|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
wiesniak842 znowu chłop nic nie zrozumiał , co oni wam w tej UK dają do żarcia,wracaj na shouta , zadanie wykonane , wpisałeś się i wystarczy
![]() IncognitoTSW "Czyli nie wiesz, tak jak myślałem. " przecież nigdy nie pisałem że wiem kto konkretnie za nim stoi , nie wiedzą tego na ten moment dziennikarze śledczy z uznaną renomą, ale patrząc na to jak to sie odbywa jest to oczywiste , wcześniej czy pózniej wyjdzie
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 12.06.2015 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Samozachwyt trolla doprawdy uroczy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Do Panów z PiSu. Oczywiście moje zdanie o Stonodze jest i złe i dobre. Mówię, to jest dziwny człowiek i do niego jebie, niemniej coś robi, coś działa, dzięki jego osobie coś się rusza. I uważam, nadal, że PiS nie powinien teraz rozmyślać nad tym czyim agentem jest Stonoga czy inny Kukiz tylko powinien zrobić wszystko aby mieć jak najlepsze relacje z tymi ludźmi.
Szukanie teraz wad u Stonogi przez decyzyjnych PiSu to kolejna łatka dla PiSu = oszołomy, ciągle teorie spiskowe, już szukają chuja do dupy, chcą koryta dla samych siebie. Pójście na dobre relacje z Kukizem i Stonogą to szansa dla PiSu. Szansa na koalicję, na mocne rządy. A gdyby coś się działo w przyszłości to wtedy trzeba na gorąco punktować złe zachowania Stonogi/Kukiza. Oczywiście sytuacja jest patowa bo jeśli układ sobie zażyczy zrobić z Kukiza i Stonogi męczenników i zbawców to to zrobi. Scenariusz jest prosty. Dajemy partię Kukiza do Sejmu z 30% poparciem. Tworzymy koalicję z PiSem i później dobry Paweł z pomocą Stonogi nie sa w stanie zapanować nad tłumem posłów zbieranych na prędce na jesień = koalicja się rozpada, dzieją się cyrki ale ani Kukiz, ani Stonoga nie są winni bo oni chcieli dobrze ale jakieś zewnętrzne siły rozjebały ich partię (czyli można powiedzieć to samo co z Palikotami się stało. Janusz spoko gość i nie jest winien temu gównu, które 4 lata egzystowało i które się rozpadło) = dobra pozycja wyjściowa do dalszego lawirowania Kukizów i Stonóg w polityce robienie nowej partii, otaczanie się nowymi ludźmi itp - lub wtedy wprowadzenie partii typu Nowoczesna pl - w imię zasady: mieliście swoich Kukizów, PStonogi, nie wypaliło to głosujcie na nowoczesną bo niby na kogo innego? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
serek.c2 "Samozachwyt trolla doprawdy uroczy"
dlaczego tak piszesz do kolegi jak on tylko mówi co zjadł ![]() wiesniak842 "Dzisiaj jadlem kaczke na slodko, jeszcze jakies pytania?" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przechodzisz samego siebie
Właśnie zmieniłem zdanie o Gwiaździstym. ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O właśnie, bo już myślałem, że mi się coś obzdurało. Wpis typa jakiegoś z fb: "Panie Zbyszku...jak jakiś czas temu na profilu pytano Pana o kontakty z Tymochowiczem...to zażekał Się Pan że to już przeszłość (chyba nawet padło słowo "frajer")...pisał Pan o tym że był Panu winny pieniądze...że jakieś zdjęcie sobie robił przy Pana helikopterze(opublikował je Pan w tym samym poście)...i w ogóle generalnie rzecz biorąc nie ma Pan z nim nic wspólnego.."
A ja mam pytanie do osób, które tutaj zaciekle bronią Stonogi. Dlaczego na takie krzywe akcje nie zwracacie uwagi? Nie widzicie, że to wszystko to jest grubymi nićmi szyte? To, że gościu teoretycznie robi coś dobrego (bo z tym ujawnianiem akt to wcale nie jest taka super sprawa, teraz się każdy pięć razy zastanowi co mówi w prokuraturze żeby przypadkiem akta z jego zeznań, dane osobowe itd nie wyciekły do opinii publicznej) to nie znosi tego, że odwala takie akcje jak ta Stonoga-Tymochowicz. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jaroo1 - a ktoś tu zaciekle broni Stonogi?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A kto tutaj zaciekle broni Stonogi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Przecież jebie od tego człowieka na kilometr i wiadomo, że ten kto tyle może szczekać co on to nie jest wolnym strzelcem, tylko ma jakieś plecy. A plecy jakie może mieć? Albo bezpośrednio u służb albo u kogoś kto służbom mówi, że to jest człowiek. Służby rzadzą tym krajem więc nie ma opcji żeby typ, który robi taki dym robił to bez przyzwolenia służb. Pytacie kto stoi za Stonogą. A ja zapytam, kto konkretnie stał za Wałęsą i Jaruzelskim? ![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja sie nie dopierdalam do tego, ze ktos pisze "agentura za Stonoga". Ja sie dopierdalam do tego, ze kazdy taki madry a gowno wie bardziej. Jaka agentura, dowody prosze!!!
