|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Po mco in vitro skoro nowych rodaków można sobie sprowadzić:
http://niezalezna.pl/68815-no-i-stal...iecy-uchodzcow |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jackowski: Ustawa o in vitro w obecnym kształcie legalizuje surogację i pozwala homoseksualistom adoptować dzieci!
wPolityce.pl: Ustawa do in vitro trafiła dziś pod obrady Senatu. Jeśli wyjdzie z niego bez poprawek, co to będzie oznaczało? Jan Maria Jackowski, senator PiS:Będzie oznaczało możliwość adopcji dzieci przez pary homoseksualne… Przecież w ustawie nie ma takich zapisów, które by mówiły o tym wprost… Wprost nie. Ale to wynika z kształtu ustawy, ponieważ kobieta może oświadczyć, kto jest ojcem dziecka i ten ktoś – np. homoseksualista - może z kolei oświadczyć, że przejmuje opiekę nad tym dzieckiem, w ten sposób omijając procedurę adopcyjną, która jest w Polsce dość skomplikowana i uzyskać możliwość opieki nad dzieckiem z in vitro. Polecam przeczytać: http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/25...ja-nasz-wywiad
Ostatnio edytowane przez heoij : 09.07.2015 o godz. 22:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=ML7JTQDNKyM
Nigdy nie ufaj żydowi. Takie filmy pokazują tylko, że ta nacja jest przeklęta i potwierdzają, że nastroje, o których można poczytać, które miały miejsce jeszcze w latach 30-tych XX wieku w Polsce i nie tylko, nie wzięły się znikąd. Po prostu to jest nacja s....ysynów, którzy dla kasy i władzy by rodzinę sprzedali. Nawet sam pomysł wywłaszczania mieszkań przez jakieś organizacje żydowskie pokazuje jaki biznes te ciecie zrobiły z holocaustu. Zginęło ich kilka mln i zrobili z tego fajny temat do grania przez 70 lat życiowych ofiar, do robienia biznesu na trupach swoich przodków. Straszne s....ysyństwo. https://www.youtube.com/watch?v=NSErQFWJC9o Ten film też pokazuje jaka to jest chora nacja. Im do szowinistów daleko, oni sa ponad to. To taka nacja garbatych nosów, która w sumie większej ideologii za sobą nie ma, oni po prostu chcą władzy, kasy, rządzenia, oni po prostu chyba sie żywią tym, że się okażą cwańsi od innych. A dla człowieka, który nie jest zaślepiony te ich udawanie cwańszych przybiera karykaturalne rozmiary - tak jak występ tego żydka w ring.tv, przez godzinę tego programu zamiast widzieć Weissa miałem przed oczami obraz garbatego nosa zacierającego rączki do kasy. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jeśli to nie jest żadne fake konto, to będzie hit nad hitami
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
https://youtu.be/ML7JTQDNKyM
O sytuacji na linii diaspora żydowska - Rzeczypospolita. Kawał lekcji historii. W moim odczuciu pan Żyd świetnie wymiguje się od konkretnych celnych spostrzeżeń p. Brauna. Widać mistrzowską dyplomację u pana ambasadora Izraela, natomiast p. Braun mówi o faktach, o których nie wiedziałem i co inaczej stawia patrzenie na Izrael w kontekście tzw. roszczeń majątkowych wobec Polaków. Ciekawe czemu wiele z tych faktów jest tak bardzo ukrywane przed opinią publiczną. Naprawdę muszę przyznać, że p. Braun jest osobą wartej uwagi i prześledzenia jego wystąpień, być może można będzie się dowiedzieć czegoś więcej o sytuacji i polityce polskiej
Ostatnio edytowane przez regan : 10.07.2015 o godz. 13:26.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
to norma, ona tak ma na co dzień
![]()
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 11.07.2015 o godz. 10:06.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Jakie morderstwo co ty bredzisz , nie zamrazają żywych ludzi ,tylko zarodki ,które ludźmi nie są, jak widze słyszysz ich płacz jak Gowin ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc akurat do in vitro mam bardziej liberalne podejście, ALE:
1. Określ mi kiedy mówimy już o człowieku a nie zarodku. 2.In Vitro nie jest metodą LECZENIA. 3.In vitro powinno być finansowane z prywatnych środków a nie państwa. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Od momentu zapłodnienia jesteśmy już ludźmi. Nie ma już wtedy odwrotu, mijający czas i natura albo pozwolą nam się urodzić albo nie przetrwamy i umrzemy wcześniej (poronienie), jak się urodzimy to pożyjemy 5-50 lub 100 lat. Z zarodka jest już człowiek, tylko kwestia tego ile będzie żył a nie czy będzie żył. Jak tego nie rozumiesz to jesteś niedojebany. I jesteś mordercą, nic ci nie pomoże pajacowanie. Rozumiem, że każdy ma swoje poglądy ale skoro je mamy to trzeba też mieć świadomość do czego one prowadzą a nie wyzwać od oszołomów kogoś kto wyprowadza logiczne wnioski. Jak można chcieć dziecka, kochać życie tego dziecka a jednocześnie uśmiercić kilka małych istot lub pozamrażać rodzeństwa swojego dziecka w lodówce? Przecież to jest chore. To jest kolejny element tego pojebanego lewackiego świata, który jedno mówi a drugie robi, czyli "chcę mieć dzieci, kocham dzieci ale se zabije kilak i zamrożę kilka", ochrona życia ale "tak" dla aborcji, eutanazji a jednocześnie nie dla kary śmierci dla morderców i pedofilów itp itd Pojebany świat, ale pasujesz do niego świetnie. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dla mnie sprawa in vitro jest jasna. Kto nie potrafi uzbierać 10k na zabieg, ten nie będzie w stanie utrzymać dziecka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To w którym momencie dla Ciebie kończy się zlepek komórek a zaczyna człowiek?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kukiza ciagnie do Pis-u...
