|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie pamiętam jak prezentował się Cierzniak w ekstraklapie, wiem natomiast że tak słabego bramkarza jak Buchalik w bramce Wisły nie pamiętam. Bramkarza który dodatkowo ma zero charyzmy i w ogóle nie wygląda jak bramkarz tylko jak pipka. Bramkarz to powinien być kawał chłopa o groźnym wyglądzie a nie mały rumiany chłopiec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Czemu Moskal nie może zaryzykować jak Probierz w Jadze, Drągowski też popełnia błędy, ale za to ma tak efektowne parady, że bije się o niego pół europy.
Wypali to wypali nie to nie, nie sądzę, aby Cierzniak wybronił nam mecze z Legią, Cracovią Lechem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
On jest cały czas posrany ze strachu na tej bramce a ja jak go oglądam razem z nim, odkąd Buchalik stanął na bramce to każda piłka lecąca w jej światło przyprawia mnie o zawał, nigdy czegoś takiego nie miałem, Miśkiewicz wyglądał 100x pewniej, nawet Pawełek był lepszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie sądzę, żeby gość podpisał kontrakt na pół roku, bo później pozostali będą zdrowi. Za kilka tygodni będziemy mieli 4 bramkarzy podstawowego zespołu.
Przecież on ani młody, ani rokujący, ani magnes do piłki. Skoro mamy okres przejściowy w w budowaniu drużyny, to dalej będę uważał by dać szansę młodym, skoro w innych klubach potrafią. Wypali albo nie, ale będziemy mieli realną ocenę możliwości zawodnika. ![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Drągowski właśnie tym się wyróżnia, że popełnia najmniej błędów w E-Klapie (o ile dobrze pamiętam z TT przytoczony raport InStat) i ma najwięcej wyciągniętych trudnych piłek (j/w). Do tego ma lat 18 nie 21 jak Zając, który powinien wyróżniać się wśród bramkarzy w III lidze - tego nie ma, przynajmniej na razie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jestem za młodym Zającem, nawet jak zapłaci cenę kilku bramek to na pewno doświadczenie czegoś go nauczy. Przypomnę, że Misiek na starcie pościł chyba 5 bramek z Zagłębiem L. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skad wiesz, ze za kilka tygodni? Moze Buchalik nie bedzie zdolny do gry do konca roku, a miskiewicz wogole nie wiadomo czy bedzie gral.Jak zostaniemy bez bramkarza w sierpniu to co zrobimy, musi cos byc nie tak, skoro sie zdecydowali.Gdyby on byl drogi to by go nie zatrudnili, zreszta nie wiemy jak on teraz broni, moze sie okazac duzo lepszy od Buchalika.Trener nie wstawi Zajaca na takie mecze jakie mamy na poczatku ligi, jak peknie i dostaniemy ze 4 na Cracovii to go zwolnia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to nie lepiej poszukać jakiegoś bramkarza wyróżniającego się w 2 lidze również młodego? Naprawdę wolałbym aby znaleźć kogoś, kto może wystrzeli, niż bramkarza, który puszcza babole jak to jest w przypadku Cierzniaka w dodatku 32-latka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U bramkarza doswiadczenie jest bardzo wazne tak samo jak na srodku obrony, w II lidze zawsze moga szukac talentow.Na tych skrotach z ligi szkockej ten Ciezniak wyglada na solidnego, chociaz obroncow maja w tej lidze bardzo drewnianych.My juz chyba raz testowalismy 20 bramkarzy przez rok i to jak bylo wiecej kasy.To nie takie proste jak sie okazuje zatrudnic odpowiedniego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak w ogole możecie liczyc na Miskiewicza który :
A) okazał sie zbyt słaby by bronić gdziekolwiek b) okazał sie zbyt słaby by bronić w rezerwach jest jeszcze Jovanic 2.0 vel Buchalik któremu się w koncu co stało? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ciekawe rozumowanie. Jak wypali to zajebiście. Jak nie wypali to nie jest takie znowu ważne, i tak w plecy. Na tę chwilę mamy jednego bramkarza. I nie jest ważne, że Buchalik i Miśkiewicz wrócą do zdrowia. Bo na tę chwilę to się połamali. A bramkarza na ławce trzeba jednak mieć. Choćby dlatego, że oni też dostają kartki :]
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 06.07.2015 o godz. 13:46.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Drugim zawodnikiem o którym pisał Lolek ma być najprawdopodobniej Mączyński. Co jeśli do transferu Cierzniaka przy kontuzjach dwóch podstawowych bramkarzy i mając w obwodzie tylko niedoświadczonego Zająca jestem przekonany to do Mączyńskiego nie za bardzo. Przy braku skrzydłowych i napastników nie wiem po co nam kolejny zawodnik do środka pola. A granie tymi zawodnikami z środka na skrzydłach to słabo widzę patrz. Garguła czy Jankowski którzy słabo sobie tam radzili.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale mamy grać krakowską piłke czyli duzo podan krótkich z pierwszej piłki, wiec moze po prostu nie bedziemy korzystali ze skrzydłowych w domyśle?
