|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie podniesie się frekwencji, jeśli na każdym kroku będzie się traktować kibiców jak bydło i rzucać im kłody pod nogi. Potrzebna karta żeby pójść do kina, teatru, filharmonii czy aquaparku? To taki "niedzielny" kibic, turysta, przyjezdny wiadomo co wybierze. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
I 'tak', uważam że całkowite zniesienie KK nie stważając dla niej silnej alternatywy jest nierozważne. Pomijam koszty.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 17.06.2015 o godz. 07:50.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Dlaczego nierozważne ? Parę lat temu kupowało się bilet podając numer PESEL i dane i nie było problemu ? Każdy stał z karteczką z danymi kolegów i kupował, teraz tylko inwigilacja ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Natomiast użyłem słowa 'nierozważne' ponieważ nie chciałbym abyśmy wylali dziecko z kąpielą. Generalnie jestem przeciwnikiem rewolucji, zwłaszcza mając w pamięci jak wyglądała zmiana systemu za Bednarza. Jeśli coś działa nie ma sensu tego na siłę zamykać - wystarczy że umże śmiercią naturalną. Choćby z tego powodu aby Ci którzy karty mają mogli nadal z nich korzystać. Ergo: znieść wymóg posiadania ale kart nie znosić. Edit: Ponieważ zmianę prawdopodobnie dokonają ci sami 'specjaliści' którzy nam robili system za Bednarza. Ile trwało, jak wyszło wiesz dobrze. Więc trzeba im dać takie zmiany z którymi poradza sobie przed rundą jesienną i na jakie nas stać. Czyli mamy zgodność.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 17.06.2015 o godz. 14:25.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Śmieszne, że nie wynajduję tu koła na nowo, ale u nas nikt nie potrafi tego zorganizować.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.06.2015 o godz. 16:12.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet nie w sumie. Spotykamy się w dokladnie tym samym punkcie z dokładnie tą samą argumentacją i tym samym pomysłem.
Oparciem programu lojalnosciowego o KK. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wybacz, ale "niedzielny" klient ma to w dupie. Raz odbije się od kasy, to później już nie przyjdzie. My powinniśmy ludzi zachęcać, a nie jeszcze komplikować im kupno biletu. Zamiast KK wystarczyłoby okazanie dowodu/legitymacji szkolnej etc. Ale znieść w ....u obowiązek. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To może zróbmy wspólny list do prezesa i wyślemy go pocztą polską za potwierdzeniem odbioru ( mogę pokryć koszty
) jako "Poradnik dla Wisły Kraków w kwestii marketingu - bezpłatny poradnik od kibiców " |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ktoś już pisał na ten temat, że przychody mogłyby się zwiększyć gdyby kibice kupowali więcej rzeczy z klubowego sklepiku. Wydaje mi się, że główną rzeczą, którą powinno się tak kupować jest meczowa koszulka Wisły Kraków. Jak wiadomo cena za koszulkę adidasa z Biała Gwiazdą na piersi i logiem Telefoniki to wydatek ok. 240 zł. Jak dla mnie cena nie jest proporcjonalna do oferowanego produktu. Gdyby jednak można było zakupić taką koszulkę, jednak z nazwiskiem piłkarza na plecach, z reklamą sponsorów, T-Mobile, NC+ chyba Keno w tym sezonie też było, czyli prościej mówiąc w pełni meczową na pewno bym takową nabył. Myślę, że jest więcej takich osób, które tak myślą. W tej chwili, żeby dostać taką koszulkę trzeba mieć szczęście, złapać ją od piłkarza po meczu, lub po prostu umówić się z piłkarzem i dostać ją od niego i ew. zapłacić bo jak wiadomo piłkarze za dawanie koszulek kibicom płacą kary.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Zapytałem o adres e-mail na profilu facebookowym Wisły, o to odpowiedź jaką otrzymałem:
Witam, Proszę maila przesłać na adres: [email protected]. Wiadomość zostanie przekazana Prezesowi Gaszyńskiemu. Pozdrawiamy |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|