ... wystarczy . Pewnie od czasu do czasu poczytam sobie co tu piszecie. Dziękuję i życzę wszystkim pomyślności . ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zasiadanie na sektorach gospodarz z gorszej strony błoń nie powinno być dla Ciebie powodem do dumy, a tym bardziej nie powinieneś się tym chwalić na WIŚLACKIM forum.
A co do BABBA: powiedz tym, jak to określiłeś "madafakom" w oczy że są dziecinni. Niektórym zależy bardziej na klubie i nie chcą oglądać biało-czerwonych pasów na murach itp. No ale niektórym widocznie to nie przeszkadza. Nawet zasiadanie między nimi na DERBACH. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
^^ to może chociaż kiełbasa była koszerna...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|