A teraz moja puenta w temacie agentur, sluzb itp itd. Pomijajac juz Tymochowicza bo to tpowa choragiewka i robi to za co mu ktos zaplaci. Nie zastanawialiscie sie nad taka opcja? Mianowicie - Stonoga jest Bogu ducha winien a te dane podeslal mu ktos ze SLUZB ale tu naprawde wielkie ALE, sluzb dbajacych o interes Polski. Chyba nie wykluczacie istnienia takich sluzb? Oczywiscie to sa moje dywagacje ale jak juz wszystkim i kazdym rzadza sluzby, to moze istnieja takie, ktore w interesie maja dobro kraju? Nikomu to nie przyszlo na mysl? Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 12.06.2015 o godz. 22:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
Cytat:
Widzisz tu jakąś różnicę: Za stonogą stoją służby za Bolkiem i Lolkiem stały kacapy ? Cytat:
I to samo z całą działalnością Stonogi. Gdyby nie miał gwarancji, że go nie tkną to by tak tymi ....ami i chujami we wszystkich nie rzucał, to by takim mocnym graczem nie był, który .......i i Tusków i Kopaczów i Komorów i Palikotów, komuchów, Millerów itd. I pytanie właśnie czy za nim stoją ci dobrzy ludzie czy kolejne ...... Ale jak widzę to co robi ten człowiek - co 5 minut zmiana zdania, wyzywanie Tymochowicza a teraz sweet focie, jak widzę mordę Tymochowicza to raczej wiem, że dobrze nie jest. Cytat:
![]()
drozd:
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Hehe to z bolkiem i ta czerwona qrwa to specjalnie tak napisalem bo bylem pewien, ze odbijesz pileczke w ten sposob w jaki to zrobiles, Co to udowadnia? To, ze gowniane znaczenie maja nasze dywagacje na takie tematy i albo:
a) dowiemy sie po czasie b) nie dowiemy sie po czasie ale............ tak samo jest z obietnicami wszytkich partii i wszytkich pseudopolitykow niestety, Bardzo dobrze to zilustrowal ostatnio Wojtek Cejrowskihttps://www.youtube.com/watch?v=xs0tX-u5xtg Kto stoi za plecami Stonogi i czy on w calym jednym procencie zdaje sobie sprawe z tego, ze ktos moze za nim stac? Moze i w 100 wie kto za nim stoi? Jestesmy za mali na takie pytanie i tyle. W mysl zasady, ze za kazdym ktos stoi to kto stoi za PISem w takim razie? Z odpowiedzi na to pytanie wylaczam naszych internetowych trolli, obsrancow, ktorzy w zyciu na zywo sie nie pokaza vide: kerim, drozd i gwiadzisty. aha jeszcze jedno Tusk - ku rwa Kopacz - c huj Sienkiewicz - pedofil Bienkowska - dziw ka czekam.... PS. Nikt za mna nie stoi Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 12.06.2015 o godz. 23:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ty POpaprańcu lepiej ochłoń, wiem że się słoma w butach zapaliła i parzy ale od podskakiwania nie zgaśnie. PiSem swojej szlachetnej główki nie zajmuj tylko mi powiedz dlaczego Stonoga nie zrobił swojej wolty przed wyborami skoro Chińskie serwery były pełne akt już kilka miechów temu? Bo nie kazali, a po wtopie wiesz jak jest z tonącym. Niby wszyscy nagrani do dymisji, Ewka płacze, ale nawet się nie kryją, że to wszystko zwody przed wyborami. Zaraz pojawi się ekspert, który zapyta dlaczego Belka nie do dymisji skoro też nagrany, a przecież wszyscy nagrani do dymisji, dlaczego Seremet nie powstrzymał wycieku itp. Cel jest prosty. POustawiać swoich gdzie się da bo na jesieni wpi....ol.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
serek.c2 'Jaroo1 - a ktoś tu zaciekle broni Stonogi?"
