The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2015, 11:17
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
no to temat zakończony , nie wiesz nic , kompletnie nic o Komitecie Obrony Robotników , jak podejmujesz dyskusję spróbuj przynajmniej merytorycznie , a zdanie "Wiekszosc czlonkow KORU jest dla was zdrajcami" które byłeś łaskawy spłodzić kompromituje Cię koncertowo , nie wiem jak inne tematy bo nie miałem "przyjemności" śledzić ale ten to cymesik w Twoim wykonaniu , nie wchodz w temat Raportu z likwidacji WSI bo nie masz o tym zielonego pojęcia , to taka rada

Racja...skonczony poki o KORze sie czegos nie dowiesz. A o raporcie z likwidacji WSI wiem znacznie wiecej niz tobie sie moze przysnic. Moze dlatego ze nie interesuje mnie tylko wiedza zaczerpnieta z "niezaleznych" mediow. Pogadaj z ludzmi sluzacymi w Afganistanie to nt likwidacji sluzb czegokolwiek sie dowiesz...poki sie nie dowiesz nie knebluj innym ust bo bedziesz musial kiedys odszczekac. Zrodlem calej twojej wiedzy jest jeden portal, ktorego linki czesto tu wklejasz i trzeba naprawde miec tupet, zeby czerpiac wiedze z tego rodzaju mediow probowac kogokolwiek pouczac czy to w kwesti Komitetu czy w kwestii skutkow dzialalnosci WSI.
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.05.2015, 12:23
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
Racja...skonczony poki o KORze sie czegos nie dowiesz. A o raporcie z likwidacji WSI wiem znacznie wiecej niz tobie sie moze przysnic. Moze dlatego ze nie interesuje mnie tylko wiedza zaczerpnieta z "niezaleznych" mediow. Pogadaj z ludzmi sluzacymi w Afganistanie to nt likwidacji sluzb czegokolwiek sie dowiesz...poki sie nie dowiesz nie knebluj innym ust bo bedziesz musial kiedys odszczekac. Zrodlem calej twojej wiedzy jest jeden portal, ktorego linki czesto tu wklejasz i trzeba naprawde miec tupet, zeby czerpiac wiedze z tego rodzaju mediow probowac kogokolwiek pouczac czy to w kwesti Komitetu czy w kwestii skutkow dzialalnosci WSI.
Możesz rozwinąć temat ? Rozumiem, ze rozmawiałeś przy piwie z oficarami służb specjalnych na tem temat a nie ze zwykłymi żołnierzami, których wiedza ogranicza się do rozeznania "swój" czy "obcy" i kończy zazwyczaj tam gdzie muszka na karabinie. Chyba , ze chcesz nam zasugerować te same banialuki rozpowszechniane przez takie tuzy jak tow. Dziewulski
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 14.05.2015, 15:16
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Możesz rozwinąć temat ? Rozumiem, ze rozmawiałeś przy piwie z oficarami służb specjalnych na tem temat a nie ze zwykłymi żołnierzami, których wiedza ogranicza się do rozeznania "swój" czy "obcy" i kończy zazwyczaj tam gdzie muszka na karabinie. Chyba , ze chcesz nam zasugerować te same banialuki rozpowszechniane przez takie tuzy jak tow. Dziewulski

Mialem okazje rozmawiac (przy zielonej herbacie) z czlowiekiem ktory byl 2 razy w Iraku i 2 razy w Afganistanie. Tak jest oficerem, byl w Afganistanie dowodca, stracil nawet jednego chlopaka niestety. I polecam taka konwersacje kazdemu kto bedzie mial okazje bo mozna sie wielu rzeczy dowiedziec. Czasem sie wlos jezy na glowie...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.05.2015, 17:13
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
Mialem okazje rozmawiac (przy zielonej herbacie) z czlowiekiem ktory byl 2 razy w Iraku i 2 razy w Afganistanie. Tak jest oficerem, byl w Afganistanie dowodca, stracil nawet jednego chlopaka niestety. I polecam taka konwersacje kazdemu kto bedzie mial okazje bo mozna sie wielu rzeczy dowiedziec. Czasem sie wlos jezy na glowie...
Jak się często rozmawia z żołnierzami to po chwili słuchaczowi wydaje się, ze rozmawia się z Rambo. Jako były żołnierz służby zasadniczej wiem co mówię . Casus Zagłoby, który wygrał w pojedynkę wiele bitew pomimo nieudolności dowództwa. A co to miało wspólnego z Maciarewiczem ?

A Węgrzy nie zamierzają wpuszczać murzynów i arabów do swojego kraju:

http://wpolityce.pl/swiat/244507-exo...ja-nie-ma-mowy
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 14.05.2015 o godz. 17:57.
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 15.05.2015, 09:18
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jak się często rozmawia z żołnierzami to po chwili słuchaczowi wydaje się, ze rozmawia się z Rambo. Jako były żołnierz służby zasadniczej wiem co mówię . Casus Zagłoby, który wygrał w pojedynkę wiele bitew pomimo nieudolności dowództwa. A co to miało wspólnego z Maciarewiczem ?

A Węgrzy nie zamierzają wpuszczać murzynów i arabów do swojego kraju:

http://wpolityce.pl/swiat/244507-exo...ja-nie-ma-mowy

Nie rozmawialem z czlowiekiem o jego podbojach bo ani on sie tym nie podnieca ani ja nie bardzo sie tym interesowalem...a co to mialo wspolnego z Macierewiczem? Ze tak powiem, rozmawialismy o roli rozpoznania i wywiadu przy okazji takich misji...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów