|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
My nie walczymy o Mistrzostwo Polski, tylko o pierwszą piątkę, ósemkę ewentualnie.
Dajcie sobie na wstrzymanie i przestańcie narzekać. Jak widać niektórym trudno to przyjąć do wiadomości. Sytuacja jest jaka jest klubu i mnie osobiście cieszy, że mamy solidnego Wiślackiego trenera, ogarniętego Wiślackiego prezesa, który chociaż wydaje się mieć ręce związane stara się coś zdziałać, skautów, których efekty pracy wreszcie widać. Mamy drużynę jak na naszą sytuację niezłą. Przynajmniej ambicji im nie można odmówić. Wraca normalność na Wiśle. Tylko tyle i aż tyle. Nakręcajcie znajomych na najbliższy mecz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 24.07.2015 o godz. 22:31.
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
1906% poparcia !!!!!!! Wszyscy na lecha !!!! Jakos z lechem jestem spokojny..... oni beda miedzy meczami Basel, wiec rezerwami wyjda na nas. 20k na stadionie to minimum. Widzimy sie w sobote na R22... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Takie myślenie sprawia ze staczamy sie w dół... A najważniejsze w kryzysie jest to żeby trzymać poprzeczkę jak najwyżej
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|

|