The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2015, 18:45
Musisz płakać jak mała dziewczynka tu i na forum Legii? Rozumiem na wyjazd zapisany, bo poziom napinki internetowej tak wysoki, ze chyba rozsadzisz sektor gości jak rykniemy jazda z k..?

Zajmijmy się sobą i tym, żebyśmy nie tracili bramek jak ostatni frajerzy.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Gero
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 29.05.2015, 18:54
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...a-legie/8jx3s3
tutaj dam;P
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.05.2015, 22:02
fialo napisał(a):Wyświetl post
Musisz płakać jak mała dziewczynka tu i na forum Legii? Rozumiem na wyjazd zapisany, bo poziom napinki internetowej tak wysoki, ze chyba rozsadzisz sektor gości jak rykniemy jazda z k..?

Zajmijmy się sobą i tym, żebyśmy nie tracili bramek jak ostatni frajerzy.
Nie mam w zwyczaju płakać Po tym co sędziowie odpierdalają co rok w naszych meczach z Legią, moje posty chyba nie powinny nikogo dziwić? Płakać na forum L? Bo zapytałem czy już nie prowadzą akcji #letfootballwin? Żadna napinka - na zapas wole sobie zostawić dobry humor na oglądanie tego meczu w razie powtórek z przeszłości. Lepiej się z tego śmiać, niż po raz kolejny wkvrwiać... W sektorze gości tym razem mnie nie będzie, ale nie mam zamiaru się tu spowiadać, dodać mogę tylko, że w Warszawie byłem nie raz (co oczywiście nie usprawiedliwia tego, że tym razem być tam nie mogę).

Mam nadzieje, że w niedziele nie będę miał okazji do komentowania pracy pana z gwizdkiem w gębie
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
piro
Junior Member

Od: 05.2015

Stary 30.05.2015, 00:55
sędzia główny to nic bo liniowi są znów chyba niestety z warszawy,a przecież to oni głównie drukują, kórwa pomścić wreszcie ten chory system
Ostatnio edytowane przez piro : 30.05.2015 o godz. 00:59.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 30.05.2015, 08:37
Liniowi z Warszawy? Liniowi powinni zamiast czarnych koszulek ubrać białe z symbolem "loserów" i wszystko będzie jasne. Teraz wiemy z kim zagramy jutro Wisła vs PZPN Warszawa
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
nairda116
Senior Member

Od: 12.2013

Stary 30.05.2015, 12:25
Przyśnił mi się wynik 3:2 dla ległej ale po golach orlando sa i vrdoljaka a oni nie zagrają także wygrana 2:1.
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 31.05.2015, 12:54
Do mniej wiecej 85 minuty meczu róbta co chceta... ale od tego momentu wszystkie ręce na pokład i pełna koncentracja, to raz.

