|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Gdyby dało się 2-3 razy na rundę zmienić miejsce siedzenia na inny sektor (oczywiście z ew. dopłatą przy zmianie na droższy i bez oddawania kasy przy zmianie na tańszy) to karnet sezonowy byłby już mój. Czy klub nie mógłby o tym pomyśleć? Znam sporo osób z mojego środowiska, które mają ten sam problem - przyjeżdża rodzina czy znajomi z gatunku tych Januszowatych, więc na C z nimi nie pójdzie, a karnetu na E kupował nie będzie...
Powód: JżS
Ostatnio edytowane przez PiVoSH92 : 01.07.2015 o godz. 09:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
PiVoSH92- szkoda, że nie ma takiej opcji, mam taki sam kłopot jak Ty i też nie kupuję karnetu, ponieważ parę razy zabieram znajomych którzy nie chodzą na sektor kiboli
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.07.2015 o godz. 09:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Co tam zmiana sektora, wystarczy, że siądziesz dwa rzędy wyżej i już zgodnie z regulaminem jesteś przestępcą łamiącym zasady, tragikomedia...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 02.07.2015 o godz. 08:20.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Nie słyszałem nigdy o sytuacji w której jak ktoś siądzie na innym miejscu to nazywali go przestępcą, bądź też wynosili ze stadionu skutego! Poza tym w najbliższej nowelizacji o imprezach masowych ma znaleźc się przepis dotyczący miejsc stojących (ponoć przeszedł). W kinie też masz obowiązek aby siedzieć na swoim miejscu, aczkolwiek jak masz pustą salę to nikt Ci problemu robić nie będzie i tak też jest na stadionie. Co do możliwości zmiany sektora podczas karnetu. Przeciez teraz Prezez Gaszyński dał możliwość kibicom zakupowania biletów po zniżkach na 48h przed. Przy sprzedaży internetowej i zakupowaniu biletów ze zniżką jaki byłby koszt wszystkich biletów w stosunku do karnetu sezonowego? Niech ktoś mi nie pisze, że to niewygodne bo raz na dwa tygodnie kliknąć zapłać to kibicowi głowa z korony nie spadnie ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|