|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Racja...skonczony poki o KORze sie czegos nie dowiesz. A o raporcie z likwidacji WSI wiem znacznie wiecej niz tobie sie moze przysnic. Moze dlatego ze nie interesuje mnie tylko wiedza zaczerpnieta z "niezaleznych" mediow. Pogadaj z ludzmi sluzacymi w Afganistanie to nt likwidacji sluzb czegokolwiek sie dowiesz...poki sie nie dowiesz nie knebluj innym ust bo bedziesz musial kiedys odszczekac. Zrodlem calej twojej wiedzy jest jeden portal, ktorego linki czesto tu wklejasz i trzeba naprawde miec tupet, zeby czerpiac wiedze z tego rodzaju mediow probowac kogokolwiek pouczac czy to w kwesti Komitetu czy w kwestii skutkow dzialalnosci WSI. ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mialem okazje rozmawiac (przy zielonej herbacie) z czlowiekiem ktory byl 2 razy w Iraku i 2 razy w Afganistanie. Tak jest oficerem, byl w Afganistanie dowodca, stracil nawet jednego chlopaka niestety. I polecam taka konwersacje kazdemu kto bedzie mial okazje bo mozna sie wielu rzeczy dowiedziec. Czasem sie wlos jezy na glowie... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
A Węgrzy nie zamierzają wpuszczać murzynów i arabów do swojego kraju: http://wpolityce.pl/swiat/244507-exo...ja-nie-ma-mowy Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 14.05.2015 o godz. 17:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie rozmawialem z czlowiekiem o jego podbojach bo ani on sie tym nie podnieca ani ja nie bardzo sie tym interesowalem...a co to mialo wspolnego z Macierewiczem? Ze tak powiem, rozmawialismy o roli rozpoznania i wywiadu przy okazji takich misji... ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|