serek.c2 "A kto tutaj zaciekle broni Stonogi?" wspólny przekaz dnia ? przydupasy jednym głosem ? serek.c2 "a do kerima nie "dopierdalam" się o Stonogę" trzeci przydupas ojciec1906 szydził dwa dni z faktu że za stonoga stoją jakieś służby , tłumaczyłem jak krowie na rowie , aż wpadłes Ty z pomocą przydupasowi i trollowałeś cały wieczór nie wiedząc nawet o czym , Twoje porady dotyczące PISU daruj sobie , obejdziemy się bez takich 'pomocników" wiesniak842 "Z odpowiedzi na to pytanie wylaczam naszych internetowych trolli, obsrancow, ktorzy w zyciu na zywo sie nie pokaza vide: kerim, drozd i gwiadzisty." zostawiam Twój wpis co by nie zaginął , tak właśnie wygląda bezsilność , niemoc , brak argumentów , zostają inwektywy , jak ochłoniesz przeproś , lepiej się poczujesz ![]() Drozd dla myślącego jest to czytelne , to jest orka na ugorze , ale trzeba być wytrwałym ![]() tutaj szerzej o tym, o czym wspomniał wczoraj Jaroo1 http://niezalezna.pl/67971-stonoga-p...two-biznesmena
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 13.06.2015 o godz. 08:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ty się kerimku cytować lepiej naucz, bo Twojego "przekazu dnia" się czytać nie da
![]() Twoje wczorajsze "tłumaczenia" mało mnie obchodzą, ja piję do całej Twojej twórczości w tym temacie... Za Twoimi postami bardzo często stoi kompletny brak wiedzy (tak to jest, jak człowiek myśli, że pozjadał wszystkie rozumy i wypowiada się na każdy możliwy temat), źródłem Twoich "szerokich horyzontów" jest wujek google (co widać, gdy przyjdzie Ci wymieniać poglądy z kimś, kto wiedzę na dany temat posiada). Coś tam doczytasz, podeprzesz się artykułem na "Niezależnej.pl" i już jesteś spec...
Ps. I skończ z tymi "przydupasami" czy innymi inwektywami - masz jaja to skorzystaj z zaproszenia, będziesz mi mógł naubliżać w realnym świecie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Widzę ze nerwy zaczęły puszczać naszemu komikowi
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|||
|
Podziwiam wytrwałość w czytaniu i komentowaniu tej farsy od agenta ubezpieczeniowego z Limanowej (właśnie ubezpieczałem samochód u polskiego ubezpieczyciela, więc mogłem się odezwać)
![]() Jeszcze kilka słów ad vocem odnośnie tematu Stonogi, który wczoraj zacząłem na nowo. Zacznę od przypomnienia kilka moich cytatów z poprzedniego roku kiedy pompowano liczbę like'ów Stonogi na fejsikach i podobnych, a Stonoga miał stać się mężem opatrznościowym nadchodzących zmian w Polsce.
Można powiedzieć, że to idealna kreacja gościa, który wchodzi w dorosłość w czasie przemian okrągłostołowych, dorobił się pierwszej bańki sprzedając płyty ze szczęk na Marszałkowskiej, później otwiera hurtownię elektroniczną, a następnie wiele innych firm, które czasem stają się kością prawnej niezgody z wymiarem sprawiedliwości. Co ciekawe ten sam gość w międzyczasie jest mocno zblatowany z półświatkiem wołomińskim, bryluje na salonowych popijawach w latach 1995-2005, gdzie z pijanym Kwachem często zawija się z Bristolu, czy Victorii po nocach. Przez lata związany z SLD, Tymochowiczem i Ikonowiczem, a w trakcie dogorywania Samoobrony Leppera jest jego najbliższym współpracownikiem i ostatnią osobą, która widziała go żywego, a do tego posiada przedśmiertne nagrania (sic!) z jego gabinetu. Bez wchodzenia w ekspozytury, kondominia oraz inne walki bulldogów pod dywanami to jest typowy przykład Polish Dream ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 13.06.2015 o godz. 10:45.
|
|||
|
|
Banita
Offline |
|
i doczekali się wsparcia wołominiaka emj10 , gratulacje , a najbardziej zabawne że pisze to samo co próbowałem towarzychu wzajemnej adoracji przekazać od kilku dni co do stonogi , ojciec1906 co Ty na te "wynurzenia" wołominiaka ? serek.c2 dalej się miotasz z tą troską o Pis , daruj sobie bo znowu stajesz się nudny "wypowiada się na każdy możliwy temat"' a na jakie to wszystkie możliwe tematy się wypowiadam? , może zacytujesz te braki wiedzy? , wiedz o tym że w odróżnieniu od wielu osób jak na czymś się nie znam nie zabieram głosu tylko słucham , czasami warto by było zrobić to samo
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 13.06.2015 o godz. 11:48.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ty jednak jesteś po prostu niezbyt rozgarnięty... "Towarzycho wzajemnej adoracji" - to dobre jest, zważywszy na to, że od początku Zbysia Stonogę uważam za niewartego uwagi, podstawionego gościa
Już Ci zresztą pisałem głuptasku, że nie o Stonogę mi chodzi odnośnie Twojej osoby. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
to przekaż to "myślicielu epoki" swojemu towarzychowi co by był świadomy w jakiej rzeczywistości żyje, poza tym nie oceniaj pochopnie kogoś , udokumentuj te"braki" , a będziesz wiarygodny
serek.c2"zważywszy na to, że od początku Zbysia Stonogę uważam za niewartego uwagi, podstawionego gościa
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 13.06.2015 o godz. 11:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ciekawe ile razy mam Ci jeszcze napisać, że nie o Stonogę, nie o "bronienie" kogokolwiek mi chodzi głuptasku?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
no to pokaż czarno na białym o co Ci chodziło "myslicielu"? konkrety na stół i do sieci , teraz
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że opisałem to wystarczająco - kto miał zrozumieć zauważyłem, że zrozumiał. Kto jest głąbem też w sumie wyszło
Adios trollu. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|