Dwa, teraz nasza kolej na małe wynagrodzenie od losu za pomyłki sędziowskie

Trzy, trójeczka do zera i żegnamy...!
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.05.2015, 13:16
Moja poprzednia propozycja (3-3 FT po prowadzeniu 0-3) to śmiech przez łzy. Naprawdę bym chciał 0-1 w 93 po kontrowersyjnej decyzji sędziego, tym razem przeciwko stołecznym.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 31.05.2015 o godz. 13:18.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 31.05.2015, 13:27
A ja bym chciał dobrego meczu w wykonaniu naszych kopaczy i remisu lub zwycięstwa. Punkty w tym momencie nam są niepotrzebne. Nie walczymy już o nic ( ktokolwiek myśli o pucharach niech puknie się w głowę, bo kolejna kompromitacja w I rundzie jest nam zbędna ) więc najlepiej dać pograć na luzie zawodnikom, wystawić kilku młodych i niech grają. Może akurat ktoś "coś" ciekawego pokaże i będziemy mieli z niego pociechę w kolejnym sezonie. Dla nas obecny sezon skończył się w 30 kolejce.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 31.05.2015, 13:43
Jeśli chcemy w....ić krawaciarzy i tego ich łysego (czemu oni wszyscy są łysi?!) frajera to wygrana w samej końcówce po karnym z kapelusza po bezsensownym faulu wonderkida Dupy z czerwoną kartką której nie powinno być. I jeszcze sam karny wykonany tak, że nawet Goal-line nie wychwyciłoby czy bramka była czy nie. To scenariusz idealny. A taki realistyczny mieliśmy kilka tygodni temu - 2-2 po samobóju i bramce po ręce.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.05.2015, 13:45
Cholera śniło mi się ,że szybko strzeliliśmy 3 gole i wygraliśmy 0-3 po dwóch Brożka i jednej Stilica mogło by się spełnić
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 31.05.2015, 15:52
Taki mój podczasmeczowy ból dupy - dlaczego Jović przy SFG kryje np. Rzeźniczaka czy Jodłowca? Przeca on z 20cm niższy od nich, dlaczego nie Głowa/Gumiś/Dudka/Sadlok? Wiadomo przecież, że to najtrudniejsi rywale...
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 31.05.2015, 16:02
Stilić wy....
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 31.05.2015 o godz. 16:38.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 31.05.2015, 16:03
Stilić ty jebany sabotażysto, ile potrafisz s.......ic w jednym meczu? Nawet ....a do pustej bramki nie potrafisz trafić!!! Niech spieprza i nie wraca, krew mnie zalewa jak oglądam tych sabotażystow...
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 31.05.2015, 16:26
Uwielbiam czytać te hejty pomeczowe. No chyba ze zawodnik strzeli, wtedy to bożek... :/
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 31.05.2015, 16:26
Poziom grajków dostosowany do trenera.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 31.05.2015, 16:27
No to w grupie mistrzowskiej mamy max 8 pkt w 7 meczach
a więc :
kto od nowego sezonu za Kazia ?
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 31.05.2015, 16:28
Spotkały się ze sobą dwie drużyny o podobnym poziomie, z czego jednej bardziej dziś dopisało szczęście.

Z taką grą Legia nie ma czego szukać w el. LM.

Sabotażysta Stilić niech już sobie idzie do Lecha, Lechii, gdziekolwiek - z dala od Wisły.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 31.05.2015, 16:30
Cytat:
Proponuję przykleić do tego tematu ankietę:

W jaki sposób gospodarze zdobędą bramkę?

- ze spalonego
- po niesłusznym karnym
- po niesłusznym wolnym
- po zagraniu ręką
- po tym jak piłka opuści boisko, a sędzie każe kontynuować gre
- sędzia osobiście wniesie piłkę do bramki
Także tego

Beznadziejny mecz. Nikogo nie da się wyróżnić. Obrona jak zwykle - coś stracić trzeba. W pomocy nikogo kto zrobi różnice. W ataku Brożek, którego nigdy nie ma tam gdzie powinien być. Tyle tylko, że przeciwnik równie słaby...

Ciekawe czy Lewczuk blokował strzał Stilicia ręką? C+ nie uraczyło nas powtórką.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 31.05.2015, 16:30
ii już pół forum chce wyjebać Stilicia za jeden mecz, typowe!
Odpowiedz cytując
INZAGHI
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 31.05.2015, 16:31
Dlaczego wy tu komentujecie? Dlaczego się irytujecie?
Kolejny mecz gdzie z premedytacją są niewykorzystywane podbramkowe sytuacje, kolejny mecz gdy sabotuje się akcje ofensywne, kolejny mecz gdzie popełnia się z premedytacją błędy w obronie.
77 min Stępiński pokazuje Gargule gest "money money"
80 min Jankowski w sposób skandaliczny podaje świecą na skrzydło do Guerriera
87 min skandaliczne dośrodkowanie z prawej strony Barientosa
itd. itd. itd.
JEDNA WIELKA ŚCIEMA
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku
-JM---- nieświadomie, albo odruchowo..
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.05.2015, 16:33
Beznadziejnie Stilić, Garguła i Boguski,
Słabo Burliga, słabo Jović, słabo Sadlok, słabo Guerrier.
Przeciętnie Głowacki, Brożek i Guzmics.
Dobrze Dudka i Jankowski.
Najlepiej Buchalik.

Sędzia nie zrobił nic, by w nagłówkach pojawiło się, że arbiter pomógł Legii. Natomiast bardzo jej pomógł - faul Sadloka (przed golem)? Nie sądzę, a żółta tym bardziej nie. Żółta dla Jovicia za co? Rzeźniczak stempluje Brożka - bez kartki, Guerrier Rzeźniczaka - kartka. Dodatkowo wiele sytuacji zabranych, np rożny po piętce Stilicia czy faul Brzyskiego na Jankowskim. To się wydaje drobnostka, ale kilkanaście takich drobnostek składa się na wynik.

Nie rozumiem też dlaczego Guerrier wchodzi, gdy przestajemy grać z kontry, a zaczynamy (powinniśmy) kombinacyjnie. To ewidentnie nie jego działka. Powinien grać od początku, a właśnie w przypadku straty gola - Boguski.
Ostatnio edytowane przez filemon : 31.05.2015 o godz. 16:40.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 31.05.2015, 16:35
Stępiński sprzedał mecz, Jankowski sabotażysta, Barrientos sabotażysta, Stilić wypierdalaj! Uwielbiam czytać te komentarze
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.05.2015, 16:42
HASŁO EPOKI TRENERA MOSKALA:

GRALI JAK NIGDY, PRZEGRALI JAK ZAWSZE.

Mam tylko nadzieję, że nikomu w klubie nie przyjdzie pomysł zwolnienia trenera, który podniósł organizacje gry o kilka poziomów w stosunku do jego poprzednika.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 31.05.2015, 16:45
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post

Mam tylko nadzieję, że nikomu w klubie nie przyjdzie pomysł zwolnienia trenera, który podniósł organizacje gry o kilka poziomów w stosunku do jego poprzednika.

10znaków
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 31.05.2015, 16:46
Stlić robił wszystko, zeby Wisłą tego meczu nie wygrała. Do końca nie podawał piłki Brożkowi czekającemu bezowocnie w polu karnym na podanie. Gdyby dostał byłby sam nasam. Druga sytuacja Stilic, nając już za plecami bramkarza, zamiast strzelać spokojnie górną piłkę pod poprzeczkę, wali ją na wysokosci 0,5 m. Dobrze, ze to już koniec sezonu (bo dla piłkarzy on już sie skończył kilka kolejek temu, oszczedze sobie oglądania tym razem meczu o pietruszkę w wykonaniu naszyh grajków, jadąc wcześniej w środę w plener.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 31.05.2015, 16:47
Na krotko bo szkoda..

Przegralismy z naprawdę bardzo slabym zespolem,niewiele robiąc aby tego uniknąć...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.05.2015, 16:48
Nie ma sianka nie ma granka podejrzewam,że do końca sezonu zdobędziemy 0 pkt i to dosłownie.Stilić idź już sobie do tej Amiki czy gdzie tam.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.05.2015, 16:52
silver03 napisał(a):Wyświetl post

10znaków
Trzeba mierzyć siły na zamiary. A chyba kilka osób tutaj na forum jest dziecinnie sfrustrowanych tym, że nie będziemy do końca walczyć o mistrzostwo.

Czy wygrywasz, czy nie...!
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.05.2015, 16:53
Gra lepsza niż wynik. Fakt, że Legia poza przygotowaniem fizycznym to już cień tamtej drużyny z Radoviciem.
Potrafiliśmy wyjść spod pressingu,w porównaniu z wieloma meczami w tej rundzie prawie w ogóle brak błędów w obronie, potrafiliśmy rozegrać i przytrzymać piłkę w środku pola, całkiem nieżle Buchalik.

Nie da się niestety wygrać meczu, gdy nie posiada się ofensywy,
Brożek gra katastrofalnie od wielu meczy, Stilić psuje wszystkie kluczowe piłki.
Słabiej dziś Burliga. O Boguskim nie wspominam, bo swoje dwa mecze w sezonie już zagrał.

Porażka przykra i gorzka, bo gdyby było trochę więcej jakości w grze ofensywnej można było wygrać.

Generalnie podoba mi się zmiana w organizacji gry jaką pod rządami Moskala przechodzimy.
Gorzej z wykonawcami. Nie chce wyrokować co stoi za katastrofalną formą Brożka czy zjazdem Stilicia.
Faktem jest, że prawdopodobnie w przyszłym sezonie Moskal będzie dysponował słabszym materiałem ludzkim i będzie to prawdziwa próba dla niego.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów