|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jovic, Brozek, Maka na plus. Glowa dzisiaj slabo.
Popovic nieporozumienie. Czym sie rozni Stilic od Popovica? Ten pierwszy podaje na centymetry a ten drugi na metry. Za Migą. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
Ja jedynie modle się o powrót któregoś z Michałów na bramke. Z amica zagra Guerrier i mam nadzieje że od pierwszej minuty za Cywke bo dla mnie był najsłabszy(oczywiście poza Rafałem Messi Boguskim) na boisku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Smiem powiedziec ze dzisiaj to Brozek mial wiekszy przeglad pola i to Brozek stwarzal podaniami wieksze zagrozenie. No i te wrzutki z kornerow. Wiekszpsc w pierwszego obronce. Juz nawet brazylijczyk go zmienil pod koniec meczu. Probowal ponownie w doliczonym czasie, ten sam efekt. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
to kto niby nią według Ciebie jest?![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://m.krakow.sport.pl/sport-krako...-nastepca.html
Myślę, że Brożek wie, co mówi. Wiesz lepiej od niego? Nie wiem kto obecnie jest (a o tym kto ostatnio był mówi wywiad z Brożkiem), bo nie mam pojęcia o przeszłości Crivellaro, ale jeśli ktokolwiek, to właśnie on. Oczywiście 8 jest nam bardzo potrzebna. Szkoda, że po odejściu Chrapka kogoś takiego nie mieliśmy obok Stilica.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 24.07.2015 o godz. 23:33.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|