Gosc niestety tego nie rozumiem i nie zrozumial ze ludzie którzy na niego głosowali chcieli całkowitego przewrotu... Miala być bezpartyjność,bezukladowosc,cos nowego a tu proszę... Licze ze ow gość straci jeszcze z polowe z tego co już stracil i siadzie wkoncu cicho na dupie ponieważ strasznie zaczyna .......ic głupoty i dzialac na nerwy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kukziz widać wreszcie zrozumiał, że PiS jest jedyna szansą dla Polski. http://wiadomosci.onet.pl/kraj/pawel...-szydlo/xmgde8
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.07.2015 o godz. 10:21.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak wytwarza się układ nerwowy (któryś tydzień ciąży) ,wtedy możemy założyć ,że płód odczuwa też ból i wtedy sądzę ,że nie powinno się już przeprowadzać aborcji. Natomiast zarodki ,jak dla mnie, można nawet spłukiwać w kiblu ,bo mają dla mnie niemal taką wartość jak plemniki czy komórki jajowe.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
No to nawet lepiej , skoro wg ciebie nie odczuwają bólu ,to powinien być argument bardziej za aborcja niż przeciw niej . Jest jakiś termin dozwolony do kiedy najpóźniej można przeprowadzac aborcje , i chyba on już nie dotyczy 6 miesięcznego dziecka. Zarodek jest człowiekiem - masakra , co jeszcze jest człowiekiem , plemnik ? Nie wiem o co chodzi w chrzescijanskiej filozofii ,ale widze ze się bardziej martwią o te zarodki niż już poczete dzieci . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówiłem, lewacka logika - jak nie boli to można zabijać. Zarodek nie jest człowiekiem - pewnie jest świnią?
Postępowanie godne najgorszej łajzy. Czyli podając komuś truciznę, która zabija bez zadawania bólu według ciebie jest wszystko ok. Zabito kogoś bezboleśnie więc nie ma problemu. Ty w ogóle nie patrzysz na świat w kategoriach wartości i zasad. Ty szukasz furtek żeby swoje haniebne zachowania usprawiedliwić. Zarodek to po prostu jedna z faz człowieczeństwa. Jest zarodek i już nie ma odwrotu, jeśli wszystko potoczy się dobrze to z niego powstanie człowiek. Tak samo jak z dziecka zrobi się starzec jeśli dożyje wieku starczego. I nie wiem co tu jest do roztrząsania. To jest logiczne, że po zapłodnieniu już mamy do czynienia z namiastką człowieka, nie z milionami jakichś tam komórek jajowych czy plemników, które potencjalnie mogą być człowiekiem ale z zarodkiem, który jeśli natura pozwoli to się rozwinie dalej. ![]()
drozd:
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To jest troll który któryś już rok rozwala temat polityczny debilnymi wrzutkami. Uczciwie ostrzegam.
Może - w końcu - ma w dupie wszystkich kołków którzy wiedzą, że PO ich dymało, ale mają ból dupy przyznać, że PiS to jednak nie jest NSDAP i dali się wydymać również mediom? IMHO to jest odwrót od demagogii i zwrot w stronę realnej polityki. Kukiz nie zdobędzie raczej bezwzględnej większości, a bez niej chu... zmieni. Korwin to kabareciarz a nie polityk, PO, palikociarnia, PSL i SLD uosabiają to z czym walczy. Jego jedyny realny koalicjant chcący zmieniać państwo to PiS. Przy czym popełnia strategiczny błąd mówiąc o tym teraz, bo wpłynie to negatywnie na jego wynik wyborczy. W sumie, mógłby zagospodarować debili chcących "całkowitego przewrotu", a potem zrobić co uzna za słuszne. Oni i tak będą się czuli oszukani, nieważne na kogo zagłosują. Taki ich los.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.07.2015 o godz. 00:07.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Założenie, że człowiek jest człowiekiem dopiero gdy zaczyna odczuwać ból jest wielce prymitywne - co z ludźmi cierpiącymi na analgezję wrodzoną? Ich też spłukałbyś w kiblu, skoro nie czują bólu? ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Tiaaa in vitro, dopalacze. Goracy temat ostatnich dni. Tymczasem te ....iska w sejmie zapewnily przyszlosc ZSLowcom. Wyszla z sejmu ustawa o ksztaltowaniu ustroju rolnego. Obrot ziemia rolna bedzie mogla prowadzic tylko i wylacznie Agencja Nieruchomosci Rolnych, gdzie jak wiadomo zasiadaja chyba w 100 procentach ZSLowcy. Co najlepsze, rolnik chcacy sprzedac ziemie nie bedzie mogl tego zrobic samodzielnie. W dodatku, gdy ANR sprzeda ziemie za kwote wieksza niz poczatkowo chcial sprzedajacy, bierze 50 procent nadwyzki
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 14.07.2015 o godz. 11:34.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|