Gk-4 Obroncow - Maczynski, Uryga - Cywka,Popovic,Civelaro - Brożek ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jeżeli z Mączyńskim to prawda, to wydaje mi się, że liczą na Donalda w Gold Cup i jego transfer. Niby zupełnie inne charaktery i role, ale dalej to pomocnicy.
![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
wolał bym donalda w Wiśle podejrzewam że nie zarabia kroci a nie jest złym skrzydłowym powiedział bym że jak na naszą ligę dość dobrym jak go nikt zbyt bardzo nie kontroluje pokazał to w poprzednim sezonie przed kontuzją
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Poza tym, wczoraj poza kadrą na obóz przygotowawczy Nottingham Forest znalazł się Majewski. Za długo nie powalczył o odzyskanie pozycji w klubie... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no pewnie ze sie nie da
a Murnhio ktory tak gra całe życie to gra w sonke. w 4-2-3-1, dwóch skrajnych pomocnikow pełni funcję skrzydłowych tyle ze nam ich nie potrzeba. Nie wiem czy zauważyliście my nie strzelamy 40 bramek po wrzutkach a nasz napastnik to nie jest Trezeguet czy Nuno Gomes. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
A, no to jak Mou tak gra w 4-2-3-1, to ja przepraszam...
![]() Może mam za mało wiary w naszych piłkarzy, ale jednak zostanę przy swoim, że skrzydłowy jest nam niezbędny. Nie tylko do dośrodkowań.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 06.07.2015 o godz. 15:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dziennikarz Polsatu Sport potwierdza. Krzysztof Mączyński na testach medycznych w Wiśle!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Szczerze?
Jak na nasze możliwości to Cierzniak i Mączyński to zajebiscie mocne .......niecie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No ale kij, przecież nam nie potrzebny bramkarz, mamy Zająca!!! A pewnie któryś z obrońców zaczynał na bramce, to wejdzie i sobie da radę w razie w.
Jak na to, że mamy pustą kiesę, nasze ruchy transferowe są naprawdę obiecujące. Tylko jednego napastnika jeszcze i będziemy mocni. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Powiem szczerze jestem zaskoczony, mile zaskoczony jeśli dogramy Mączyńskiego to możemy mieć najmocniejszą 2 linie w lidze, Stilić nam pozazdrości, potrzeba jeszcze napastnika i jeśli nikt nie odejdzie to powinniśmy się liczyć w tym sezonie, oby kibice tylko dopisali...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taa.. już niektórzy piszą, że walczymy o mistrza w tym sezonie. Nie wygramy pierwszego meczu w lidze i znów lament powróci.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Weszło już dawno spisało nas na straty a tu proszę sami są zdziwieni: http://weszlo.com/2015/07/06/wisla-z...ia-kontraktow/ kontrakt dla Mączyńskiego to b.dobry ruch ekonomiczny jak już pisałem w innym wątki. Po Euro sprzedamy go ze sporym zyskiem no chyba że nagle Nawałka zapomni o nim, ale skoro będzie miał go pod nosem to raczej nie zapomni.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|