|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Mysle ze dosc wazna tutaj jest jednak data tegoz badania...w 3 miesiace mozna dokonac wielu ciekawych rzeczy...przegrac wybory rowniez i to jest akurat najmniej niemozliwe... ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Masakruje mnie ta kampania przed II tura...
Jak nie Komor to Dudeczek.... Teraz obietniece przewalutowania dla frankowiczow... Masakra jakas... Wziales kredyt we frankach i waluta padla to już Twój bol, kredyt w walucie to jak gra na giełdzie... Wiec może teraz kolega Dudus przestanie .......i o przewalutowaniu... Jak chce to osiagnac bez zgody parlamentu i banków Kolejny idiota... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Dlaczego ludzie w Polscy są tak pokręceni, nic się nie uda, nic nie można zrobić, marazm, jest chujowo, ale stabilnie. To czego nie można zrobić w Polsce, w innych krajach przychodzi przywódca i to robi, a korporacje służą temu, żeby budować potęgę danego państwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Frank się "zesral" trudno- trzeba było się liczyc z cos zawsze może się zmienić... Zawsze będę uwazal ze kredyt w obcej walucie to gra na giełdzie... Raz idzie w gore a raz w dol...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 15.05.2015 o godz. 14:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Taka pierwsza lepsza wklejka: Cytat:
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 15.05.2015 o godz. 15:41.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
mogę się z tobą zgodzić ale... dwie rzeczy.wiele z tych kredytów nei bylo we frankach tzn banki nie miały waluty szwajcarskiej a udzielały w niejkredytu.to jest niezgodne z prawem (była kiedys audycja Kuby Strzyczkowskiego w "trójce") a po drugie wiele z tych kredytow było w pewien sposob 'wymuszonych" przez banki.tzn na złotówkowy zdolności nie było ale na frankowy jak najbardziej
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Kredyty we frankach byly po prostu tansze, rata we frankach byla nizsza niz w zlotowkach, koszt kredytu we frankach tez byl nizszy niz w zlotowkach...to nie przymus ale zwykly rachunek ekonomiczny. Bierzesz to co jest tansze a na to co tansze bardziej cie stac niz na to co jest drozsze...stad roznice w zdolnosci... Mam to szczescie, ze nie posiadam kredytu w ogole, ani we frankach ani w zlotowkach natomiast np. moj tato sobie to przekalkulowal i dalej jest "do przeodu" na kredycie we frankach w stosunku do tego co mu proponowano w zlotowkach chyba z 10 lat temu...po prostu teraz ten zysk nie jest az tak wyrazny jak przy franku po 2.30... ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
zapytaj taty ile spłacił do tej pory ? i ile ma do spłacenia na dzisjaj? , proponuje zanim się dowiesz wygodnie się położyć , siadanie nie pomoże , za duży szok , po pierwsze ludzie maja problem nie z bieżącą ratą tylko z kapitałem pozostałym do spłaty, po drugie ani Twój tata ani nikt z tzw "frankowców " nie widział na oczy franka , dostał w pln i spłaca w pln , mało tego banki też nie widziały na oczy franka, po trzecie w umowach jest szereg klauzul niedozwolonych przez Polskie prawo , po czwarte banksterka okrada nie tylko "frankowców" ale itakże "złotówkowiczów" , na koniec transferując nieopodatkowane miliardy do banków matek za granice , to tak pokrótce gwoli wyjaśnienia |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|