The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2015, 08:59
Gdyby dało się 2-3 razy na rundę zmienić miejsce siedzenia na inny sektor (oczywiście z ew. dopłatą przy zmianie na droższy i bez oddawania kasy przy zmianie na tańszy) to karnet sezonowy byłby już mój. Czy klub nie mógłby o tym pomyśleć? Znam sporo osób z mojego środowiska, które mają ten sam problem - przyjeżdża rodzina czy znajomi z gatunku tych Januszowatych, więc na C z nimi nie pójdzie, a karnetu na E kupował nie będzie...
Powód: JżS
Ostatnio edytowane przez PiVoSH92 : 01.07.2015 o godz. 09:00.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 01.07.2015, 09:17
PiVoSH92- szkoda, że nie ma takiej opcji, mam taki sam kłopot jak Ty i też nie kupuję karnetu, ponieważ parę razy zabieram znajomych którzy nie chodzą na sektor kiboli
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.07.2015 o godz. 09:20.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.07.2015, 08:18
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Gdyby dało się 2-3 razy na rundę zmienić miejsce siedzenia na inny sektor (oczywiście z ew. dopłatą przy zmianie na droższy i bez oddawania kasy przy zmianie na tańszy) to karnet sezonowy byłby już mój. Czy klub nie mógłby o tym pomyśleć? Znam sporo osób z mojego środowiska, które mają ten sam problem - przyjeżdża rodzina czy znajomi z gatunku tych Januszowatych, więc na C z nimi nie pójdzie, a karnetu na E kupował nie będzie...
Nie mógłby. Bo kibic jest u nas znakowany jak bydło ma wypalony numerek i finito, ale większości to nie przeszkadza...bo to w imię bezpieczeństwa.

Co tam zmiana sektora, wystarczy, że siądziesz dwa rzędy wyżej i już zgodnie z regulaminem jesteś przestępcą łamiącym zasady, tragikomedia...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 02.07.2015 o godz. 08:20.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 02.07.2015, 08:29
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie mógłby. Bo kibic jest u nas znakowany jak bydło ma wypalony numerek i finito, ale większości to nie przeszkadza...bo to w imię bezpieczeństwa.

Co tam zmiana sektora, wystarczy, że siądziesz dwa rzędy wyżej i już zgodnie z regulaminem jesteś przestępcą łamiącym zasady, tragikomedia...
Po pierwsze to podziękuj tym którzy łamią przepisy Ustawy. - Głupia jak głupia, ale ona stanowi prawo na stadionie a każdy obywatel ma obowiązek przestrzegania prawa(niektórzy wyłącznie potrafią wydzierać się o swoje prawa zapominając, iż każdy obywatel ma też obowiązki - czytaj wyżej).

Nie słyszałem nigdy o sytuacji w której jak ktoś siądzie na innym miejscu to nazywali go przestępcą, bądź też wynosili ze stadionu skutego! Poza tym w najbliższej nowelizacji o imprezach masowych ma znaleźc się przepis dotyczący miejsc stojących (ponoć przeszedł). W kinie też masz obowiązek aby siedzieć na swoim miejscu, aczkolwiek jak masz pustą salę to nikt Ci problemu robić nie będzie i tak też jest na stadionie.

Co do możliwości zmiany sektora podczas karnetu. Przeciez teraz Prezez Gaszyński dał możliwość kibicom zakupowania biletów po zniżkach na 48h przed. Przy sprzedaży internetowej i zakupowaniu biletów ze zniżką jaki byłby koszt wszystkich biletów w stosunku do karnetu sezonowego? Niech ktoś mi nie pisze, że to niewygodne bo raz na dwa tygodnie kliknąć zapłać to kibicowi głowa z korony nie spadnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów