|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Widziałem Majewskiego we Warszawie restauracja Street Arkadia. Pisze to tak informacyjnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polityka transferowa WISŁY a nie leglej wiec nie wiem po co to piszesz.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Może dlatego o tym pisze, bo media podawały, że się nim interesujemy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Czemu nie przyjdzie? Patrząc na konkurencję w Legii a Wiśle (odchodzący Guła i Stilić), wybierze Wisłę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli nie bedzie chcial zarabiac kokosow i bedzie mu zalezalo tylko na grze to wybierze Wisłe.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja bym go widzial za Lukasza zeby jakims cudem Stilic zostal w teamie
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja będę, bo poza wahadłową formą sportową był głównym odpierdalaczem w szatni i trzymał fajna atmosferę, która po jego odejściu może ulec zmianie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To przyjmie się klauna , który też chu.ja wnosi sportowo do zespołu ,ale nie zarabia 30 tylko 3 koła.
Niech idzie w cholerę. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No i jest szansa na jakieś normalne rzuty wolne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Będzie jeszcze płacz po Dudce. Szczególnie jak Uryga zawita na dłużej na DP, a Stjepa okaże się być nie tym samym graczem co przed kontuzją.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeśli chodzi o wolne z daleka to Dudka akurat był dla mnie w sam raz. Przypieprzyć umiał i celność była. Przecież ze Śląskiem by poprzeczkę złamał, centymetr niżej i gol miesiąca
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tylko goli nie było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dudka zagrał jeden bardzo dobry mecz, kiedy prawdopodobnie musiał się pokazać wobec nowego klubu.
Reszta dokładnie jak gdy odchodził pierwszy raz z Wisły. Od czasu do czasu się chciało... Będzie ciężko z naszymi mozliowsciami znależć piłkarza o podobnym poziomie, ale z niewolnika nie ma pracownika. Dlatego, pożegnam go bez żalu. O, ile w ogóle odejdzie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
z reguły w spotkaniach w których grają profesjonaliści, pada mało bramek z ponad 30 metrów z rzutów wolnych
Ja wiem ze Cristiano Ronaldo, Roberto Carlos, Juninho ....ale procz tego ?Wiec zluzujcie majty. Jak da mnie Darek przez ostatni czas grał za bardzo nonszalancko, ale to chyba dlatego ze był pewny siebie i swoich umiejetnosci dzięki wypadowi za granice. Może i kotem nie był, ale Uryga to nawet butów mu nie może wiązać. I atmosfery w szatni tak łatwo sie nie robi jak sie niektórym wydaje. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja po Dudce płakać nie zamierzam - wystarczy sięgnąć pamięcią co wyprawiał w ostatnim meczu z Pogonią.
Spodziewałem się po nim dużo, że będzie drugim Arkiem Głowackim, że jak tylko zacznie grać regularnie to nawet wróci do reprezentacji, a jest przeciętnym ligowym kopaczem. Brać Cywkę albo Jovanovica z Korony albo Chrapka próbować sprowadzić. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zawsze za nikim nie płaczecie....
Niepotrzebny był: Kirm, Melikson, Zieńczuk.... itd... A prawda jest taka, że w obecnej sytuacji -jak nie ma wartościowego zmiennika - to każdego będzie brakować. ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|