Cytat:
|
Dlatego wkurza mnie to powiazanie prezydenta i polityki tak mocno z kosciolem...
|
Nie wkurzaj się tak. Nikt tu niczego nie powiązuje tylko człowiek jak jest katolikiem to wierzy w pewną symbolikę. I dlaczego Cię wkurza związek katolika z Kościołem? Widziałeś żeby kościół (religia) chodziła na zabawy i dziewczyny? Nie, ciągle pisałeś o księżach a nagle napisałeś, że Cię wkurza związek polityków z Kościołem. Bądź łaskaw i rozdziel te dwie sprawy.
I ciekaw jestem jaki to wpływ na politykę w Polsce mają księża. Możesz napisać na przykładach co oni takiego złego robią?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.