The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2015, 22:13
My nie walczymy o Mistrzostwo Polski, tylko o pierwszą piątkę, ósemkę ewentualnie.

Dajcie sobie na wstrzymanie i przestańcie narzekać. Jak widać niektórym trudno to przyjąć do wiadomości.
Sytuacja jest jaka jest klubu i mnie osobiście cieszy, że mamy solidnego Wiślackiego trenera, ogarniętego Wiślackiego prezesa, który chociaż wydaje się mieć ręce związane stara się coś zdziałać, skautów, których efekty pracy wreszcie widać. Mamy drużynę jak na naszą sytuację niezłą. Przynajmniej ambicji im nie można odmówić.

Wraca normalność na Wiśle. Tylko tyle i aż tyle. Nakręcajcie znajomych na najbliższy mecz.
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.07.2015, 22:26
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
My nie walczymy o Mistrzostwo Polski, tylko o pierwszą piątkę, ósemkę ewentualnie.

Dajcie sobie na wstrzymanie i przestańcie narzekać. Jak widać niektórym trudno to przyjąć do wiadomości.
Sytuacja jest jaka jest klubu i mnie osobiście cieszy, że mamy solidnego Wiślackiego trenera, ogarniętego Wiślackiego prezesa, który chociaż wydaje się mieć ręce związane stara się coś zdziałać, skautów, których efekty pracy wreszcie widać. Mamy drużynę jak na naszą sytuację niezłą. Przynajmniej ambicji im nie można odmówić.

Wraca normalność na Wiśle. Tylko tyle i aż tyle. Nakręcajcie znajomych na najbliższy mecz.
Podzielam też takie zdanie, my kibice róbmy swoje, zapełnijmy stadion, reszta przyjdzie, przypominam, to dopiero 2 kolejka.. Ciekawe czy Mąka jest cały i zdrów.. Wszyscy na Wisłę z Lechem!
Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 24.07.2015 o godz. 22:31.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

patti
Member

Od: 07.2006

Stary 24.07.2015, 22:37
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post

1906% poparcia !!!!!!!

Wszyscy na lecha !!!! Jakos z lechem jestem spokojny..... oni beda miedzy meczami Basel, wiec rezerwami wyjda na nas. 20k na stadionie to minimum.

Widzimy sie w sobote na R22...
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 24.07.2015, 23:41
patti napisał(a):Wyświetl post
1906% poparcia !!!!!!!

Wszyscy na lecha !!!! Jakos z lechem jestem spokojny..... oni beda miedzy meczami Basel, wiec rezerwami wyjda na nas. 20k na stadionie to minimum.

Widzimy sie w sobote na R22...
Takie myślenie sprawia ze staczamy sie w dół... A najważniejsze w kryzysie jest to żeby trzymać poprzeczkę jak najwyżej
Tylko Wisła!
patti
Member

Od: 07.2006

Stary 24.07.2015, 23:58
regan napisał(a):Wyświetl post
Takie myślenie sprawia ze staczamy sie w dół... A najważniejsze w kryzysie jest to żeby trzymać poprzeczkę jak najwyżej
Ja poprostu chce nakrecic ludzi aby przyszli na mecz... wiemy w jakiej kondycji jest nasz klub. Kazdy sprzedany bilet sie liczy...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów