The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2015, 17:56
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
żydowskie .......enie
Czy ty jesteś ....a zdrowy? Wyjebcie to czym prędzej.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 27.07.2015, 19:10
fialo napisał(a):Wyświetl post
Czy ty jesteś ....a zdrowy? Wyjebcie to czym prędzej.
Prowokacja czy głupota ?
Gdzie ja tak napisałem ?
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
stary dziad
Senior Member

Stary 27.07.2015, 19:13
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
Garbato - komunistyczna. Świetna historia...

Mam nadzieje ze ty stary dziadzie nigdy więcej nie pojawisz sie na Reymonta. Spierdalaj do swoich pejstaych kumpli
Słuchaj no gościu !
Jak masz coś do mnie to powiedz wprost !
Cytujesz słowa których nie powiedziałem !
Masz do jutra czas aby mnie przeprosić !
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 27.07.2015, 19:45
Może nie zauważyłeś, ale on NIE CYTOWAŁ TWOICH SŁÓW. Zacytował słowa z następnego postu podsumowując je, zresztą trafnie.
I takie małe pytanie. Za co ma Cie przeprosić?
Quaresma
Junior Member

Od: 11.2013

Stary 27.07.2015, 20:04
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
Garbato - komunistyczna. Świetna historia...
Widzę, że nie zrozumiałeś tego co napisałem. Powtarzam, że "ciekawy" to nie jest synonim słowa "fajny".
Zachęcam do zapoznania się z historią gorszej strony błoń chociażby dlatego, że połowa z nas nie wie nawet dlaczego nazywamy sąsiadkę "żydami". Trochę wiedzy nie zaszkodzi.
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 27.07.2015, 20:22
To że są prostytutkami nie znaczy że ktoś ma specjalnie zaznajamiać się z historią dawania dupy.

Wystarczy 5 min żeby się dowiedzieć kiedy dawali dupy a kiedy płacili za awanse - nie oznacza to że jest to ciekawe.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
stary dziad
Senior Member

Stary 27.07.2015, 20:34
TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
Może nie zauważyłeś, ale on NIE CYTOWAŁ TWOICH SŁÓW. Zacytował słowa z następnego postu podsumowując je, zresztą trafnie.
I takie małe pytanie. Za co ma Cie przeprosić?
Jeżeli bezpodstawne pisanie do kogoś "spierdalaj" jest normą na tym forum to... ja przepraszam i nie mam więcej jakichkolwiek uwag
Manhunt
Senior Member

Od: 03.2011

Stary 27.07.2015, 21:22
Jeżeli bezpodstawne pisanie do kogoś "spierdalaj" jest normą na tym forum to... ja przepraszam i nie mam więcej jakichkolwiek uwag
No to spierdalaj
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.07.2015, 21:29
Słuchaj no gościu !
Jak masz coś do mnie to powiedz wprost !
Cytujesz słowa których nie powiedziałem !
Masz do jutra czas aby mnie przeprosić !
Słuchaj no pasiaku!
Nie powiem Ci nic wprost bo nie mam w zwyczaju chodzić na trybuny s....iałego klubiku przez którego kibiców musiałem odwiedzać cmentarz aby pożegnać swoich braci.
To że masz problemy z załapaniem co do kogo jest napisane to nie moja wina.
Człowieku szczycisz się że bratasz się z największym wrogiem, a oburzasz na słowo spierdalaj. Czy ty jesteś normalny? Pomyśl co Ty robisz.

Nie produkuje się dalej bo całyczas mam nadzieję że to marna prowokacja...obym miał racje.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
TS&ZKS
Senior Member

Stary 27.07.2015, 22:02
Quaresma napisał(a):Wyświetl post
Zachęcam do zapoznania się z historią gorszej strony błoń chociażby dlatego, że połowa z nas nie wie nawet dlaczego nazywamy sąsiadkę "żydami". Trochę wiedzy nie zaszkodzi.
Powiem Ci, że nie tylko Wiślacka szlachta określa to coś "żydami", ale nawet sam plebs określa się mianem "jude gang" i wywiesza flage Izraela w młynie obok flagi "sracovia Polska''
Yggdrasil
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 27.07.2015, 22:19
Nie do wiary Zastanawia mnie co kieruje ludźmi jak Dziad, że tak łatwo przymykają oczy na to czym ten twór z Kałuży jest, jakie wartości reprezentują jego fani, jakie zagrożenie stanowią i co robią na codzień..
Oni śpiewają "Wisla to stara K.." a ty Dziadu żartujesz z tego, chwalisz sie opisem na forum ? Jak wyciągną noże to tacy jak ty zaczną ich usprawiedliwiac ze mieli trudną (ale ciekawą!) historie, że mogą czuć żal, a tak naprawde to tylko niewinne takie przekomarzanie !!

Niebywałe doprawdy
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.07.2015, 23:05
dziadu weź sobei radę Padre1906 do serca .to jest najlepsze co mozesz zrobić

dziękuję za uwagę
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 28.07.2015, 16:33
Posrało Was,że ciśniecie Staremu Dziadowi?
Fajnie,że macie swój świat....... muje dzikie węże,co kto gdzie komu zajebał,ilu dobrych chłopaków madafaków w czarnych kurtkach przeszło przez osiedle, jaki to graf został zrobiony czy tam przestrzelony.....a niczym to się nie różni od dzieciaków jarających się pokemonami.

Chłop poszedł sobie na stadion Kałuży bo ma kumpli pasiaków,ciśnie bekę z tego co tam widział i zbiera hejt.
CHORE..
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 28.07.2015, 17:38
Ty tak serio?
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 28.07.2015, 17:55
Babba napisał(a):Wyświetl post

Chłop poszedł sobie na stadion Kałuży bo ma kumpli pasiaków,ciśnie bekę z tego co tam widział i zbiera hejt.
CHORE..

Jeszcze można wyskoczyć z kumplami z milicji na bilarda
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 28.07.2015, 20:05
....a ja tez mam znajomych wieloletnich którzy zyja po drugiej stronie Blon...
Ale ....a to nie swiadczy o tym ze mam z nimi siedzieć na stadionie u nich ,na ich sektorach i meic niby beke....
To jest czysto pojebane zachowanie....
A czy jako kibic Wisły staral by się pojsc na mecz na sektor gosci czy już nie
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 28.07.2015, 20:16
Babba napisał(a):Wyświetl post
Posrało Was,że ciśniecie Staremu Dziadowi?
Fajnie,że macie swój świat....... muje dzikie węże,co kto gdzie komu zajebał,ilu dobrych chłopaków madafaków w czarnych kurtkach przeszło przez osiedle, jaki to graf został zrobiony czy tam przestrzelony.....a niczym to się nie różni od dzieciaków jarających się pokemonami.

CHORE..

Dokładnie

Wiślak poszedł na stadion największego wroga, zostawił tam swój hajs, posiedział sobie z kolegami pasiakami a Ci się czepiają...
stary dziad
Senior Member

Stary 29.07.2015, 08:58
W.S napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie

Wiślak poszedł na stadion największego wroga, zostawił tam swój hajs, posiedział sobie z kolegami pasiakami a Ci się czepiają...
W kwestii formalnej . Nie zostawiłem tam ani złotówki , byłem zaproszony do loży VIP , swoje zjadłem i wypiłem . Poza tym , na tym stadionie byłem pierwszy raz od co najmniej 30 lat . Natomiast na Wisłę z kumplami chodzę kilka razy w roku . I dalej będę chodził. Tyle w tym temacie.

Dzięki Babba , mądrej głowie dość dwie słowie...

Byłem tu nieco ponad rok i ... wystarczy . Pewnie od czasu do czasu poczytam sobie co tu piszecie.
Dziękuję i życzę wszystkim pomyślności .
TS&ZKS
Senior Member

Stary 29.07.2015, 14:23
Zasiadanie na sektorach gospodarz z gorszej strony błoń nie powinno być dla Ciebie powodem do dumy, a tym bardziej nie powinieneś się tym chwalić na WIŚLACKIM forum.

A co do BABBA: powiedz tym, jak to określiłeś "madafakom" w oczy że są dziecinni. Niektórym zależy bardziej na klubie i nie chcą oglądać biało-czerwonych pasów na murach itp. No ale niektórym widocznie to nie przeszkadza. Nawet zasiadanie między nimi na DERBACH.
Gero
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 29.07.2015, 15:28
^^ to może chociaż kiełbasa była koszerna...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów